mustafakamikaze
Üye
Hazırladığım Resimleri Pc ye Geçince Paylaşacağım Ve Birkaç Özelliğe Değineceğim.
sabırsızlıkla bekliyoruz

Hazırladığım Resimleri Pc ye Geçince Paylaşacağım Ve Birkaç Özelliğe Değineceğim.

fakat tek sıkıntım youtube den deskop modunda videoları izliyemedim sanırım bu da bi hata orjinal olanında düzeltirler çünki eski sürümde bile izliyordum ben tek video sorunu burda oldu fakat tarayıcı perforansı çok artırılmış yeni sekme açma filan yapmışlar opera da olan özellik gibi link üzeinde basılı tuttuğunuzda yeni sekmede aç çıkıyor
bide telefon performansına gelirsek telefonda aşırı derecede bi hızlanma oldu menü geçişleri filan süper.bastığınızla açması bir oluyor programları 
ama değişmesi gereken yazı yazılan ekranın başka yerde açılması sanırım orjinalde değişir.Arkadaşlar cidden şuan elimde başka bir telefon varmış gibi n8 asıl performansına ulaşmış gibime geldiben yükledim sanırım bu tam olarak hazır olan sürüm değil çünki eksiklikler var tanıtılan anna ile mesela yazı yazarken başka ekranda açması.İnternet tarayıcısına gelirsek kat kat güzel olmuş opera dan bile daha çok sevdiğimi söyleyebilirim aklıma gelen siteleri açtım video performanısına baktım teklemedi bilefakat tek sıkıntım youtube den deskop modunda videoları izliyemedim sanırım bu da bi hata orjinal olanında düzeltirler çünki eski sürümde bile izliyordum ben tek video sorunu burda oldu fakat tarayıcı perforansı çok artırılmış yeni sekme açma filan yapmışlar opera da olan özellik gibi link üzeinde basılı tuttuğunuzda yeni sekmede aç çıkıyor
bide telefon performansına gelirsek telefonda aşırı derecede bi hızlanma oldu menü geçişleri filan süper.bastığınızla açması bir oluyor programları
![]()
ki İndirirken İzleme Özelliğiyle Hem İndir Hemde İzle
Resimler 5-10 dk.ye Eklenecektir 
hayır dostum klavye ayrı ekranda açılmış işteresimlerden gördüğüm kadarıyla yatay klavye eskisi gibi değil tuşlar daha büyük galiba, birde dikey klavyede çoğu kişi ayrı ekran açılıyor demişti mesaj yazarken ama sende mesaj ekranında çıkmış klavye.
bu arada elinde webcam yada usb hub gibi aygıtlar varsa OTG ile deneyebilirmisin?
bende aynı ekranda açılmış dedim zaten, ama forumda birkaç kişi ayrı ekranda açılıyor falan demişti de resimleri gördüm sorayım dedim.
tamam ben AYRI ekranda açılmış diyorum resimlerde klavye açılınca başka ekrana geçmiş telefon ben mi yanlş görüyorum yani
hakkatten ayrı ekranda açılmış tema biraz kafamı karıştırdı, arkadaşların yüklediği anna ile bize gelecek anna farklı o zaman çünkü anna ile ilgili bütün haberlerde klavye ekranı ayrı değildi.