Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

ayasin

Üye
ben yükledim sanırım bu tam olarak hazır olan sürüm değil çünki eksiklikler var tanıtılan anna ile mesela yazı yazarken başka ekranda açması.İnternet tarayıcısına gelirsek kat kat güzel olmuş opera dan bile daha çok sevdiğimi söyleyebilirim aklıma gelen siteleri açtım video performanısına baktım teklemedi bile :) fakat tek sıkıntım youtube den deskop modunda videoları izliyemedim sanırım bu da bi hata orjinal olanında düzeltirler çünki eski sürümde bile izliyordum ben tek video sorunu burda oldu fakat tarayıcı perforansı çok artırılmış yeni sekme açma filan yapmışlar opera da olan özellik gibi link üzeinde basılı tuttuğunuzda yeni sekmede aç çıkıyor :) bide telefon performansına gelirsek telefonda aşırı derecede bi hızlanma oldu menü geçişleri filan süper.bastığınızla açması bir oluyor programları :)

----------Eklendi @ 21:42:09 ---------- Yazıldı @ 21:38:40 ----------

bu arada yükleme yaprıktan sonra ovi mağaza haritalar da filan hiç bi sorun olmadı direk entegre bir şekilde geldi.klavye gayet iyi çok güzel olmuş :) ama değişmesi gereken yazı yazılan ekranın başka yerde açılması sanırım orjinalde değişir.Arkadaşlar cidden şuan elimde başka bir telefon varmış gibi n8 asıl performansına ulaşmış gibime geldi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim sanırım bu tam olarak hazır olan sürüm değil çünki eksiklikler var tanıtılan anna ile mesela yazı yazarken başka ekranda açması.İnternet tarayıcısına gelirsek kat kat güzel olmuş opera dan bile daha çok sevdiğimi söyleyebilirim aklıma gelen siteleri açtım video performanısına baktım teklemedi bile :) fakat tek sıkıntım youtube den deskop modunda videoları izliyemedim sanırım bu da bi hata orjinal olanında düzeltirler çünki eski sürümde bile izliyordum ben tek video sorunu burda oldu fakat tarayıcı perforansı çok artırılmış yeni sekme açma filan yapmışlar opera da olan özellik gibi link üzeinde basılı tuttuğunuzda yeni sekmede aç çıkıyor :) bide telefon performansına gelirsek telefonda aşırı derecede bi hızlanma oldu menü geçişleri filan süper.bastığınızla açması bir oluyor programları :)

Picobrothersin Youtube Downloader Programını İndir Videoları 1080P ye Kadar İndirip İzleyebilirsin :) ki İndirirken İzleme Özelliğiyle Hem İndir Hemde İzle :D Resimler 5-10 dk.ye Eklenecektir :)

----------Eklendi @ 22:13:48 ---------- Yazıldı @ 21:44:36 ----------

Resimler Eklenmiştir !!!!!!

nonamex

Üye
Oyunlarda performans artisi var bariz. Belirtmek istiyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ama asphalt 5 te yok dendi oyunmu sorunluki

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
o oyunun optimizasuon sorunu vardir. Bende hala kasiyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
asphalt 6 çıkmazmı bize ya :ağlarım:

_ardaa

_ardaa

Üye
resimlerden gördüğüm kadarıyla yatay klavye eskisi gibi değil tuşlar daha büyük galiba, birde dikey klavyede çoğu kişi ayrı ekran açılıyor demişti mesaj yazarken ama sende mesaj ekranında çıkmış klavye.

bu arada elinde webcam yada usb hub gibi aygıtlar varsa OTG ile deneyebilirmisin?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
resimlerden gördüğüm kadarıyla yatay klavye eskisi gibi değil tuşlar daha büyük galiba, birde dikey klavyede çoğu kişi ayrı ekran açılıyor demişti mesaj yazarken ama sende mesaj ekranında çıkmış klavye.

bu arada elinde webcam yada usb hub gibi aygıtlar varsa OTG ile deneyebilirmisin?
hayır dostum klavye ayrı ekranda açılmış işte

Dampierre

Dampierre

Üye
gerçekten çok iyi olmuş anna, telefon kendine geldi :D

_ardaa

_ardaa

Üye
bende aynı ekranda açılmış dedim zaten, ama forumda birkaç kişi ayrı ekranda açılıyor falan demişti de resimleri gördüm sorayım dedim.

nonamex

Üye
Yazici baglayip bir sey bastirabilen var mi ? Benim deneme imkanim yok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef :S Ama Büyük İhtimal Olur.

musty24

Üye
yazici felan bilmem ama su varki reset sorunu bitmeyen telefonum cok sukur annadan sonra bir defa bile reset atmadi..aldigimdan bu zamana kadar ilk defa rahatca korkusuz kullaniyorum kac gundur

onr122

onr122

Üye
teşekkürler :D

PureFood

PureFood

Üye
İnanılmaz :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
birsey degil :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende aynı ekranda açılmış dedim zaten, ama forumda birkaç kişi ayrı ekranda açılıyor falan demişti de resimleri gördüm sorayım dedim.

tamam ben AYRI ekranda açılmış diyorum resimlerde klavye açılınca başka ekrana geçmiş telefon ben mi yanlş görüyorum yani

_ardaa

_ardaa

Üye
tamam ben AYRI ekranda açılmış diyorum resimlerde klavye açılınca başka ekrana geçmiş telefon ben mi yanlş görüyorum yani

hakkatten ayrı ekranda açılmış tema biraz kafamı karıştırdı, arkadaşların yüklediği anna ile bize gelecek anna farklı o zaman çünkü anna ile ilgili bütün haberlerde klavye ekranı ayrı değildi.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hakkatten ayrı ekranda açılmış tema biraz kafamı karıştırdı, arkadaşların yüklediği anna ile bize gelecek anna farklı o zaman çünkü anna ile ilgili bütün haberlerde klavye ekranı ayrı değildi.

veya sonradan güncelleme gelck bilmiyorum inşallah bize gelen resmi sürümde düzeltilir

Üst Alt