Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
şimdiye kadar ki tüm haberler bu yöndeydi aynı ekranda çıkıyordu klavye, umarım bize gelen resmi sürüm de aynı ekranda açılanı gelir

Anußis

Anußis

Üye
tek güzelliği mini qwerty klavye olmuş büyük bi değişiklik yok hala belle için ısrarla beklemedeyim :allalla:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bizim yukledigimiz anna degisik herhalde. Nokia carede calisan bir abimiz ole yazmis...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tek güzelliği mini qwerty klavye olmuş büyük bi değişiklik yok hala belle için ısrarla beklemedeyim :allalla:

ben hep dedim anna ara güncelleme diye telefonun fabrikadan ilk çıktığında olması gereken hali olcak dedim asıl olay belle dedimde millet güldü daha anna gelmeden belle diyo diye :ehe

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
annara guncelleme denilecek kadar kucultulecek birsey degil ama fabrikadan ciktiginda bole olmasi dogrudur :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Picobrothersin Youtube Downloader Programını İndir Videoları 1080P ye Kadar İndirip İzleyebilirsin :) ki İndirirken İzleme Özelliğiyle Hem İndir Hemde İzle :D Resimler 5-10 dk.ye Eklenecektir :)

----------Eklendi @ 22:13:48 ---------- Yazıldı @ 21:44:36 ----------

Resimler Eklenmiştir !!!!!!
Yanlışın var Youtube downloader ile 1080P indirebiirsin ama izlenmiyor denedim olmadı.

----------Eklendi @ 21:03:04 ---------- Yazıldı @ 21:02:32 ----------

indirsen bile izlenmiyor yani

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
o symbian 3 1080p yi desteklemedigi icindir. Heyecandan yazmayi unutmusun :))

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o symbian 3 1080p yi desteklemedigi icindir. Heyecandan yazmayi unutmusun :))
anlamadım aynı şeyi yazmışız galiba da sen izlenir demişsin ben izlenmez demişim çünkü denedim izleyemedim. Neyse bu arada Phoenix indirdim açmaya çalışırken uyarı veriyor Nokia dodge bilmem ne diye sebebi nedir acaba

pRime.

pRime.

Üye
Kıskandım arkadaşlar yapmayın ya:ehe kurmayan var burda.:D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
oruc bende format atmadan once hatayi aliyodum pc yi formatkadiktan sonra direk phoenix2010 yukledim sorunsuz calistin:)

Anußis

Anußis

Üye
ben hep dedim anna ara güncelleme diye telefonun fabrikadan ilk çıktığında olması gereken hali olcak dedim asıl olay belle dedimde millet güldü daha anna gelmeden belle diyo diye :ehe

ya ne yapalım biraz değişiklik olsun artık sadece ikonlar ve mini qwerty gelecek diye kafamızı duvarlara vurduk burada :vur

belle hiç değilse tamamen eski symbiandan eser bırakmayacak :yuru

pRime.

pRime.

Üye
ya ne yapalım biraz değişiklik olsun artık sadece ikonlar ve mini qwerty gelecek diye kafamızı duvarlara vurduk burada :vur

belle hiç değilse tamamen eski symbiandan eser bırakmayacak :yuru

Haksızlık etme ama dostum bariz hızlanma var cihazda.:)

Anußis

Anußis

Üye
wave 2 kullandıgım için n8 fazla hızlı gelmiyor bana :hmmm tabi herkesin kendi görüşü ben görüntülerin daha güzel olmasından yanayım

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu

bartinli7474

bartinli7474

Üye
ingilizcem war ama telefonum türkce olmayınca tuhaf oluyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler
resimler güzel görünüyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu

katılıyorum fps söylentileri var ama bu odak olayıda güzel olur camera pro daki gibi odak modları olsa sonsuza felan diye

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Sonsuz Ve Diğer Modların Ne İşe Yaradığını Ben Anlamadım ?S Pek Birşey Farkettirmiyor Bence. Hatta HGiç Değişiklik Gözlemleyemdim Açıkcası Ya Yakın Çekim yada Otomatikte Kullanıyorum. Otomatik Moddayken Video yu Açın Ve Auto Focusu Sürekli Yapın Mükemmler Vidyolar Oluyor. Odaklanma Süper !

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Sonsuz Ve Diğer Modların Ne İşe Yaradığını Ben Anlamadım ?S Pek Birşey Farkettirmiyor Bence. Hatta HGiç Değişiklik Gözlemleyemdim Açıkcası Ya Yakın Çekim yada Otomatikte Kullanıyorum. Otomatik Moddayken Video yu Açın Ve Auto Focusu Sürekli Yapın Mükemmler Vidyolar Oluyor. Odaklanma Süper !

ben bu camerapro nun çekimini anlamadım zaten ya yükledim yükleyeli bence kendi kamera uygulaması daha güzel çekiyor ben mi ayar yapamıyorum nedir ? bu sürekli odaklama video çekmek için mi ben fotoğrafta denedim bi olayını göremedim pek.. bu nesneden sonsuza odaklamak şey olabilir öndekini canlı gösterip arkadaki şeyleri bulanık gösteriyo veya tam tersi

Üst Alt