Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
süper bi versiyon derken cihazlarin ilk çıktığı zamanki yazılımın dan farklı mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ala ala geri dönmeyi düşünmüyordum ama merak etmeye başladım dönsem miki:)

----------Eklendi @ 15:25:25 ---------- Yazıldı @ 15:24:25 ----------

nasil bi 11.5 versiyon ki o zaman bu ilginç

OzGuRKnowN

Üye
ala ala geri dönmeyi düşünmüyordum ama merak etmeye başladım dönsem miki:)

----------Eklendi @ 15:25:25 ---------- Yazıldı @ 15:24:25 ----------

nasil bi 11.5 versiyon ki o zaman bu ilginç

Vallahi bende anlamadım kardeşim bi yerde ßişimi yaptım diyorum tekrar yükledim SOnuç aynı :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
:) geriye dönüşü de başardıniz geriye ne kaldı ki:)

• Beğen
Tepkiler: cemtr ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
v14ü yüklerken yavaşmı Flash atıyor banamı öyle geldi ya

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ozgur sorunsuz tam olarak dondun mu PR1.2'ye?

OzGuRKnowN

Üye
Döndüm Döndüm ama 16GB hafızayı görmüyor PC Yükleyen arkadaşlarda ßir denesin.. Dosyalarını yükledim ama Sonuç 0

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
son durum nedir gencler ne tur problemler var?

OzGuRKnowN

Üye
PC Hafızayı görmüyor 16GB Dosyası mevcut Acaba Phoenixle ilgili sıkıntımı 2011i yüklesem sorun düzelirmi bakıcam..

cemtr

Üye
süper bi versiyon derken cihazlarin ilk çıktığı zamanki yazılımın dan farklı mi?
evet FarkLı QT Yüklü Ovi Store Simgesi değişik Anna İconLu

ilk kurulduğunda bazı yüklemeler anna dan kalma .sanırım

OzGuRKnowN

Üye
FM Verici çalışıyormu bakın ßi ßakim geri dönenler.

Edit: Teli Kapatıp Açmadan Özellikler desteklenemiyor diyordu Kapadım açtım Düzeldi.

----------Eklendi @ 18:13:25 ---------- Yazıldı @ 17:43:31 ----------

Arkadaşları iŞLemleri yaparken Phoenix 2011 ile yapın 2010 Depo hafızasını ilk Alındığı gibi Yapmıyor 3 saattir Uğraş Ugraş Bunalıma girdim Şaka gibi ya.. Ve Son OLarak N8 Downgrade Sorunsuz çalışmaktadır. Konu artık Sabit oLaßiLir ;)

• Beğen
Tepkiler: dinopis01

cemtr

Üye
güncellemeyi ovi den yapın

----------Eklendi @ 18:49:02 ---------- Yazıldı @ 18:44:57 ----------

Symbian Anna ile PR1.2' nin bazı dosyaları birleştirilip yeni den flashlama yapılabilinir mi acaba bilgisi olan var mı

mesut1979

Üye
arkadaslar niye hepiniz geriye gidiyorsunuz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaslar niye hepiniz geriye gidiyorsunuz.
Evet ya neden:)...şaka biryana bende şu anda Downgrade yapmış bulunmaktayım.nedenmi yaptım tamamen bu olayın olup olmayacağını merak ettiğimden.

----------Eklendi @ 19:30:15 ---------- Yazıldı @ 19:28:26 ----------

Symbina Anna'dan bir önceki sürüme dönmek için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

Navifirm+ v1.3 (Quality assurance Server)'den Scandinavia DG v11.5 versiyonu indirin.

Bu FW ile telefonunuzu phoenix ile flashlayin. (Flashladiktan sonra telefon acilmayabilir. Acilmaz ise bir sonraki flash dead phone mode ile atilacaktir.)

Daha sonra yine Navfirm'den indirdiğiniz bir önceki versiyon PR1.2 (Navfirm Nokia Care server'indan indirebilirsiniz.) ile telefonunuzu flashlayip eski versiyona donebilirsiniz.

Sadece işaretli olanları indirmeniz yeterli.

Not: Bu yontemin denenmesinden kaynakli cikacak problemler ile ilgili sorumluluk tamamen deneyen kişiye aittir.

Kaynak: Yabanci forumlar.
Teşekkürler arkadaşım,mükemmel bir konu açmışsın bende yaptım vede oldu.

OzGuRKnowN

Üye
Özlemişim PR 1.2'yi :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sizin gibi cesaretli arkadaslar sagolsun :) Acik soyliyeyim ben Anna'dan cok memnunum, yontemi denemedim.
Isin ilginc tarafi hem Turkiye'de hem de yabanci forumlarda bu isin hala kesinlikle yapilamayacagini iddia eden arkadaslar var.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Sizin gibi cesaretli arkadaslar sagolsun :) Acik soyliyeyim ben Anna'dan cok memnunum, yontemi denemedim.
Isin ilginc tarafi hem Turkiye'de hem de yabanci forumlarda bu isin hala kesinlikle yapilamayacagini iddia eden arkadaslar var.

Varsa ßize Gönder Artık N8LerimizLe Biz Çocuk Gibi Oynuyoruz.. DuyuraLım Sesimizi ANNa Çin Variantından Tekrar N8 PR 1.2 Downgrade Yaptım Yaptık Yapıyoruz Yapmaya Devam :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Onlar idda ede dursunlar bizler yaptık bile,bu olayı yapabilmek harika bence:)

Üst Alt