Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
phoenix link verebilecek varmı yapan arkadaşlar hangi versiyon ile flashladınız ?

OzGuRKnowN

Üye
phoenix link verebilecek varmı yapan arkadaşlar hangi versiyon ile flashladınız ?

Ben Bununla 2010 Versiyonuyla Güncelleme Yapmayın. Depo Hafızasını Görmüyor PC 2010 eRROr Veriyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bence bu konu üst konu yapılmalı ne dersiniz

OzGuRKnowN

Üye
Biz N zamandır Söylüyoruz EsenDağLı :))

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

OzGuRKnowN

Üye
Annadan Hevesimi Aldım aßi ßen PR 1.2 Bana Göre en GüzeLi Gerçekten..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Anna'nin orjinal Turkce'si geldiginde eminim kullanmaktan cok keyif alacaksiniz. Ben normalde ingilizce kullandigim icin, ben guncellemeyi gercekten yapmis gibi oldum. Turkce geldiginde zaten yuklemeyecegim. Ama sunu farkettim, Anna geldiginden beri telefonun sarji cabuk bitiyor, cunku telefon elimden dusmuyor. Telefonu kapatirken, kapama tusuna dokundugunuzda aninda kapanmasi yeter. 1.2'de 5 sn'yede kapaniyor.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

serkanet

Üye
geri dönmek istiyorum ama anna iconlu felan demişler orjinal pr 1.2 değilmi bu istemem ben öyle editlenmiş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler ben yapmadim ama deneyenlerin yorumunu bekliyoruz ben anna'dan sikayetci degilim onun icin indirdim kenara koydum yeni anna gelince belki lazim olur eger bizimkilerinden dusuk versiyon gelirse orjinal anna ozaman denerim.:aha::aha:

Esendağlı

Esendağlı

Üye

serkanet

Üye
phoenixde neden scan for product yeri pasif

OzGuRKnowN

Üye
Ovi Store'ye girip uygulama yükleyeßiLen varmı yükleniyor diyor öyle kalıyor ya..

serkanet

Üye
açık değil ama cihazı görmüyor neyse vazgeçtim ben bu işten

serkanet

Üye
manage connection nerde ?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya gencler su isi tam bi anlatin eve gider gitmez yapcam...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herşey açıkca anlatıldı ilk mesajda dikkatli olrsan hiçbir olumsuzluk olmaz.

----------Eklendi @ 23:37:46 ---------- Yazıldı @ 23:35:39 ----------

Ovi Store'ye girip uygulama yükleyeßiLen varmı yükleniyor diyor öyle kalıyor ya..
bende bazı uygulamalarda böyle yaptı yada sistem hatası dedi,şimdi naviden pr1.2 ye ait tüm dosyaları işaretleyip indirip öyle flash atacam

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
symbian anna çıktı sandım sabit yeni başlık görünce :D

Üst Alt