Symbian Anna'dan, bir önceki sürüme geri dönme! ( Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian Anna'dan, bir önceki sürüme geri dönme! ( Anlatım )
Symbina Anna'dan bir önceki sürüme dönmek için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

Navifirm+ v1.3 (Quality assurance Server)'den versiyonu indirin.

Bu FW ile telefonunuzu phoenix ile flashlayin. (Flashladiktan sonra telefon acilmayabilir. Acilmaz ise bir sonraki flash dead phone mode ile atilacaktir.)
Flash atilmasi gereken phoenix versiyonu:

Daha sonra yine Navfirm'den indirdiğiniz bir önceki versiyon PR1.2 (Navfirm Nokia Care server'indan indirebilirsiniz.) ile telefonunuzu flashlayip eski versiyona donebilirsiniz ya da Ovi Suite'den normal guncelleme yapabilirsiniz. (En saglikli guncelleme, Navfirm'den tum PR1.2 dosyalarinin indirilip, 2011 phoenix ile yapildigini guncelleme yapan arkadaslar soylemektedir.)

Not: Bu yontemin denenmesinden kaynakli cikacak problemler ile ilgili sorumluluk tamamen deneyen kişiye aittir.

Kaynak: Yabanci forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Nextman

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
resimler gözükmüyor dostum :(

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
şuan resimler bendede gözüktü teşekkürler:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
anlatım için teşekkürler

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaşlar dead modu nerde ben yazılım atarken windows 7 de telefon çöktü telefoncu arkadaş anna yazılımı attı ama memnun değilim geri döneceğim ama bu çökme işleminde dead yerini hiç görmedim tel kapalıyken veya çöktü gü zaman phonix teli görmüyorl ki

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Gerek duymayacağımı düşünüyordum ama bugün gerek oldu 024 den 22 ye geçiş yapmam gerekti teşekkürler konu için.

gokhansut78

Üye
işe yarıyo çok teşekkürler

warrose

warrose

Üye
kardeş benim c7 var bunu nasıl yapacaz anna dan 14.02 versiyona gecmek istiyorum

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
Birileri yardım etsin Bende eski sürümüne geri dönmek istiyorum :(

furkann20

furkann20

Üye
1- N8 için olan s
candinavia sürümü c7'ye uymaz mı ? Sonuçta sadece telefonu çökertmek için kullanılmıyor mu bu scandinavia?
2- Başarılı bir biçimde dead phone flash atsam bile bir gün teknik servise giderse anlaşılır mı yani garanti dışı kalır mı telefonum?

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye

Sadece N8'ler için mi geçerli bu arkadaşalar ? C7'de deneyen yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt