Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
phoenix 2011 de telefonu gösteremiyorum 2010 a dönmeyi deniyorum ondada downgrable olmuyor hata veriyor herşey tamam ama telefonu görmüyor

OzGuRKnowN

Üye
phoenix 2011 de telefonu gösteremiyorum 2010 a dönmeyi deniyorum ondada downgrable olmuyor hata veriyor herşey tamam ama telefonu görmüyor

PCYi Kapatıp aç Ovi yüklü ise N8in Bağlandığını Gör..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya ozgur su isi bi asama asama anlat bende yapcam...

OzGuRKnowN

Üye
Naviye Gir Quality assurance Server'i seç 11.5 sürümünü görücen ordan Scandinavia DG v11.5 seç İndir geL aşama aşama anlaticam

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
onu RM-675 olarak kaydedicem dimi?

----------Eklendi @ 00:36:59 ---------- Yazıldı @ 00:36:34 ----------

pardon RM-596 olacaktı?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şimdi dostum benim şöyle bir huyum var yazılım atarken helede downgrade falan benim paçalarım tutuşur yani paniğe bağlarım sen şimdi anlat bana aşama aşama bende kendimi hazırlayayım ona göre şu an phoenix 2011 i indiriyorum sende anlatıver 2 dakika :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben downgrade yi phoenix in 2010 sürümüyle yapmıştım(bilmeyerek tabii, ben 2011 i kaldırdığımı unutmuştum)ama çok şükür sorunda çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
özgür burdasın dimi yarıyolda bırakma :D

OzGuRKnowN

Üye
Ben downgrade yi phoenix in 2010 sürümüyle yapmıştım(bilmeyerek tabii, ben 2011 i kaldırdığımı unutmuştum)ama çok şükür sorunda çıkmadı.

Sorun Çıkıyor Bende Oviye Bağlanıyordu İndirmek istediğim sayfaya girdiğimde bekleyip duruyordu. 2011Le Tekrar attım.

şimdi dostum benim şöyle bir huyum var yazılım atarken helede downgrade falan benim paçalarım tutuşur yani paniğe bağlarım sen şimdi anlat bana aşama aşama bende kendimi hazırlayayım ona göre şu an phoenix 2011 i indiriyorum sende anlatıver 2 dakika :D

Kardeşim Korkulacak edilecek ßir durum yok Yukarıda Söylediğim gibi Scandinavya yazanı indir Nokia/Phoenix/Products/RM-596 klasörüne at. Sonra USB ile teli Ovi oLarak PC'ye bağla aç Phoenix 2011'i Normal Flash Atmayı ßiliyorsundur. Devam et Flashla Korkulacak ßirşey yok. Baktın Tel açılmıyor Dead Phone yaparak Tekrar Flash Beyaz ekran gelirse Aldırma 8 Sn basılı tut Teli Tekrar aç. ve İngilizce oLarak PR1 Sürümü aç. Sonra Tekrar PCYe bağla PR 1.2Nin dosyalarını indir RM-596 klasörüne at ve tekrar flash ;)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yani scandinavia yazılımı açılıyor dimi?eğer açılmazsa dead phone atıyorum sonra 8 sn kapatma tuşuna basıp telefonu açıyorum sonra pr 1.2 yi flashlıyorum oylemi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Sorun Çıkıyor Bende Oviye Bağlanıyordu İndirmek istediğim sayfaya girdiğimde bekleyip duruyordu. 2011Le Tekrar attım.

Bende şuanda 2011 ile tekrar atıyorum,pr1.2 ye ait 1.3 GB lik dosyaların tümünü kullanıyorum bu sefer.her ihtimale karşılık

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye

Bende şuanda 2011 ile tekrar atıyorum,pr1.2 ye ait 1.3 GB lik dosyaların tümünü kullanıyorum bu sefer.her ihtimale karşılık

Aynen Öyle Yapıcaksın Kardeşim. Bende 2 kere öyle attım.

yani scandinavia yazılımı açılıyor dimi?eğer açılmazsa dead phone atıyorum sonra 8 sn kapatma tuşuna basıp telefonu açıyorum sonra pr 1.2 yi flashlıyorum oylemi?

Açılıyor Kardeşim ilk beyaz ekran oluyor ama dediğim gibi 8sn bas ve tekrar aç açılıyor ;)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
biz türkler yok muyuz :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Aynen Öyle Yapıcaksın Kardeşim. Bende 2 kere öyle attım.

Açılıyor Kardeşim ilk beyaz ekran oluyor ama dediğim gibi 8sn bas ve tekrar aç açılıyor ;)

ya özgür kusura bakma fazla soru soruyorum ama şimdi scandinaviayı yüklediğimiz zaman açılıyor olaki açılmazsa beyaz ekranda kalırsa 8 sn yi uyguluyorum ama telefon hiç açılmazsa o zamanda dead flash atıcam dimi?

----------Eklendi @ 01:07:45 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------

bu arada bendede scan product kısmı aktif deil phoenix 2011 :S

----------Eklendi @ 01:08:30 ---------- Yazıldı @ 01:07:45 ----------

hallettim tamam orada connections yazan yerden telefonu buldum sonra scan product kısmı aktifleşti ve telefonu buldu :D

----------Eklendi @ 01:11:57 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ----------

ozgur simdi hersey tamam product code kısmında gözükmüyordu bende hemen sağındaki "..." ibareli butona bastım ve oradan scandinavia yı sectim refurbishe bascam dimi :D

OzGuRKnowN

Üye
ya özgür kusura bakma fazla soru soruyorum ama şimdi scandinaviayı yüklediğimiz zaman açılıyor olaki açılmazsa beyaz ekranda kalırsa 8 sn yi uyguluyorum ama telefon hiç açılmazsa o zamanda dead flash atıcam dimi?

----------Eklendi @ 01:07:45 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------

bu arada bendede scan product kısmı aktif deil phoenix 2011 :S

----------Eklendi @ 01:08:30 ---------- Yazıldı @ 01:07:45 ----------

hallettim tamam orada connections yazan yerden telefonu buldum sonra scan product kısmı aktifleşti ve telefonu buldu :D

----------Eklendi @ 01:11:57 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ----------

ozgur simdi hersey tamam product code kısmında gözükmüyordu bende hemen sağındaki "..." ibareli butona bastım ve oradan scandinavia yı sectim refurbishe bascam dimi :D

8 sn basılı tuttunmu mecburi reset atıyor. Telefonunu PC Görmemiştir. Resetle Telefonunu ve PC'ni..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
daha o aşamaya gelmedim refurbishe bascam dimi :D

----------Eklendi @ 01:13:52 ---------- Yazıldı @ 01:13:18 ----------

telefonu gördü phoenix ayarladım onu sadece flashlicam ama refurbishe bascam dimi orda update software falanda yazıoda :D

OzGuRKnowN

Üye
daha o aşamaya gelmedim refurbishe bascam dimi :D

----------Eklendi @ 01:13:52 ---------- Yazıldı @ 01:13:18 ----------

telefonu gördü phoenix ayarladım onu sadece flashlicam ama refurbishe bascam dimi orda update software falanda yazıoda :D

Aynen Refurbishe Tıkla gözlerini kapat Kulaklarını tıka :aha:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bastım :D

Üst Alt