n000k
Üye
anna ile şarj süresi uzadı zaten buda anna ile gelen bir yenilik.. iyi oldu.. bu anna ile şarj sorunu yaşayanlar işte benim gibi oviden anna yı yükleyen arkadaşlar.. şarjım 20 saat bile dayanmadı 2 gün katlanabildim telimin kendini böyle yiyip bitirmesine sonra attım flaşı 10 numara oldu..çok tırstım baştan ya öldürürsem teli diye ama Allah a çok şükür verilen konuları adım adım anlayarak yapınca 2 dk lık iş yani
evet ayrıca C7 için var mı flash??????????ya arkadaslar su flash olayı nasıl yapılıyor
Aynen,bende orjinal annadan çok memnunum.Dili ing.yapıp bütün yüklenemeyen prog.yükledikten sonra,tekrar türkçeye dönüyom ve baloncuklar,sleeping screen,opera,play to,youtube down.....vs tüm programları yükledim ve sorunsuz olarak kullanıyorum.Resetve kasma sorunları ile hiç karşılaşmadım.bende hicbir sorun yok
aynen ben bide üstelik spb shell 3D açıyorum bazen o zaman yarım gün gidiyor biraz kurcaladın mı ..
konular arasında araştır var ama.. paralıspb shell 3D de sizde varmı bizim içinde paylaşabilir misiniz...
sarj sorunu hala bende var ama şunu da danışmak istiyorum;
mesaj yazarken (yazmak için dokunun) klavye ayrı bir sayfada acılıyor sizde de böylemidir acaba...
senin dediklerini yapmak için sadece güç tasarrufunu aktif etmek lazım. Dediklerini o yapıyor çünküarkadaşlar telefonunuzun sarjını biraz daha uzun tutmak isterseniz koyu renkli temalar kullanın en mantıklısı arka planı siyah olanı açık renkler bataryayı daha fazla tüketiyor...birde ekran koruyucu seceneginide yok yaparsanız bu da etkili oluyor...bağlantı ayarlarından ağ kısmında şebeke modunu sadece GSM seçin eğer 3g ile uğraşmıyorsanız mesela avea kullananlar kapatsın şebeke desteği yok... birde anna ile ekran parlaklığı arttığı söyleniyor Force Control programı ile ana ekranınızdan tek dokunmayla ekran parlaklığını azaltıp artırabilirsiniz %25 bile yetiyor(programın bluetooth Wlan tercihler Vs. değiştirme gibi seçenekleride var güzel bir uygulama oldukça pratik).ayıca Appstop programı ile de görmediğiniz programları kapatabilirsiniz görev yöneticisi gibi düşünün, oviden temin edebilirsiniz çok küçük ve güzel bir uygulama...nokia c7 symbian anna yüklü telefonumda ve sarjla ilgili bir problemim yok...arkadaşlara sadece bir öneri...
senin dediklerini yapmak için sadece güç tasarrufunu aktif etmek lazım. Dediklerini o yapıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?