Symbian^3le en cok ne yapiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Elimizde 808 gibi bi cihaz varsa kamera olmazsa olmazım öncelikle cfw atıyodum sıkıldım şimdi hackli kullanıyorum 603 üm ikinci alternatif cihazım ama müzik internet için aylık 1 gb internet alıyorum bitiyo bana yeterli oyun oynuyorum arada bi ewt facebook twitterden pek çıkmam yani :D wifide kullandığım için paketim fazla gitmiyo doğal olarak ekranlarla oynuyorum facinate fb browser fmobi opera mobile opera mini açıkçası cihazların her özelliğini kullanmaktayım 808 varsa dediğim gibi kamera olmazsa olmazım bide müzik tabiki çok müzik dinleyen biriyim müzisyenim bide e haliyle bu ikisini aşırı kullanmaktayım

blackyildiz

blackyildiz

Üye
hepsi ve daha fazlası (h)

tevley

tevley

Üye
Sıralasam Böle bişey çıkar :
-Facebook(o.mobile)
-Oyun
-Sms
-whatsapp
-%0 müzik :)

thesseus

Üye
aylık 4-5 gb internet harcıyorum ful okey batak fln msj nadir muzık oyun nadir :))

sinanadsoy

Üye
bende deney yapıyorum bi telefonu ne kadar aralıksız kullanınca telefon yanar (net paketi olunca)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
bende deney yapıyorum bi telefonu ne kadar aralıksız kullanınca telefon yanar (net paketi olunca)

bende sınırsız net var geceleri film ve oyun indiriyorum adil kullanım ile 10 saatte 1gb indiriyor teli şarjda mermerin üzerinde bırakıyorum nerdeyse her gece indirdigim halde batarya ve tel saglam:) adil kullanımla 5gb kullandıgımı hatırlıyorum

MaxWheel

MaxWheel

Üye
%60 internette
%20 oyun(psp emulator cok harika)
%19 video
%1 saate bakma ve cansıkılınca ana ekranda dolanma

Anil-D

Anil-D

Üye
internet oyun film muzik radyo avkon toggle felan

achambo

achambo

Üye
internet whatsapp mesajlaşma tweeties azıcık oyun:)

- - - Eklendi - - -

bir de müzik tabii ki

LimePie

LimePie

Üye
sadece 2

man20

man20

Üye
symbian^3 ile en çok ne yaptığımı sölerdim ama burası yeri değil :D

MaxipmaN

Üye
şu an muzik ve internet hat safhada :D

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bekliyoz işte napcaz ki :D

mustafanokia

Üye
sizin iyiymis ben bedava internet kullandıgın kendim modluyorum tek modlayamadım opera mobile internet sayaçı ayda 55 gb geciyodur belki nası olsa beleş

suleymaneser

suleymaneser

Üye
ben operaya bi girdim çıkamadım.
Adamlar çıkış butonunu koymamışlar :(

Üst Alt