Symbian^3le en cok ne yapiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu178

dejavu178

Üye
internet, dizi, bazen oyun ayrıca müzik

burakkk97

Üye
internet + film

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:D :sirit: oyunlardan da hani oynamamak değilde yoğunum şu günlerde, gerek şiirlerim, ve yazdığım hikayemden dolayı, yoksa arada oynardım :) + şuan baktım gece ki 250MB bedava kampanyadan dolayıda şuan sayacım tam 9.9GB kullanım gösteriyor :D :D

Nasıl yiyosun onu film falan mı izliyosun

carbon_o7

carbon_o7

Üye
müzik internet nadiren oyun :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Nasıl yiyosun onu film falan mı izliyosun

Şöyle ki; benim izlediğim Kore dizileri var ve 1bölüm 1 saati geçiyor, youtube'den açıp izlemeye başlayınca ki kaliteli izlemeyi severim :sirit: sonuç ortada :D :ehe bazen oluyor 4-5GB 'ta kalıyo bazense 7x24 İnternet kapanmadan izlerim oyun-uygulama-şarkı-video indiririm :) ve dün gece 10GB oldu :d:

anadolumm

Üye
1. en çok internete girmek için kullanırım. facebook ve twitter sağolsun, internete bağımlılığımı artırdı. :)
2. müzik, film, belgesel vs
3. fotoğraf ve video
4. oyun pek oynamam ama warspear online'a başladım. sarıyor. :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şöyle ki; benim izlediğim Kore dizileri var ve 1bölüm 1 saati geçiyor, youtube'den açıp izlemeye başlayınca ki kaliteli izlemeyi severim :sirit: sonuç ortada :D :ehe bazen oluyor 4-5GB 'ta kalıyo bazense 7x24 İnternet kapanmadan izlerim oyun-uygulama-şarkı-video indiririm :) ve dün gece 10GB oldu :d:

Yine mi kore abi avatar ın da koreliydi telefonunu korece yapmak istiyordun :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Yine mi kore abi avatar ın da koreliydi telefonunu korece yapmak istiyordun :)

Evet kardeşim, sen benim Facebook profilimi görmedin :sirit: şuan şiirlere ara verdim bi hikaye yazıyorum tamamen Kore'de geçiyor kahramanlar koreli falan yani :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye

maşallah diyelim :) :)

film oyun ve internet? bende ayda 1 gb kullanıyorum maxicep face ve haberlere bakarım sadece :

- - - Eklendi - - -

maşallah diyelim :) :)

film oyun ve internet,bende ayda 1 gb kullanıyorum maxicep face ve haberlere bakarım sadece :) :)

uribaju

uribaju

Üye
arada bir undroid tarzı geliştirmeli oyunlar çıkarsa oynarım.Eskiden çok oynardım ama bu aralar internet,müzik dışında pek birşey yaptığım söylenemez.İnternete girdiğimde de ilk olarak facebook'a bakarım sonra yeni program çıkmış mı ona bakarım sonra surf alır başını gider :ehe

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
arada bir undroid tarzı geliştirmeli oyunlar çıkarsa oynarım.Eskiden çok oynardım ama bu aralar internet,müzik dışında pek birşey yaptığım söylenemez.İnternete girdiğimde de ilk olarak facebook'a bakarım sonra yeni program çıkmış mı ona bakarım sonra surf alır başını gider :ehe

aynen surf alır başını gider :D

slatkom

Üye
2+1 :) günde 2 kez şarj tüketiyorum :D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
1, 2

Dumbledore

Dumbledore

Üye
En çok dizi-film izlerim.Son zamanlar oyunlara sardım biraz.Geçici bir kullanılma söz konusu :)

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
1 2 3 4

man20

man20

Üye
symbian^3 le yatıp kalkıyorum. Yapacak başka bişi varmı ki? :/

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sadece Kamera Onun Haricinde Nadir