![]()
oyunlardan da hani oynamamak değilde yoğunum şu günlerde, gerek şiirlerim, ve yazdığım hikayemden dolayı, yoksa arada oynardım
+ şuan baktım gece ki 250MB bedava kampanyadan dolayıda şuan sayacım tam 9.9GB kullanım gösteriyor
![]()
![]()
Nasıl yiyosun onu film falan mı izliyosun
sonuç ortada
bazen oluyor 4-5GB 'ta kalıyo bazense 7x24 İnternet kapanmadan izlerim oyun-uygulama-şarkı-video indiririm
ve dün gece 10GB oldu 
Şöyle ki; benim izlediğim Kore dizileri var ve 1bölüm 1 saati geçiyor, youtube'den açıp izlemeye başlayınca ki kaliteli izlemeyi severimsonuç ortada
![]()
bazen oluyor 4-5GB 'ta kalıyo bazense 7x24 İnternet kapanmadan izlerim oyun-uygulama-şarkı-video indiririm
ve dün gece 10GB oldu
![]()

Yine mi kore abi avatar ın da koreliydi telefonunu korece yapmak istiyordun![]()
şuan şiirlere ara verdim bi hikaye yazıyorum tamamen Kore'de geçiyor kahramanlar koreli falan yani 
şimdi desem vermessin deEvet kardeşim, sen benim Facebook profilimi görmedinşuan şiirlere ara verdim bi hikaye yazıyorum tamamen Kore'de geçiyor kahramanlar koreli falan yani
![]()

şimdi desem vermessin de![]()

Şöyle ki; benim izlediğim Kore dizileri var ve 1bölüm 1 saati geçiyor, youtube'den açıp izlemeye başlayınca ki kaliteli izlemeyi severimsonuç ortada
![]()
ve dün gece 10GB oldu
![]()
![]()
ve dün gece 10GB oldu
![]()

maşallah diyelim![]()
![]()
film oyun ve internet? bende ayda 1 gb kullanıyorum maxicep face ve haberlere bakarım sadece :
- - - Eklendi - - -
maşallah diyelim![]()
![]()

arada bir undroid tarzı geliştirmeli oyunlar çıkarsa oynarım.Eskiden çok oynardım ama bu aralar internet,müzik dışında pek birşey yaptığım söylenemez.İnternete girdiğimde de ilk olarak facebook'a bakarım sonra yeni program çıkmış mı ona bakarım sonra surf alır başını gider![]()