Artik uluslar arasi olsun türkiye icin olsun bedavaya konusabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtman76

Üye
    Konu Sahibi
Artik uluslar arasi olsun türkiye icin olsun bedavaya konusabilirsiniz.
Artik uluslar arasi olsun türkiye icin olsun bedavaya konusabilirsiniz.

Ilk öncelikle verdigim linki android telefonunuza indireceksiniz yada play.google.com sitesindende direk indirip kurabilirsiniz.




Kupon kodu 378915139

Size verdigim 1 euroluk cupon kodu ile üyelik olup girip ilk olarak 1 euroluk görüsme kontörünüz olacak. Bu islemi farkli isimler altinda tekrarliyip kuponu girip
her seferinde 1 euro alip ücret ödemeden cebinizden görüsmek mümkün. her android kullanicinin sahip olmasi gerek bir uygulama. Yanliz telefonunuzun internete sahip olmasi gerekiyor.

Programi kurdukdan ve üyelik islemini tamamladikdan sonra account bölümünden ne kadar paraniz kaldigini görebilirsiniz.

Türkiyede ki sistem su sekilde olusuyor programa sahip oldugunuz telefon numarasini aktarmak ve istediginiz numarayi cevirdiginizde ayni zamanda araniyor ve görüsme sürüyor. ilk sefer internet gerekli sisteme numaralari girip arama butonununa basincaya kadar. Sonrasi normal telefon görüsmesi gibi internet üzeri olmuyor. kotayida hicbir sekilde etkilemiyor.

Kendi numarani programa eklemek.

android telefonumuzun alt kisimdaki tuslardan program acikken en soldaki tusa tiklayip settings e giriyoruz Calling mode tiklayip
callback i isaretliyip baglanmasini istediginiz numarayi yaziyorsunuz örnek olarak sabit hat numarasi yazabilir yada cep telefonu girebilirsiniz.
arama yaptiginizda o gireceginiz telefona baglanacak ücretlenme arama yapilan yönlere göre degisiyor örnek olarak sabit hatlar cebe göre daha uygun

En önemli kismi aciklamak istiyorum her seferinde nasil üyelik alacagiz kismi. Benim kendim yaptigim sekilde aciklayacagim.
1)Android SDK programi indirip bilgisayara kuruyoruz

(kurulumunu internetten arayip bulmak cok kolay birkez yaptinizmi emin olun cok kolay oluyor)
2)Kurulum bittikden sonra ekranda upload yapacaginiz android sürümlerimevcut aralarinda stabil olan android 2.3.3 ü secip install diyoruz. kurulum bittikden sonra
tools menüden manage avd tikliyoruz.

Android Virtual Device Manager bölümü aciliyor.
gerisini fotografdakiler gibi tamamliyoruz.





en son Create Avd tikladikdan sonra
Android Virtual Device Manager bölümünde

Yazdiginiz isimde android uygulamasi mevcut olacak onun üzerine tiklayip sag bölümde start a tiklayip normal bir android bilgisayarda
virtual sekilde acilacaktir.
Bunda ne yazikki Google play olmadigindan uygulama indirip yüklemeye izin olmadigindan eklemis oldugum Cheap call programi
hotmail adresime mail olarak attim. Her seferinde hotmail yaziyoru google kisa olarak hotmail tiklayip giriyorum oradan programi indiriyorum. Kurulum yapip üyeligimi yapip kodumu giriyorum 1.20 dolar
hesabimda oluyor.
Kapatiyorum actigim androidi secip delete diyorum. Sonra new tiklayip yeni android olusturuyorum. Üyelik her seferinde aliyorum.

Aldiginiz üyelikleri cep telefonunuzda ki Cheap calls programina önceki parasi biten üyeliginizi silip yerine eklemek. Bununda kisa bir yolu var. :)

programi kaldirma bölümünde verileri siliniz diyorsunuz üyeliginiz kaldirip programa aldiginiz üyeligi login kisminindan ekliyorsunuz.


Cok karmasik gözüküyor ama emin olun birkez yaptinizmi defalarca hizlica yapiyorsunuz. Be günlük 10 kez üyelik aliyorum nerede ise para vermeden almanya türkiye amerika dünyanin her yeriyle ücret ödemeden konusuyorum.


Cok sey yazdigimdan kafam karisabilir lütfen yazim hatalariyla ilgili elestri yapmayin. Sorunuz yapamadiginiz bir konu olursa online oldugum süre icerisinde yardimci olurum.
 


bejum3

bejum3

Üye
kardesim paylasim icin sagol emegine saglik
 

kurtman76

Üye
    Konu Sahibi
Birsey degil kardesim herkes faydalansin istedim. Birkez yaptiysaniz emin olun günlük 5-6 üyelik sinirsiz görüsme olur.
Almanyada olan arkadaslarimiz eyer cep telefonlari almanya sabit hatlari aramasi ücretsiz ise türkiye aramasi dk 0,016 türkiye cep telefonu 0,08 cent.
 

ozturk.maras

Üye
hocam çok sağolasın da ben şimdi mobilden bu üyelik islerini yapabilir miyim? Bilgisayar illa gerekiyor mu?
 

kurtman76

Üye
    Konu Sahibi
Ilk sefer icin sadece cep telefonundan 1 kereligine 1 euro abonelik alabiliyorsun. 1 euro bitersen senden yeni kontor almani gerektiyor. Iste benimde asil anlatmak istedigim bilgisayarda sanal bir android olusturup her olusturdugun sanal androidden 1 üyelik alabiliyorsun. Basit ve hizli oluyor üyelik aldikdan sonra üyeligi android telefonuna girip tekrar 1 euro konusabiliyorsun. Ben her seferinde 20 dkaligina aksamlari en az 5 hesap olusturuyor sabahda onlari tüketiyorum. Suan ekstradan 12 üyeligim var.

Bilgisayar sadece sanal android sunucu olusturabilmek icin gerekli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt