Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
çok iyiymiş 4 saat oyun %23 ben c7de 3 saat internete giriyorum %50 gidiyor ya hangi yöntemle denediniz bu arada sanırım telefonun 603

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
telefonum nickimde oldugu gibi 603 1. Yöntemi denedim ciddi mana artış oldu, ben bataryayıda değiştirmiştir yanlış hatırlamıyosam 1530mAh onunlada alakalı olabilir ama önceden 1 gün yetmeyen şarj şuan çok iyi gidiyor

nuro067

nuro067

Üye
nokia 603 kullanıcısyım normalde %100 şarjda 1218 mah gösterdi sizce bunu uygulamama gerek varmı?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tümleşik bataryası olanlar ne yapacak konuyu açıp bi dahada yüzüne bakmayan üyelerden gına geldi bi cevap verin ...

msy2017

msy2017

Üye
electronic birinci yöntem herhangi bir şekilde bataryayı çıkarın demiyor onu deneyebilirsin

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
electronic birinci yöntem herhangi bir şekilde bataryayı çıkarın demiyor onu deneyebilirsin
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...

dostum ekran ışığını azaltarak kullanmayı denedinmi
eğer denemediysen birde öyle kullan hem gözlerin dinlenmiş olur hemde şarj süren 3-4 katına çıkar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

dostum ekran ışığını azaltarak kullanmayı denedinmi
eğer denemediysen birde öyle kullan hem gözlerin dinlenmiş olur hemde şarj süren 3-4 katına çıkar
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...

benimde 2.5 saat anca gidiyordu şimdi internet kullanımında 7 saat gidiyor ekran ışığı kısık kullanıyorum sadece enerji tasarrufu kullanmıyorum titreşim olmayınca uyuz oluyorum

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi

senin cihazında aksi bir durum olmuş olabilir dostum hem burdan hem özelden yermene gerek yok :zzz: deneyenlerin %90 ında işe yaradı
ayrıca şu an il dışında oldugum icin pek bakamıyorum konulara

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

senin cihazında aksi bir durum olmuş olabilir dostum hem burdan hem özelden yermene gerek yok :zzz: deneyenlerin %90 ında işe yaradı
ayrıca şu an il dışında oldugum icin pek bakamıyorum konulara
Özelden veya buradan yardımcı olduğunda söylenemez açıkcası dostum ne yapabiliriz dedim sen aksi bi durum var demişsin evet farkındayım sanıyorum ki bu şekilde olacak iş değil batarya bitti servise gidecek ...

ByCru3L

ByCru3L

Üye
Bunu Bir Defaya Mahsus'mu Yapıyoruz ?

msy2017

msy2017

Üye
birinci sayfayı okudun mu?

msy2017

msy2017

Üye
electronic format atmayı denemiş miydin?şimdi farkettim de format,flash vs atılınca kalibrasyon gider diyor.

farukbekl

farukbekl

Üye
sen bataryayla yazılımı nasıl bir tuttum merak ettim şimdi. senin işin batarya ile.. yazılımla işin yok ki.. flash atarsan yeniden yapman gerekiyormuş.. geç... hikayee...

• Beğen
Tepkiler: santimental
msy2017

msy2017

Üye
o zaman bunu konuyu açana söyle konunun başında öyle diyor onun için söyledim.

santimental

Üye
nokia 1280 de işlem birazdan bitiyor bakalım ne kadar gidecek şarjı :)) yazıcam buraya.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt