ciddi misin?çok işe yaradı bravo artık şarjım 12 saat gidiyor yaşasın !
whatssapp ın çok şarz yediğinin farkındayım ama,belle de daha çok yiyor.anna da 2 gün gidiyorduwhatsapp ın ne kadar sarj harcadıgından haberdar mısın dostum sen
----------Eklendi @ 20:51:18 ---------- Yazıldı @ 20:50:27 ----------
ters etki yapmaz korkma en fazla soft format atarsın
8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor

aynen ben yapmadım kalıbrasyon mesela internette kesintısız kaç saat dayanıyor şarj
opera mobile in aşıri şarj yedigi dogru ben mini'yle girıyorum ve kesintisiz 6 buçuk saat
ama opera minide gezinti daha güzel ve daha çok özellik var