Symbian^3-4 modda kullanilanlar bu baslikta

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayrıca nokiamaps dosyalarını nasıl atacağım biraz açıklarmısın dosya konumları belirtilmiş tek tekmi atacağız
evet tek tek ekliyceksin nokia maps.
nfee yazma islemi yarida kesilir cunku orjinal kullanmiyorsun rofs2 manuel eklerken verdim txt dosyasinda bosluk olmamasina dikkat et.

01
14,d

hakyol2

Üye

evet tek tek ekliyceksin nokia maps.
nfee yazma islemi yarida kesilir cunku orjinal kullanmiyorsun rofs2 manuel eklerken verdim txt dosyasinda bosluk olmamasina dikkat et.

01
14,d

USTA senin verdiği TXT değiştirmeden attım yine olmadı dil seçenek yok ama ilkinde ovimaps ingilizceydi şimdi türkçe ayrıca yukarıda yazdığınla txt karakterler aynı ama sıralama farklı şöyle

14,d
01

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

peki once nfee ile turkce dilini sil ve tekrar at paketle dedikten sonra hata verince kapat tamam oylece birtane rofs2 dosyasi cookerla ac icini sil nfee ile turkce attin dosyalari bir bir cooker icine at paketle oyle dene.

verdigin modları izlediği yola mi atacaz yoksa düzenlediğimiz rofs2'ye mi atıyoruz.. Sanırım rofs2 dil dosyalarının olduğu dosyadir şimdi ben c7 belle kullanıyorum tam olarak hangi klasöre yada direk içine mi atacaz onları biraz karıştırıyorum resim vs bisi olabilir mi daha net anlaşılması açısından kusura bakma zahmet veriyoruz öyle.. Yardımların ve ilgin için tekrardan teşekkür ederim..

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burdakilerin hepsi rofs2 icindir izledigi yeri bulmaniza gerek yok acinca an dizine atin private mesela o kendisi bulur yerini ona gore hazirladim

hakyol2

Üye

peki once nfee ile turkce dilini sil ve tekrar at paketle dedikten sonra hata verince kapat tamam oylece birtane rofs2 dosyasi cookerla ac icini sil nfee ile turkce attin dosyalari bir bir cooker icine at paketle oyle dene.

Ovimaps te sizin yayınladığınız son yazılımda My Location widget ayrıca yükleme dosyası yada dosyaları varmı?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ovimaps te sizin yayınladığınız son yazılımda My Location widget ayrıca yükleme dosyası yada dosyaları varmı?
arkadasim burdaki maps dosyasi icinde hepsi var.ama sis halinde yok malesef.siralama seklinde maps sisx elimde var ben iclerinde dosyalari cikarip ekledim.

Cane®

Üye
eline saglık kardesım.

YkPkY

Üye

emeğine sağlık kardeş.bilgi paylaştıkca güzelleşir.en büyük yücelik bildiğini paylaşandır.
şu belco2 arkadaş gibi bildiğini saklayarak sanki devlet sırrıymış gibi saçma sapan açıklamasız paylaşımlar yaparak forumda yer işgal etmek asıl asalaklıkdır.

iyi forumlar,başarılarının devamını diliyorum,ama hala bana bi anna için power'a restart ekleme modunu bi bulamadın ben buldum 2tane ama flash sonrası sistem hatası veriyor.N8e yapanlarlarınkinden istiyorum.varsa fazla elinde bulduysan sana bi zahmet

fatih982

Üye
emeğine sağlık binbaşım

Cane®

Üye
üstat bu gravıty dekı klavyeyı nasıl kullanabılırız. ben paketleme yapamıyorum. yardımcı olabılırmısın?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onun ne oldugu hakkinda bir fikrim yokki ben kullanmadim hic.

Cane®

Üye
gravıty bı twıtter uygulamasıdır ıcınde face falan da varda onun klavyesı cok rahat ve kullanıslı eger port edebılırsen yada sıs olarak ayarlayabılırsen cok dua alırsın

cok iyi düşünmüssün kurtulus abi konunun yararlı olcagndan eminim...

bende bir öneri sunmak istiyorum...

secenekler acık uygulamaları göster seceneği koyulursa cok güzel olur ....