yolcuasog
Üye
Guzel aydinlatman icin tesekkurler.ben de bu cevabi bekledim.markette olmama nedenini simdi anladim sagolasinUygulama 14.0.3 un beta sürümüdür bu nedenle mağazada bulunmayabilir. Final sürüm çıkana kadar bir kaç tane beta sürümü çıkıyor ondan sonra final sürümü geliyor
arkadas 14.0.0 beta 14.0.1 beta 14.0.2 beta 14.0.3 buda beta ama crk,li bunlarinGuzel aydinlatman icin tesekkurler.ben de bu cevabi bekledim.markette olmama nedenini simdi anladim sagolasin
ben zaten sakinim sana öyle gelmistir arkadas bular zaten trial sunumlarindaydiBen betayi atladim arkadasim sakin olmarkette guncelleme gelmeyince ayar oldum o nedenle sordum. Betalar markette gorunmuyormus cunku
Ustadim bu radar olayi nasil oluyor. Trafik kamera yada trafik radar olayimi.kusura bakma cehaletime pek bilmiyorum sygic olayini. Bendeki sadece hiz limitlerini gosteriyor baska da bise yok gibiben zaten sakinim sana öyle gelmistir arkadas bular zaten trial sunumlarindaydi
not olarakda problem yasayan arkadaslarin 13.4.2 apk indirip yüklemesini trial sorunun cözülecegini anlatmistim ama
önemli degil istersen radarlari indirip senin elindeki Sygic navi,de kullanabilirsin gerekli aciklamalarida yazdim anlamadigin
yapamadigin yerlerde yardimci olmaya calisirim..
S&S
evet arkadas trafik kamera vede trafik radarUstadim bu radar olayi nasil oluyor. Trafik kamera yada trafik radar olayimi.kusura bakma cehaletime pek bilmiyorum sygic olayini. Bendeki sadece hiz limitlerini gosteriyor baska da bise yok gibi
Peki ekledigimde dedigin eklentileri bendeki lisansa bi sorun cikarirmi?evet arkadas trafik kamera vede trafik radar
sabit vede seyyar radarlarini kapsar tabiki yeni radarlarda göstermedigi yerlerde vardir
seyyar radarlardada her zaman orada olacak diye kesin bir sey olmaz genelde seyar radarlarin
bulundugu yerleri kapsar sabitler adi üzerinde zaten sabit fakat sabitde olsa göstermedigi yerler vardir
bu radar yerleri zaten bizlerin görüp bildirdigimiz yerler büyük bir cogunlugu ama sen kapsamadigi yerleri
gördügünde kendin ekleye bilirsin sunum sayfasina yazmisimdir.
S&S
benim bildigim hic bir problem cikmazPeki ekledigimde dedigin eklentileri bendeki lisansa bi sorun cikarirmi?
yazdigim sekilde ayarlari yapman gerekir yoksa haber vermez nasil ayar yapilacagini yazmis olmam gerekirDedigin gibi indirdim maps icine attim.yeni poi bulundu dedi ve onayladim.sanirim dogru yaptim.yarin trafikte denerim tesekkurler
yazdigim sekilde ayarlari yapman gerekir yoksa haber vermez nasil ayar yapilacagini yazmis olmam gerekir
S&S
ayarlari yap bildigin bir radar varsa oradan gececegi sekilde bir rota hesaplattirHemen bakiyorum tekrardan sanirm atladim
14.0.3 versiyonunda harita veya radar dosyasında güncelleme var mı?
arkadas yeni versiyonu cikmis sana haber veriyor ya buradan yenisini indirselam.bende get our new app for free tap here yazısı cıkmaya basladı.nedir ne degıldir bu yazı nasıl iptal edebilirim.1402 kullanmaktayım
yaziyor arkadasrar şifresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?