memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
hafize kartına attım olmaz mı hazıfa kartında ki evet olmuyormuş telefona tınca çalıştı
sınırlı hizmetler dedi
her giriş çıkışımda harita indiriyor
arkadaş sen Sygic klasörün adını degişHaafiza kartina atinca kartbulunamadi diyor yaptigim su alternatif lin part 1 ve part 2 indirdim sonra 14.0.2 apk indirdim sonra radar indirdim sygic icinedeki maps icinde import klasorune radar aþim sonra komple sygic telefon hafizasina attim son 14.0.1 kurdum actim sonra son surumu kurdum actim komple karta tasidim ama hata versi kart bulunamiyor diye yanlislik var mi
kardeş tek yeni mapsı degişmek istersen benim sundugumdan indirdigin maps klasörünün icinde content-info var bunları degiş ac naviyiMemoli kardeş ben daha önce 13.0.1 kullanıyordum, eski 03.2013 haritasını sildim, 03.2014 haritasını attım map'ın içine ..açtığımda türkiye eksik demesin mibende hepsini sildim son sygc 14'ü kurdum. düzeldi. Peki sadece haritayı nasıl değiştiecez. Eski ve yeni arasında büyük bi fark yok. sadece hub eklemişler oda hız gösteriyor hızı zaten altta yazıyor ki...
Türkiyede kapı numarası varmı ki?arkadaslar ne yaparsam yapayım kapı numarası giremiyorum. sürekli pasif görünüyor. sebebi nedir acaba
gırgır pesindemisin birader, gayet ciddi bir soru sordum. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu arkadaslar. bilen biri cevaplarsa sevinirim.Türkiyede kapı numarası varmı ki?
arkadaş sen Sygic klasörün adını degiş
yükledigin Sygic navi ac indirmesi gerekenleri indirene kadar bekle indirme
yapmazsa sil tekrar yükle bekle indirmeye basladigini bitirene kadar acıldıgında
maps olmadıgı gösterir buraya kadar geldiginde sen ya indirdigi Sygic klasörůnün içindeki maps klasörünü adını degiştirdigin Sygic klasöründen al kendisinin indirdigi maps klasörüyle degiştir yada adını degiştirdigin Sygic adını Sygic yap indirdigini iptal et
normade her iki sekildede calışır.
S&S
ya aslında şunu şu şekilde yapsalar aslında harika olur .
şunu buna at bunu buna at değil de komple ayarlanmış şekilde rar lasalar sonrada indirdigimiz dosyayı direk hafıza kartına atsak birde apk kurup işlem tamam olsa yanlış olma ihtimali ortadan kalkar hiç değil se
güzel olmaz mı ?
arkadas yazmis olmam gerekir yapman gereken radar ayarlarini anlamadigin yapamadiginEline sağlık.indirdim kurdum.Çalışıyor. Radarları bulabilmesi için ayrıyeten herhangi bir ayar gerekiyormu?
yanlis anlayacak bir durum degil be kardes kafani yorma kücük seylereMemoli sozum sana degil kardeşim sagol kullaniyoruz ben alternatif ararken buldugum her konufa bunu buna sunu buna bu ney yaa dedim
Emekerin dert gormesin kardeşim.. sozom meclisden disari yanlis anlasildimsa kusuruma bakmayin
arkadas tlf ayarlarina gir güvenlik ayarlarina bilinmeyen kaynaklari okeyleuygulamanız google pley lisansı geçerli değildir yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?