memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadas sesler var ayarlardan gir bölgesel ayarlara gir hangi dili istersen al senin olsunArkadaslar ses dosyasi yok ve radarlari zippyshare ile paylasabilecek olan var mi
Ayrica gecerlilik tarihinde 21.05.2014 gorunuyor nedir bu ?
arkadas bundan önceki sygic 14.0.3 apk,leri yükle yada verilen tarih geldigindeArkadaslar ses dosyasi yok ve radarlari zippyshare ile paylasabilecek olan var mi
Ayrica gecerlilik tarihinde 21.05.2014 gorunuyor nedir bu ?
arkadas normalde crk,li ama ben bundan .02.03. bunlardan buraya gectigim icin problem olmadi ama 14.00. daYok indirdim de radarlari htm oldu zippy calisti . Bu lisans olayi kafami karıştırdı. 14.3.0 versiyonu valid 21.05 veriyor ama 13 de bole hi yazi yok yanlis mi kuruyorum basamak basamak yazar misiniz yukleme adimlarini. Veyahut ben yanlis biseler mi yapiyorum . Memoli6767 sen navide sygicstore a girince ayni yazi sende de var mi
arkadas sen ne anlatmaya calistin ben anlamadim burdan indirmeye ugrasmaya gerek yokmu yoksaMarkete girip indirin wifi ile de Türkiye haritasini programın içinden indirin.
Bu kadar yani zor birşey değil
arkadas sen ne anlatmaya calistin ben anlamadim burdan indirmeye ugrasmaya gerek yokmu yoksa
marketen indirin maps vs hepsini bosuna niyemi ugrasiyosunuz diyorsun isin dürüstcesi ben anlamadim
ben bosunami atmisim sunuma arkadas,
S&S
arkadas iyide biz bosunamı buraya attık ???Alın bunu burdan...
Tamam eline sağlık âmâ indiremeyenler için kısa yoldan indirip kurmayı gösterdimarkadas iyide biz bosunamı buraya attık ???
arkadas iyide benim sundugum crk.lı bu gözünden kactı galiba ben daha önce tesadüfen görünce okumuştum
senin soy adını görünce aynı diye bakmıstm iyide acsaydın bir konu yardım etseydinya diger sunumu yapan
arkadasda beinmsunduguma attı tuttu benim sundugumu
indirdi kimsenin anlamayacagi sekilde sinuma attı be iki gözüm..bu baana göre iyi bir sey degil
Allah.a Emanet Ol.tamam neyse
Kardeş eline sağlık Bu 14.3.1 versyonmu yoksa 14.0.3 versyonmu? birde yedi günlük denememi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradanda TR radarlari indirip maps klasörünün icine atacaksiniz Import klasör
olarak naviyi acacinca gerekli ayarlari yapacaksiniz
ayarlar,SIK KULLANILAN ILGI NOKTALARI,burada okeylenecek
(isterseniz kendi eklemek istediginiz poi, radar ekliyebilirsiniz)
Sesler ve Uyarilar,POI ayarlarina girip ayarlanacak,Hiz kameralari ayarlarinida
ayarliyabilirsiniz buradan sonrada Harita yazan yere girilecek buradada poi
renkler binalar vs istediginiz ayari yapacaksiniz........
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PW:memoli6767
arkadaslar radarlar ikisi bir arada eklenmistir
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic Navi V14.0.3 Burada.............
arkadaslar yeni Sygic v14.0.3 eklenmistir
Kit kat 4.4.2 için SD kartta çalışan Sygic v14.0.3 versiyonu
isteyen arkadaslar buradan indirebilir
arkadaslar ben tek Türkiye mapsini sunuma yükledim ama siz istediginiz
ülkenin mapsini indirebilirsiniz...
Ayarlar,Haritalari yönet, buradan hangisine ihtiyaciniz varsa indirebilirsiniz
tabiki wi-fi baglantiniz olmasi gerekir indirebilmeniz icin....
---------------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar Sygic 14.3.0 eklenmistir elinizde yüklü olan Sygic üzerinde hic bir degisiklik
yapmadan bunu yükleyebilirsiniz bana göre bir degisiklik yok ama en azindan bir versiyon yükselmis
olsun diyenler indirp yükleyebilir yeni yenidir derseniz benim gibi buyrun burada....
metyuu arkadasimiz S4,de denemistir sorunsuz SD kartata calismaktadir verdigi bilgiler icin kendisine tekrar tekrar
tesekkürler....
S&S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?