Haber Subway Surfers Mumbai Güncellemesi Windows Phone 8 İçin Gelmeyecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heimdalll

Heimdalll

Üye
iple çekiyorum, gelsede oynasam

Heimdalll

Heimdalll

Üye
aynen ya, param olsa gidip 920 veya 820 alırdım o derece

Rainesto

Rainesto

Üye
enterneoll

enterneoll

Üye
eğer o mavi ekran gelmezse işlemci yanabilir anakart yanabilir :D.
bahsettiğimde o doğru düzgün yapsalar şu işletim sistemlerini :D Mac'de hiç böyle bir sorun yok hemde hiçbirşey yanmıyor

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğimde o doğru düzgün yapsalar şu işletim sistemlerini :D Mac'de hiç böyle bir sorun yok hemde hiçbirşey yanmıyor
mac os osx galiba diye biliyorum ama windows daki guc de hiçbir yerde yok. Ayrıca microsoft windows 7 8 de genelde çoğu hatayı duzeltti duzeltitor lutfen apple fanboyluğu yapmayın.

enterneoll

enterneoll

Üye
mac os osx galiba diye biliyorum ama windows daki guc de hiçbir yerde yok. Ayrıca microsoft windows 7 8 de genelde çoğu hatayı duzeltti duzeltitor lutfen apple fanboyluğu yapmayın.
kesinlikle fanboy değilim ubuntu kullanıyorum genelde :D windows'la işim olunca dualboot yapıyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows la Windows Phone u bir tutuyosunuz gülüyorum :D ikisinin birbiriyle hiç Bi alakası yok :D Windows Phone ap ayrı bişey anlatılmaz yaşanır. Gidip mağazalarda 2 dakika elde tutmayla kullandım diyemezsiniz.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Windows la Windows Phone u bir tutuyosunuz gülüyorum :D ikisinin birbiriyle hiç Bi alakası yok :D Windows Phone ap ayrı bişey anlatılmaz yaşanır. Gidip mağazalarda 2 dakika elde tutmayla kullandım diyemezsiniz.
hahahaha aynen :D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Fazla dağılmadan herkese teşekkür ederek bu konuyu burada noktalayalım.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...