Windows Phone 8 Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Hızla Büyümeye Devam Ediyor
Dünyanın en büyük market araştırma firmalarından olan Kantar World Panel şirketi,Kasım ayından Ocak ayına kadar olan market veri oranlarını açıkladı.

Açıklanan Veriler Aşağıdaki Gibidir. windows phone 8 her ne kadar çok eksiği olsada 512mb ram li cihazlara pek fazla destek verilmesede hızla yükselişe geçiyor

Analistçiler Windows Phone 8 İn gelicek aylarda çoğu ülkede ios işletim sistemini geçiceğini öngörüyor

Listemiz Aşağıda:D

Almanya
almanyada android işletim sistemi 1. sırada yer alıyor ancak ios platformu git gide düşüse geçiyor windows phone 8 market payı ise yükselişte verilere göre Windows Phone sistemi market payını % 1.9 dan % 5.7 oranına yükseltmiş durumda.

Birleşik Krallık İngiltere
hepimizin bildiği gibi tüm dünyada çoğu ülkede android zirvede ingiltere'de de durum böyle android işletim sistemi zirvede yerini almış durumda ios bu ülkede kan kaybediyor windows phone 8 ise yükselişte windows phone 8 in pazar payı bu ülkede % 5.8 den % 10.9′a yükselmiş durumda.

Fransa
tüm ülkelerde olduğu gibi fransadada android 1 numara ile zirvede yer alıyor bunun en büyük etkeni ilk akıllı işletim sisteminin android olmasın dan tutun çok çeşit cihaz bulunabiliyor parada bu konuda farkediyor. pazar payı % 4.2 den % 12.9′a yükselmiş durumda.

italyadada android zirvede ancak android den sonra windows phone 8 geliyor ios son sırada yer alıyor ve baya kan kaybettiyor. pazar payı % 11.8 den % 16.0 oranına yükseltiyor.

İspanya

en çok android cihaz kullanılan ülkelerden bir tanesi olan ispanyada da android 1. sırada yer alıyor ios kan kaybediyor windows phone 8 çok olmasada yükseliyor verilere göre pazar payı % 11.8 den % 16.0 oranına yükselmiş durumda

Abd (Amerika Birleşik Devletleri)
geçtiğimiz senelerde ios platformunda birinci olan ABD birleşik devletleri şuan android ile zirvede ios çok büyük kan kaybı (düşüş) yaşıyor windows phone 8 yükselişte windows phone 8 market verileri: % 11.8 den % 16.0 oranına
yükselmiş durumda

Çin
Çin denince akla plastik ve en gelişmiş teknoloji geliyor ancak çin de androidde lider ios stabil ne düşüş ne yükseliş yaşıyor 1.5 milyar nifüslu çinde windows phone 8 maalesef ki yükselemiyor verilere göre windows phone 8 pazar payı % 2.7 olarak kalmış.....

Avustralya
bu ülkedede android ve ios düşüşte yükselişte olan tek işletim sistemi windows phone 8 ancak android tabikide zirvede ondan sonra ios ondan sonra windows phone 8 Windows Phone sisteminin Market payı % 4.2 den % 6.9 yükselmiş Durumda.
Avrupa 5 (Türkiye,Finlandiya,Danimarka,geri kalan ülkeler)
Avrupa 5 olarak adlandırılan kısımlar,Listede ismi olmayan ülkelerin toplam oranını ifade eder.Bu kısımda Android plartformunun zirvede olduğunu görüyoruz.Fakat İOS yine kan kaybetmeye devam ediyor.Windows Phone sisteminin market payı % 4.7 den % 10.0′a yükselmiş durumda.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Yerli haber sitelerinden alıntı yapmak yasak emek yok .Kilit lütfen.ha bide unutmadan

:sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir daha alıntı konu paylaşırsanız klavyenize süt dökerim:nono: :locked:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay, OttomaN TigeR, PureFood ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt