Haber Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun From Cheese.

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun From Cheese.
Windows Phone 8 Mağazası 2014 Yılına Biraz Hareketli Girdi Subway Surfers Temple Run 2 Gibi İos Android Platformlarında Popüler Oyunlar 512mb Ram'a Daha Optimize Edilmesede Yakın Zamanda Edilmesini Umuyoruz.

Bugün Gelen Oyun Fareyi Peynire Ulaştırma Oyunu Ancak Bazı Engeller Var Ve Labirentleri Aşmaya Çalışıyorsunuz Oyun Google Playde 2.5 TL İos Da 2Tl Windows Phone 8 De De 2TL
:D
Oyun Biraz Çocuk Oyunu Gibi Gözüksede Eğlenceli Ve Zorlayıcı Gibi Duruyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler.

PureFood

PureFood

Üye
yav hocam hep paralı oyunları tanıtıyorsun:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
haber için teşekkürler ancak sabah deneme surumunu oynadım neredeyse nefret ettim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaş salak Bi fare, ne yaptığı anlaşılmıyor, 6,7 tanem bolumu 3 yıldızla geçtim ama her seferinde "bu bölümden sonra açılır heralde" diyerek sabrettim ama olmadı. Görseller aldatıcı geldi

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş salak Bi fare, ne yaptığı anlaşılmıyor, 6,7 tanem bolumu 3 yıldızla geçtim ama her seferinde "bu bölümden sonra açılır heralde" diyerek sabrettim ama olmadı. Görseller aldatıcı geldi
Bende Bi Deniyim Bakıyım Bildiririm :D deneme sürümünü mü oynadınız satın mı aldınız ?

carew89

carew89

Üye
tipik ergen kız oyunu

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Hagios

Hagios

Üye
Haber için teşekkürler.Denedim fakat pek beğenmedim.Oyunda bir şey eksik ya da yanlış ama ne olduğunu anlamadım :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bunun gibi başka bir oyun daha vardı güzeldi

• Beğen
Tepkiler: fedata
OnurYurdakul

OnurYurdakul