Rainesto
Üye
aynen bende görmüştümde çevirmeye üşendimbilgi için teşekkürler akşam görmüştüm wpcentralde ancak anlamamıştım tabi, bekleyip göreceğiz.

aynen bende görmüştümde çevirmeye üşendimbilgi için teşekkürler akşam görmüştüm wpcentralde ancak anlamamıştım tabi, bekleyip göreceğiz.

Okudum Okudumyalnız ben başlığa takıldım gözüme çarpıp duruyo. @Tmobile kardeş "gelmiycek" kısmını "gelmeyecek" olarak düzeltebilir misin?![]()
Bir Hata Olmuş Üst Üste Konu Açınca
13 üne kadar dirensin 13 ünde ercek muradınadiren 512 mb
.kiloo games çoştu subway surfers androidde 2 sinde güncelleme almıştı bugün yine aldı sıra windows phone 8 de 13 ocakta 512mb ramde
.daha hiç mavi ekran almadım pc de beğenmiyorsan kullanmak zorunda değilsinBerbat bir mobil işletim sistemi bilgisayarda da bıktırdı(mavi ekran hatası).
mavi ekranın anlamını bilmiyorsunuz sanarım o binevi sistemi koruyor ve ne kadar etkili olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız mesela bir sorun oldu mavi ekran gelmezse tüm pc çöplük olma ihtimali varken sadece remlerde veya hafıza kartında sorun olup onu değiştiriyorsunuz burada mavi ekran sorun değilde sistemi direk kapatıyor ve genelde ram yüzünden olur değiştirip deneyin bir sorun devam ediyorsa hardisk değiştirmeyi deneyinBerbat bir mobil işletim sistemi bilgisayarda da bıktırdı(mavi ekran hatası).
Maclerde hiç mavi ekran aldın mımavi ekranın anlamını bilmiyorsunuz sanarım o binevi sistemi koruyor ve ne kadar etkili olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız mesela bir sorun oldu mavi ekran gelmezse tüm pc çöplük olma ihtimali varken sadece remlerde veya hafıza kartında sorun olup onu değiştiriyorsunuz burada mavi ekran sorun değilde sistemi direk kapatıyor ve genelde ram yüzünden olur değiştirip deneyin bir sorun devam ediyorsa hardisk değiştirmeyi deneyin
?mac lerde toplama pc yada 800 liraya düşük donanımlı görmedimMaclerde hiç mavi ekran aldın mı?
güldürdün.ama windowsta 2.500 tl'lik hp laptopumda bile mavi ekran aldımmac lerde toplama pc yada 800 liraya düşük donanımlı görmedimgüldürdün.
çok saçma ama evet maclar toplama olmuyor ve çok sağlamlar keşke uygulama çeşitliliği fazla olsa windowsda durmami5 ilk çıktığı anlardaki haberleri denk gelmedi galiba herkez mavi ekran alıyordu güncelleme yayınlanıp düzeltildi şuan haberin tam linkini bilmiyorum ancak istersiniz bulmaya çalışırız böyle bir şey okuduğuma eminim ancak pc konusunda bilmiyorum ancak iki sisteminde aynı firmadan çıktığı düşünülürse telefona yapılan bir şeyin pc ye uyarlanmıyacağı düşünülemez zire mac pro leptoplar hiç ucuz değil bu arada bu bir koruma sistemi üste yazdıgım gibi eğer bu olmazsa çok daha kötü sonuçlar olabilir bu arada belirtmek istediğim bir husus daha o mavi ekranın kodları var bir şekilde resim veya onun anında sondaki 4-5 hane kodunu alıp sorunun nerden kaynaklandığı aşağı yukarı belirtiyor ,bu mavi ekrandan benim kadar sorun yaşan yoktu pc im hiç açılmıyordu 2 defa servise gitti ramlar değişti en sonunda hallolduMaclerde hiç mavi ekran aldın mı?
eğer o mavi ekran gelmezse işlemci yanabilir anakart yanabilirama windowsta 2.500 tl'lik hp laptopumda bile mavi ekran aldımçok saçma ama evet maclar toplama olmuyor ve çok sağlamlar keşke uygulama çeşitliliği fazla olsa windowsda durmam
.