Haber Subway Surfers Mumbai Güncellemesi Windows Phone 8 İçin Gelmeyecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

OozyStaw

OozyStaw

Üye
merak etmeyin %30 nokia lumia payı 520 de o da 512mb ram göz ardı edilemez bir aran en kısa zamanda kesin gelecek (h)

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
ayın 13 ünde gelicek diyorlardı.ve androidde güncellendi :D.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Doğum günümde geliyor :D (yalnız girsem de :s)
Kiloo Games yeni yaşımda böyle ince düşündüğü için teşekkür ederim :thumbup:
her ne kadar gecikse de ! :angry:

• Beğen
Tepkiler: csH
Rainesto

Rainesto

Üye
Diren 512 mb

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yalnız ben başlığa takıldım gözüme çarpıp duruyo. @Tmobile kardeş "gelmiycek" kısmını "gelmeyecek" olarak düzeltebilir misin? :oku

• Beğen
Tepkiler: csH
Heimdalll

Heimdalll

Üye
diren 512 mb

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ben başlığa takıldım gözüme çarpıp duruyo. @Tmobile kardeş "gelmiycek" kısmını "gelmeyecek" olarak düzeltebilir misin? :oku
Okudum Okudum :D Bir Hata Olmuş Üst Üste Konu Açınca :D
13 üne kadar dirensin 13 ünde ercek muradına :D.kiloo games çoştu subway surfers androidde 2 sinde güncelleme almıştı bugün yine aldı sıra windows phone 8 de 13 ocakta 512mb ramde :D.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve ceza87
Heimdalll

Heimdalll

Üye
hadi inşallah

serverfun912

serverfun912

Üye
Berbat bir mobil işletim sistemi bilgisayarda da bıktırdı(mavi ekran hatası).

PureFood

PureFood

Üye
Bilgisayarda da mobilde de kimse kimseye zorla Windows kullandırmıyor arkadaşlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Berbat bir mobil işletim sistemi bilgisayarda da bıktırdı(mavi ekran hatası).
mavi ekranın anlamını bilmiyorsunuz sanarım o binevi sistemi koruyor ve ne kadar etkili olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız mesela bir sorun oldu mavi ekran gelmezse tüm pc çöplük olma ihtimali varken sadece remlerde veya hafıza kartında sorun olup onu değiştiriyorsunuz burada mavi ekran sorun değilde sistemi direk kapatıyor ve genelde ram yüzünden olur değiştirip deneyin bir sorun devam ediyorsa hardisk değiştirmeyi deneyin

enterneoll

enterneoll

Üye
mavi ekranın anlamını bilmiyorsunuz sanarım o binevi sistemi koruyor ve ne kadar etkili olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız mesela bir sorun oldu mavi ekran gelmezse tüm pc çöplük olma ihtimali varken sadece remlerde veya hafıza kartında sorun olup onu değiştiriyorsunuz burada mavi ekran sorun değilde sistemi direk kapatıyor ve genelde ram yüzünden olur değiştirip deneyin bir sorun devam ediyorsa hardisk değiştirmeyi deneyin
Maclerde hiç mavi ekran aldın mı :D ?

enterneoll

enterneoll

Üye
mac lerde toplama pc yada 800 liraya düşük donanımlı görmedim:D güldürdün.
ama windowsta 2.500 tl'lik hp laptopumda bile mavi ekran aldım :( çok saçma ama evet maclar toplama olmuyor ve çok sağlamlar keşke uygulama çeşitliliği fazla olsa windowsda durmam

tapatalk

tapatalk

Üye
Ben windows 8 kullanıyorum ailemle aynı laptopu kullandığım için. i7 ve ge force var.arada mavi bi ekran alıyorum ama eskisi gibi değil mavi ekranın arayüzü değişmiş sonuç yine aynı :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Maclerde hiç mavi ekran aldın mı :D ?
i5 ilk çıktığı anlardaki haberleri denk gelmedi galiba herkez mavi ekran alıyordu güncelleme yayınlanıp düzeltildi şuan haberin tam linkini bilmiyorum ancak istersiniz bulmaya çalışırız böyle bir şey okuduğuma eminim ancak pc konusunda bilmiyorum ancak iki sisteminde aynı firmadan çıktığı düşünülürse telefona yapılan bir şeyin pc ye uyarlanmıyacağı düşünülemez zire mac pro leptoplar hiç ucuz değil bu arada bu bir koruma sistemi üste yazdıgım gibi eğer bu olmazsa çok daha kötü sonuçlar olabilir bu arada belirtmek istediğim bir husus daha o mavi ekranın kodları var bir şekilde resim veya onun anında sondaki 4-5 hane kodunu alıp sorunun nerden kaynaklandığı aşağı yukarı belirtiyor ,bu mavi ekrandan benim kadar sorun yaşan yoktu pc im hiç açılmıyordu 2 defa servise gitti ramlar değişti en sonunda halloldu

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
ama windowsta 2.500 tl'lik hp laptopumda bile mavi ekran aldım :( çok saçma ama evet maclar toplama olmuyor ve çok sağlamlar keşke uygulama çeşitliliği fazla olsa windowsda durmam
eğer o mavi ekran gelmezse işlemci yanabilir anakart yanabilir :D.

Rainesto

Rainesto

Üye
diren 512 mb 8 gün kaldı gerçi bu oyun gelene kadar 920 elime geçmiş olur :D

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...