Haber Subway Surfers Mumbai Güncellemesi Windows Phone 8 İçin Gelmeyecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers Mumbai Güncellemesi Windows Phone 8 İçin Gelmeyecek.
Bildiğiniz üzere kiloo games subway surfersin yeni şehri olucak ancak bu buseferlik windows phone 8 için mümkün olmuyacak yani android ios için mumbai şehri oynanıcak ama windows phone 8 diğer güncellemeye kadar aynı bölümde kalıcak ayrıca alınan bilgilere göre yabancı kaynaklar vs subway surfers windows phone 8 için 512mb ram çalışmalarına başladı ve 13 ocakta windows phone 8 için güncelleme yayınlanıcak ve tüm cihazlarda oynanabilecek kiloo games bu mumbai den sonra gelicek tüm güncellemelerin her platforma aynı anda aynı şekilde geliceğinide açıkladı :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şimdi ömür boyu mu gelmeyecek? Neden? Ben oynamıyorum ama hayranlarını bilirsiniz.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ömür boyu mu gelmeyecek? Neden? Ben oynamıyorum ama hayranlarını bilirsiniz.
hayır sadece mumbai bölümü bu seferki güncelleme de gelmiyecek ancak gelecek seferki güncellemede windows phone 8 için gelicek nedenide şöyle tahmin ediliyor windows phone 8 li 512 mb ramli cihazlar için güncelleme yayınlanacağı için bunu ertelemiş olabilirler

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
Rainesto

Rainesto

Üye
bende bu görüşe katılıyorum bence 512 mb uyumuyla çalışıyorlar ondan sonra getirirler

Heimdalll

Heimdalll

Üye
13 ünde geleceği kesinmi kaynak neresi acaba ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
hadi inşallah :yuru

respection123

Üye
pf 13 gün sonra gelecekte bizde görecez :kahve:

Texedo

Texedo

Üye
Valla oyunların devri bitti WP8 geliyor :) böyle oyunlar artık aşırı derecede sıkıyor insanı koş koş koş nereye kadar . :D
Geldiğine sevinen insanlar çoğuda arkadaşlarına karşı oyunlar var subways vs . :D Wp gün geçtikçe gelişiyor diyolar ama bana göre wp bitik durumda . bırakıp kurtulcam en kısa sürede

Rainesto

Rainesto

Üye
Valla oyunların devri bitti WP8 geliyor :) böyle oyunlar artık aşırı derecede sıkıyor insanı koş koş koş nereye kadar . :D
Geldiğine sevinen insanlar çoğuda arkadaşlarına karşı oyunlar var subways vs . :D Wp gün geçtikçe gelişiyor diyolar ama bana göre wp bitik durumda . bırakıp kurtulcam en kısa sürede
sıkılmadınız mı şunları yazmaktan :d:

PureFood

PureFood

Üye
bilgi için teşekkürler akşam görmüştüm wpcentralde ancak anlamamıştım tabi, bekleyip göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...