Stylish Tribal Digital Clock Widget Belle by flightair &yonoshiro(Yeni saat Widgetleri sis dosyası)

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
Saatler gerçekten güzel.Teşekkürler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
pendu clock

İndir

digital clock lady

indir

Digital clock lady 2

indir

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Dragon clock

İndir

semi transparent white tribal

İndir

URBAN SPLAT DIGITAL CLOCK

indir

lady of the evening.

indir

yummy yummy

indir

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Purple splash

indir

Bomb

İndir

Blue Yellow Brothers

İndir

Blue Dragon

indir

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Rainbow in the desert.

indir

Rainbow

İndir

Bubble Bubble

indir

Horse on fire

indir

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hangisini yükleyeceğimi şaşırdım şimdi o kadar seçenek varki hepsi birbirinden güzel :D
emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize sağlık :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi

indir

htc Telefon benzeri güzel bir saat widgeti maalesef ingilizce

n000k

n000k

Üye
orjinal digital siyah belle sattinide eklesen güzel olur kardeşim.. digital saat silindi telden..

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
orjinal siyah saat widgeti mevcut sitede bulablirsin, ama ben denedim o kadar yükleyemedim. hep güncelleme hatası veriyor ne yaptıysam nafile

n000k

n000k

Üye
orjinal siyah saat widgeti mevcut sitede bulablirsin, ama ben denedim o kadar yükleyemedim. hep güncelleme hatası veriyor ne yaptıysam nafile
bende bulamadım :) neysem yenden flash attım.. gerçi 7370 yapıncada geliyor geri ama buseferde cfw nin diğer yüklü özlellikleri gidiyor bu formatla.. o yüzden tekrar flash attım.. saol yinede cvp için :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeşim orjinal saat widgeti olurda lazım olur birgun

indir

• Beğen
Tepkiler: n000k
serecans

serecans

Üye
ya arkadaşlar ben bu widgetleri kullanamıyorum hangisini yüklesem gözükmüyor yüklüyorum sonra reset atıyorum ama yine yok ne yapmam lazım benim

n000k

n000k

Üye
buyur kardeşim orjinal saat widgeti olurda lazım olur birgun

indir
saol :) lazım olmazmı .. bulduğum şeyleri deniyorum, ne olursa hangi pro, mod olursa.. sonra beğenmeyince ortada kalmayı sevmiyorum , gerçi flaşla düzeltiyoruz ama işte :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

önceden yüklemiş olduğun widget vardır önce uygulama yöneticisinden onu kaldır sonra istediğin widgeti yükle :oke:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim digital saat widgetini kaldırdım kapattım açtım olmadı hafıza kartına kurdum yeni widgeti kaldırım orjinali kurdum olmadı

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
elinize sağlık çok güzel oldu teşekkürler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
onuda denedim digital saat widgetini kaldırdım kapattım açtım olmadı hafıza kartına kurdum yeni widgeti kaldırım orjinali kurdum olmadı

:hmmm ben önce kullandığım widgeti uygulama yöneticisinden kaldırıyorum sonra istediğim widgeti yüklüyorum telefonu kapatıp açınca son yüklediğim widget geliyor

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
bende diyer saat widgetlerini aynı şekilde yüklüyorum sorunsuz yükleniyor ama bu orjinal saat widgeti bir türlü olmuyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds -Egg Ambush Digital Clock

indir

Barbed wire

indir