BELLE için Büyük Analog Saat Widgeti (YENİ METHOD FLASHSIZ YÜKLEME)

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım nokia cooker kurdum ros2yi açtım rofs 2de bitane daha private klasörü var onun içinemi atıyoruz yoksa direk rofs2 yemi

bişey paylaşıyosun bizlere tşrkler ama açıklamalı yapsan ve bizlerde grsek uygulasak ki sen daha msj cvb bile vermiyosun nese gerk yok artık saol paylaşım içn

Arkadaşım çok güzel yapmışsın işte... Şimdi rofs2 ye atıyorsun direk o zaten eski private yi değiştiriyor... sonra kaydetip flash atıyorsun arkadaşım...

----------Eklendi @ 12:12:20 ---------- Yazıldı @ 12:11:21 ----------

Bu arada Pm falan gelmedi attıysan

• Beğen
Tepkiler: marsoy

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
xtreme Türkçe menü mod eklendi!!!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
şu belle c7yede gelseydi

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 de private yokmu? işte bu da aynı klasör... eger olmadıysa klasörü sonuna kadar aç.. sonra rofs2 de de aynı klasörleri aç en son klasörleri değiştir

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flashsız yükleme methodu eklendi....

kasap111

kasap111

Üye
teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
xtreme Türkçe menü mod eklendi!!!
bende turkce menu mod rofs2 attim olmadi.
Private
Resource bunlar tamam attim dosyalar var ama dosya resimleri cikmiyor menude sis dosyasinin kuruldugu gibi olmuyor.

private ve Resource haricinde cikanlari neriye atiyoruz?sisx parcalayinca baska dosya icinde olmayanlari neriye aticaz.

Xtreme_Türkçe_Menü_Mod_1.0.pkg bunu nereye aticaz bilemedim.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
bende turkce menu mod rofs2 attim olmadi.
Private
Resource bunlar tamam attim dosyalar var ama dosya resimleri cikmiyor menude sis dosyasinin kuruldugu gibi olmuyor.

private ve Resource haricinde cikanlari neriye atiyoruz?sisx parcalayinca baska dosya icinde olmayanlari neriye aticaz.

Xtreme_Türkçe_Menü_Mod_1.0.pkg bunu nereye aticaz bilemedim.

Arkadaşım pgk ler önemli değil onlar sis dosyasını yönlendiren dosyalar. sadece private ve resource yeterli... Ama flash ile denedim evet bi kaç dosya gözükmüyor resimleri... O yüzden tekrar sis yükleyip open4all+ yamasını actım ve düzeldi...

wratH!

wratH!

Üye
sis dosyasıyla eklenmiyor widget... Yükledim sisi hala küçük saat

WebStyle

WebStyle

Üye
.sis ile sorun var sanki evet ufacık bir saat oldu. :)

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
.sis ile olmuyor

eyo18

Üye
demişki önceki analog saat widgetini kaldır sil anlamında mı kaldırıcaz eğrr öyle ise nasıl siliniyor

wratH!

wratH!

Üye
silinmez o telefonun kendi içinde olan bir widget kaldıe dediği home screenda var ise kaldır ;)

serkanet

Üye
saatece rofs 2 flashlayınca olmuyor mu bu işlem uda damı flashlamamız gerek baştan rofs2 paketleyip kaydediyorum sadece rofs 2 flashlıyorum ama saat hala küçük :hmmm

serkanet

Üye
sadece rofs2 flashlasak gelirmi saat ?

Üst Alt