N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye

Bende herşey her gün gidiyor kardeşim :) Valla Şarjı Çok güzel gidiyor İstersen Yükleyen Arkadaşlarada soralım sıkıntı olsaydı herkes yazardı diye düşünüyorum.. Ki Şarj meselesi ciddi ßir proßlem olduğu kadar kullanımsal ve kullanıcıdan kaynaklıdır..

zoruma giden o saten :D her zamankı gıbı aynı sıklıkta kullanıyorum ama eskıden 2 gunu devıren sarj gunluk bıter oldu

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
noar

noar

Üye
Valla bu versiyonda bende sarj sikintisi yok..

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

bulgari

Üye
herkezin emegine saygim sonsuzdur. fakat zaten nokia belle 1 ay icerisinde gelecek ilk n8 e gelecek zaten . ben beklemenizi tavsiye ederim

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
herkezin emegine saygim sonsuzdur. fakat zaten nokia belle 1 ay icerisinde gelecek ilk n8 e gelecek zaten . ben beklemenizi tavsiye ederim

Herkezin Düşüncesi ve bekleme sabrı değişiktir ;)

n000k

n000k

Üye
pardonda gelse nolcak? ozaman yine hacklemek zorunda kalcaz... bu güzel bir cfw.. sunan kardeşim iyi yapmış, tabi bu benim şahsi fikrim.. orjinali gelsede kullanmam..

• Beğen
Tepkiler: noar, Cane® ve OzGuRKnowN
Cane®

Cane®

Üye
pardonda gelse nolcak? ozaman yine hacklemek zorunda kalcaz... bu güzel bir cfw.. sunan kardeşim iyi yapmış, tabi bu benim şahsi fikrim.. orjinali gelsede kullanmam..

nasıl kullanacan? zaten program sıkıntısı cekıosun bıde eldekılerın yarısından olacaksın. 3310 nıyetıne kullan ondan sonra :D

• Beğen
Tepkiler: n000k

illias

Üye
bende n8 symbian anna yüklü.. bunu nasıl yükleyecğim?? yardımcı oursanız çok sevinirim.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
"Öncelikle Sistemin içerisinde Office Pro 7 versiyonu var. Sorunları dil dosyalarıyla veya başka şeyle alakalı değil. Tamamen belleye uyarlanmadığı için sıkıntılı olabilir. Telefonunuza Flaş attınız ve açıldı. iLk işiniz Office Programını silin. Silin Korkmayın Onunda Bir Çaresi var. Birazdan Konunun en Altında Size Bellede Mükemmel Çalışan Office Programınında Linkini Vereceğim ;)"

yazmışsın ama link yok

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
"Öncelikle Sistemin içerisinde Office Pro 7 versiyonu var. Sorunları dil dosyalarıyla veya başka şeyle alakalı değil. Tamamen belleye uyarlanmadığı için sıkıntılı olabilir. Telefonunuza Flaş attınız ve açıldı. iLk işiniz Office Programını silin. Silin Korkmayın Onunda Bir Çaresi var. Birazdan Konunun en Altında Size Bellede Mükemmel Çalışan Office Programınında Linkini Vereceğim ;)"

yazmışsın ama link yok

Orayı düzenlemeyi unutmuşum bundaki gömülü olan ofis programında sorun yok sen herhangi bi program yüklemeden veya silmeden ofis Programlarını sorunsuz kullanabilirsin..

hs1987

hs1987

Üye
dostum bu dosyaları indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor anlatma sansın varmı. ben bu konuda sıfırım. n8 kullanıyorum bu arada. şimdiden tesekkürler

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
dostum bu dosyaları indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor anlatma sansın varmı. ben bu konuda sıfırım. n8 kullanıyorum bu arada. şimdiden tesekkürler

dosyaları indirdiysen arama yap ben dahil bir çok kişi belle flash olayını anlattık kardeşim

• Beğen
Tepkiler: hs1987 ve OzGuRKnowN

south

Üye
Sistem süper. Bayağı uğraşılmış. Bildirimler hatasız konulabilse daha iyi olacak. Başarılarının devamını dilerim.

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt