N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

szrxx

szrxx

Üye
3 haftadır bu sürümü kullanıyorum gerçekten çok güzel yanlız haritalarda konumu internet açık olmadan bulmuyor bulsada navigasyon çalışmıyor

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
3 haftadır bu sürümü kullanıyorum gerçekten çok güzel yanlız haritalarda konumu internet açık olmadan bulmuyor bulsada navigasyon çalışmıyor

Haritaların yeni bir sürümü var onu kullanırsan sorunun hallolur..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

nedim6363

Üye
hocam bu versiyon da hangi fontu kullandınız varsa linkini verebilirmisiniz.

zenci2323

Üye
Pr 1.0 üzerine kurabilirirmiyiz?

noar

noar

Üye
Eski belle'lerde calismayan oyunlar bunda calisiyor..
Birdy Nam Nam oyunucu calisti ve eglenceli bir oyun..

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/wryb-tech-birdy-nam-nam-v1-01-3-symbian-3-signed-553781.html

Valla ozgur kardes yine soyluyorum harikasin.. simdiye kadar tek bi restart olmadi.. abartmiyorum gercekten oyle.

Telimde 47 oyun yuklu, 21 uygulama ve hizinda hic bir sey kaybetmis degil.

----------Eklendi @ 16:26:49 ---------- Yazıldı @ 15:44:52 ----------

Inanmayanlar olabilir..

Menu

Oyunlar

Internet

Uygulamalar

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
masallah ne oyun yuklemiisin be kardes..oyun salonu gibi olmus..

• Beğen
noar

noar

Üye
Bu aralar oyunlara sardim ve masallah N8 hepsini kaldiriyor.. sıkıldıgimda hepsini silerim o ayri :)

• Beğen

alpella63

Üye
birşey anlamadım kardeş kusura bakma.bunu n8 için kullanabiliyormuyuz.607 ve 609 demişsinizde..

noar

noar

Üye
609 yeni versiyon, simdiye kadar en stabil versiyon 607.
ben 609 yuklemistim memnun kalmadim 607 dondum, tavsiyem 607 yuklemen.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OzGuRKnowN

4000

Üye
arada sistem hatası verio

KuNt3p3r

Üye
Saygılar öncelikle çok güzel ve düzenli anlatım yaptığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Sorum ise şu, ben Nokia N8-00 cihazımı aldığımda Symbian Anna güncelleştirmesini yaptım. Şimdi bu güncelleştirmenin üzerine direk Belle'yi kursam sorun olur mu? Teşekkürler..

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
neor bu galatasaray yazan uygulama hangisi ve phyton hangi surumu kullaniosun calisio mu?

aosman61

aosman61

Üye
Keşke nokia alsaymışım. İkince el N8 :( :( :(

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Saygılar öncelikle çok güzel ve düzenli anlatım yaptığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Sorum ise şu, ben Nokia N8-00 cihazımı aldığımda Symbian Anna güncelleştirmesini yaptım. Şimdi bu güncelleştirmenin üzerine direk Belle'yi kursam sorun olur mu? Teşekkürler..

25.7 üzerine Kuramıyorsunuz DG yapmanız gerek. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

neor bu galatasaray yazan uygulama hangisi ve phyton hangi surumu kullaniosun calisio mu?

GS Yazan Uygulamayı bilmiyorum ama Pyhton 2.5 2.6 çalışıyor..

4000

Üye

----------Eklendi @ 19:38:15 ---------- Yazıldı @ 19:34:00 ----------

telefonu kapatıp actıktan snra hemen ılk sıstem hatası yazısı çıkıo

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sağol kardeşim

----------Eklendi @ 19:58:41 ---------- Yazıldı @ 19:57:43 ----------

o galatasaray uygulamasını merak ettim doğrusu

noar

noar

Üye
  • Beğen
keypeks

keypeks

Üye
Kardeşim ben yükledim fakat widget lerin bazılarını giriş ekranına yüklemiyor sadece bekliyor ikon gölgesi çıkıyor ve bekliyor sadece ne yapsma birdaha mı yüklesem yeniden?

Üst Alt