BELLE için Büyük Analog Saat Widgeti (YENİ METHOD FLASHSIZ YÜKLEME)

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
BELLE için Büyük Analog Saat Widgeti (YENİ METHOD FLASHSIZ YÜKLEME)
Arkadaşlar BELLE için Büyük analog saat testi tamamlandı... Dünyada ilk defa hotboy_ist dan çıktı :) Güle güle kullanın...

YENİ FLASHSIZ YÜKLEME METHODU

1. Analog saat widgetiniz varsa önce kaldırın...
2. sis dosyasını kurun ve restart atın...
3. widgeti ekleyip test edin...

teşekkürler

LİNK!

Eğer bu yöntem çalışmazsa; aşağıdaki dosyayı indirip rofs2 ye atıp telefonu flashlayınız...

• Beğen
Tepkiler: rowel35

Jerkez38

Jerkez38

Üye
resimde olaydı çok makbule geçerdi :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;XKpwD6C2l9k]http://www.youtube.com/watch?v=XKpwD6C2l9k&feature=player_embedded[/video]

5. saniyede gibi olacak diye düşünüyorum... Test etmedim sadece flash atacaklardan rica ediyorum atmadan bunuda koyup denesinler diye...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmmmm.....kardes ekran koruyucu yapma sansımız yokmu ? :hmmm

----------Eklendi @ 18:06:01 ---------- Yazıldı @ 18:04:34 ----------

bu video da ki herif ne gerizekalı yaaa

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Hocam test edemediğimi söyledim eger flash atacak biri varsa denesin bende ona göre daha çok şey hazırlamayı düşünüyorum

marsoy

marsoy

Üye
ewet bizim belle cfw lerinde big analog yok bunu bizdeki rofs2 ilemi değiştiriyoruz arkadaşım

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ewet bizim belle cfw lerinde big analog yok bunu bizdeki rofs2 ilemi değiştiriyoruz arkadaşım

Yok, Rofs2 nin içine atıyorsunuz sonra paketliyorsunuz... tabi nasıl yapılacağını biliyorsanız

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
bekliorum bi flash atacak arkadaş denesin die bende

----------Eklendi @ 21:39:21 ---------- Yazıldı @ 20:04:53 ----------

Test edildi arkadaşlar çalışıyor.....

serkanet

Üye
çok güzel ama bi saat için flashmı atılır usta :D yokmu başka bi yöntemi kurabilme gibi felan hayrına şu müzik çalar widgetini de küçült biraz :P

marsoy

marsoy

Üye
ayrıca serkan hocam nasıl atıldığınıda bilmiyoruz rofs2 ye atmak nasıl bilmiyoruz :D:D

serkanet

Üye
evet usta hayrına bi delight belle bide ivo 3.1 belleye gömsende versen yararlansak :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel ama bi saat için flashmı atılır usta :D yokmu başka bi yöntemi kurabilme gibi felan hayrına şu müzik çalar widgetini de küçült biraz :P

Başka yolu yok arkadaşlar illaki flash.... Küçülteceğim onuda aklımada merak etme :)

ayrıca serkan hocam nasıl atıldığınıda bilmiyoruz rofs2 ye atmak nasıl bilmiyoruz :D:D

Nokia cooker ile rofs2 yi aç bu dosyaları içine sürükle kaydet... bu kadar....

• Beğen
Tepkiler: marsoy

serkanet

Üye
peki restore user product la atsak ayarlar uygulamalar gitmeden gelirmi bu güzel sayıt :)

marsoy

marsoy

Üye
Başka yolu yok arkadaşlar illaki flash.... Küçülteceğim onuda aklımada merak etme :)

Nokia cooker ile rofs2 yi aç bu dosyaları içine sürükle kaydet... bu kadar....

hocam bişi sorcam şu pr1.2 deki mesaj bildirimlerinide getrsek mümkünmü o hoştu ya :D

serkanet

Üye
operatör servisleri diye bi widget var ama o da numaralar telefon hafızasında oluncamı çalışıyor hiç denemedim galiba bildirim widgeti o da

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
peki restore user product la atsak ayarlar uygulamalar gitmeden gelirmi bu güzel sayıt :)

Bilmiyorum restore ile denemedim... REFURBISH ile kesin çalışıyor diyebilirim ancak... İstersen dene...

marsoy

marsoy

Üye
operatör servisleri diye bi widget var ama o da numaralar telefon hafızasında oluncamı çalışıyor hiç denemedim galiba bildirim widgeti o da

hocam var bende o ama basıyorum ona hiç bişe yok açılmıyo bile ne işe yaradığını bile bilmiyodum ana ekrana widget şeklinde koyunca msj yok diyo bu kadar :D:D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
hocam var bende o ama basıyorum ona hiç bişe yok açılmıyo bile ne işe yaradığını bile bilmiyodum ana ekrana widget şeklinde koyunca msj yok diyo bu kadar :D:D

O bi işe yaramıyor...

Üst Alt