Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
star tv symbıan için tv uygulaması
Sponsorlu Bağlantılar
dücane
Üye
Allah Allah bende n8 var, bende wifi üzeri bakiyorum ama yinede acilmiyor...programin kendisi aciliyorda, canli yayin acilmiyor...
muzo55
Üye
canlı yayın açılmıyor acaba hangi nedenden dolayı ayarlar mı yapılmalı nedir yardımcı olur musunuz.
furkan5800
Üye
bağlantı türü ne
blackbird48
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ara sıra böle açılmama yapıo ama genelde wifide hiç sorunsuz açılıo
COKOPRENSSS
Üye
neden taam ekran olarak acılmıyo bilgisi olan varmı arkadaslar?sımdıden tesekürler ..aynı sekılde kanal d ..de oyle?
blackbird48
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bu uygulamalar yalnızca symbıan^3lerde canlı yayın akışı verıo bilginize
olciay
Üye
wifi ile bağlanmama ragmen canlı yayın gelmıyor maalesef , paylaşım için teşekkürler ...
muzo55
Üye
kardeşim yayın yok sürekli dönüyor ortadaki bağlantı kısmı ama kanal yok ayar falan mı gerekli nedir bu kanal d sorunsuz ama star da yayın yok teşk,
Cetger
Üye
Teşekkürler umarım takılma yokdur
synergy11
Üye
teşekkürler
heavenhawk
Üye
Teşekkürler
emrah-05
Üye
cepteki internet explorer,e yildiz.tv yaz gir
tüm kannallar var
smt79
Üye
Yes
kenoo52
Üye
cihazım e72 wifi ilede 3g ilede canlı yayınları açamadım,real playera atıyor bağlanıyor diyo bekliyosun. bi ayarı falan mı vardır acaba?
masal_prensi
Üye
paylaşım için teşekkürler
seven1
Üye
tesekurler
sefo
Üye
inmedi kardes iniyorken kapaniyor n95 e
safak1907
Üye
bu utgulama hakkında bir şey sorcam bu ne ile bağlanıyor ben wifi ile bağlanıyorum fakat bu şebekeye bağlanılıyor diyor şebeke üzerindenmı bağlanıyor bu internete ?