Haber SpyHunter Windows Phone 8 İçin Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
SpyHunter Windows Phone 8 İçin Yayınlandı!

Daha Temin Yazdığımız Haberde Windows Phone Mağasına Kötücül Yazılım Algılandı Demiştik Şimdi İse Bir Diğer Tehlike Olan Çocukların Veyatta Başka Birinin Siz Uyurken Veyatta Banyodayken Telefonunuzu Kurcalamak İsteyenler İşte Bu Uygulama İle Artık Bunları Engelleyebileceksiniz.
Uygulama SpyHunter Ücretsiz Olarak Sunuluyor Ve Telefonu Kilit Ekranında Karolar İle Kaplıyor Kilidi Açmak İçin Bu Karolara Tuşlayan Kullanıcılar Cihaz Alarmı Çalıyor Kişinin Kamera dan Görüntüsünü Çekiyor Ses Kaydı Alıyor Ve Skydrivede Sadece Sizin Görebileceğiniz Alanda Saklıyor.
Ayrıca uygulama 520 modelinde Kullanılamıyor ön yüz kamerası olmadığı için ancak isteyen kullanıcılar sadece ses kayıt ve alarm için ip sistemi ile Yükleme Yapabilirler...

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve Esendağlı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
iyiymiş teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
Sanırım forumumuzdaki geliştiricilerden @kesasd arkadaşımızın da böyle bir uygulama çalışması vardı. Beta denemeleri sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler.
Sanırım forumumuzdaki geliştiricilerden @kesasd arkadaşımızın da böyle bir uygulama çalışması vardı. Beta denemeleri sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Mouse Beta Diye Bir Beta Uygulama Vardı Ama O Bilgisayar Şifrelemek İçindi Diye Biliyorum Ben Farklı Bir Çalışmaları Varmı Bilemiyorum.

kesasd

kesasd

Üye
Aslında biz de bu tarz bir sistem tasarladık. Fakat önceliği bilgisayar sistemine verdik. Çünkü telefon üzerinden tüm mevcut cihazlarınızı kontrol etmeye ve güvenli olup olmadığını bilmeye insanların ihtiyacı olabileceğini düşündük.

Başlangıç olarak bilgisayarın güvenliğiyle ilgili bir güvenlik kontrol sistmi geliştirdik. Fakat henüz telefon güvenliği ile ilgili bir çalışmamız mevcut değil. Daha komplex bir yapı düşünülebilir elbette.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
uygulama çöp sadece indirmesi bedava bütün özellikler paralı

PureFood

PureFood

Üye
deniyorum yorumu birazdan geliyor.denedim iyiymiş. 3 fotoğraf yeterli bence

OozyStaw

OozyStaw