KayraBey
Üye
dehşet daha ne olsun süper
Süper ama biraz yavaş.Bu tip görsel için yapılması gerekenleri yazayım sana.Dene bakalım sen nasıl bir sonuç alacaksın.
1) Önce telefona X-plore programını kur.Forumda mevcut.
2) Sonra programa gir.C:\System\Apps klasörünün içine gir.Orda "SpbShell_20028b16.reg" adlı bir dosya var.Onu bilgisayarına kopyala.
3) Kopyaladıktan sonra üzerine sağ tıkla ve Düzenle de.Bu kayıt dosyası not defterinde açılacak.En üstten say.14ncü satırda şöyle bir ibare olması gerek.(Bende 14ncü satırda olduğu için böyle yazdım) " GlEnabled=0 " Burdaki 0 'ı(Sıfır) 1 yap kaydet çık.
4) Sonra bu dosyayı yine telefonunda C:\System\Apps klasörüne kopyala.Eğer bu işlemi telefondan yapabilirsen öyle de yap.Tek yapılması gereken bu dosyadaki "GlEnabled=0 " değerini "1" yapmak.Nasıl ve ne şekilde olduğu önemli değil.
Ben bu şekilde yaptım.Üzerine kopyaladıktan sonra programı aç.Ne demek istediğimi anlayacaksın

Tam verimli dönüş için ya bizim telefonun işlemcisi yetmiyor ya da ram.Fakat tuhaf olan birşey var.Az önce de baktım.Programın kendi sitesinde de mevcut sürüm 3.7.1.635 ve hemen yandaki resimde 3 boyutlu görünüm yukarıdaki resim gibi.Üstelik telefon bile 5800
Ben hiç ordan indirip denemedim.Hep bu forumdan indirdim.Acaba aralarında fark varmıdır?İncele...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız