KayraBey
Üye
Emeği gecenlere teşekkür ederim anlatıldığı şekilde yaptım ama çalıştıramadım nasıl çalıştıracaz bunu
ben yükleme yaptım ama sizin yayınladığınız resimlerdeki gibi tam ekran olmadı yani şarj ve operatör gösterge simgelerikısmı...
ayrıca elinize kolunuza sağlık
konuda söylenildiği gibi programları others dosyasının içine attım fakat nerden baslatıcam onu bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
telefonu bilgisayara bağladığım zaman F sürücüsündeki Others dosyasına attım.Hafıza kartındaki Others dosyasına nasıl atabilirim? Az önce yazdığım gibi nerden başlatma kısmını bulamadım.
aynı sorun bende de var arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu
ben de yazılanları aynen uygulamama rağmen telefonda programı görüp çalıştıramadım..![]()
ya yükledikte nasıl çalıştırıcaz bende yapamadım...
arkadasım SbpMobileShell3arm dosyasını indirdim sanırım bu...Şimdi ne yapacağım peki?
spbmobileshell3,5 kurulu ama sizin dediğiniz şekilde yapınca bendeki programda çalışmıyor.![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın konu açıklamasına yazmayı unutmuşum.Bu görsel paketi kullanabilmek için telefonunuzda Spb Mobile Shell yüklü olması gerekmektedir.Benim paylaştığım dosya sadece görsel bir eklentidir.Programın aslını yine bu forumdan elde edebilirsiniz.Önce programın en son versiyonunu indirip hafıza kartına kurun.Sonra benim verdiğim bu görsel paketi anlattığım şekilde kurun.Zaten konuda gördüğünüz resimler benim telefonumdandır.Paketin işe yaramaması ya da çalışmaması gibi bir durum söz konusu değildir.İnşallah yarından itibaren elimdeki diğer paketleride paylaşacağım.
bu programı silmeden veya kaldırmadan nasıl kapatabilirim?