Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ayaz.87

Üye
öncelıkle ılgıne tesekkur edrım araclar bolumunde kılıt yok.ikinci temedakı kılıt resmınden bahsedıyorum.bıde rehbere tıkladıgımda resımler cıkıyor.isim ve nolar yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın sadece status dosyasını değiştirince widgetler değişti.süpersin.karusel olayını dört gözle bekliyorum

Yanlış bilmiyorsam Gelen Öğeler aracını ekleyince görünümü Profesyonel yaptığın zaman simgeler değişiyor.Normal görünümde aynı simgeler çıkıyor.

ayaz.87

Üye
bırde telın ana menusunden ebudy ve harıtaları nasıl ekleyebılırım ayrıca kayrabeyede tesekkur edrım.iyi çalısma olmus

karazeybeks

karazeybeks

Üye
araçalrın yanında programlar var oradan ekleyecen.kilidi eklediğin gibi

ayaz.87

Üye
kılıdı ekleyemedımki..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
öncelıkle ılgıne tesekkur edrım araclar bolumunde kılıt yok.ikinci temedakı kılıt resmınden bahsedıyorum.bıde rehbere tıkladıgımda resımler cıkıyor.isim ve nolar yok.

Öncelikle şunu da belirtmeliyim ki paylaştığım paketlerden bazıları birbirinden farklı şekilde uygulanıyor.Yani önce Görsel Paket 1'i uygulayıp sonra üzerine Görsel Paket 2'yi uygulayamazsınız.Zira çakışma olacaktır.İlk önce Görsel Paket 1'i kaldırmanız gerekmektedir.Yani Others klasörü içinde SPBshell klasörünü tamamen silmeniz gerekmektedir.

Konu başlığında da belirttiğim gibi her paketi tek tek denedim.Hiçbirinde sorun bulamadım.Detaylı bir kullanım yapmamak kaydıyla.Paketi yapan kişinin kendi telefonundan çekip verdiği resimleri de paylaşabilirdim ama bu Görsel Paket'in çalışıp çalışmadığını bilmemize engel olacaktı.Bu sebeple yükledim, resmini çektim ve sizlere sundum.

Zira sizlere sunduğum bu paketleri birebir denedim ve sorun olmadığına kanaat getirdikten sonra paylaştım.Dün telefonum kafayı sıyırdı neredeyse.Elimdeki diğer Görsel Paketleri denerken hata aldığım 2 Görsel Paket telefonu neredeyse bozacaktı.Hemen imha ettim Görsel Paketleri.

Mutlaka gözden kaçırdığınız ve ya yanlış yaptığınız bir yer olmalı.Aksi halde sizde karşılaşılan sorun bende olmadı.Telefon rehberiniz sim kart olarak seçili olmamalı.Tüm rehberi telefonunuza kopyalayıp gösterilecek rehber seçeneğini telefon olarak ayarlayın.Kilit simgesi resimde göründüğü üzere ana ekran dahil heryere eklenebiliyor.Ayrıca bu programı ve görsel paketleri kullanmadan önce telefona temiz bir format atarsanız iyi olur.Ben çok attım inanın.Bazen öyle bir hale geldi ki telefon mecbur kaldım.

Uzun açıklama için kusura bakmayın.Elimden geldiğince açık olmak istedim.Kimsenin çalışmıyor, çıkmıyor, olmuyor gibi mesajlar yazmasını istemediğim için ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum.

ayaz.87

Üye
ustam ustune alınma senınle bır ılgısı yok zaten.ben yapamadım.önce aracları buldum sonrada kılıdı ekleyebıldım.bendekı teldede sim hafızası kayıtlı onu bıe degıstıreyım.

ayaz.87

Üye
kılıdı yaptım ama rehber olmadı rehber bolumunden telefon ve sım secmeme ragmen rehbere bastıgımda resımler cıkıyor nolar ve ısımler yok.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
Öncelikle şunu da belirtmeliyim ki paylaştığım paketlerden bazıları birbirinden farklı şekilde uygulanıyor.Yani önce Görsel Paket 1'i uygulayıp sonra üzerine Görsel Paket 2'yi uygulayamazsınız.Zira çakışma olacaktır.İlk önce Görsel Paket 1'i kaldırmanız gerekmektedir.Yani Others klasörü içinde SPBshell klasörünü tamamen silmeniz gerekmektedir.

Konu başlığında da belirttiğim gibi her paketi tek tek denedim.Hiçbirinde sorun bulamadım.Detaylı bir kullanım yapmamak kaydıyla.Paketi yapan kişinin kendi telefonundan çekip verdiği resimleri de paylaşabilirdim ama bu Görsel Paket'in çalışıp çalışmadığını bilmemize engel olacaktı.Bu sebeple yükledim, resmini çektim ve sizlere sundum.

Zira sizlere sunduğum bu paketleri birebir denedim ve sorun olmadığına kanaat getirdikten sonra paylaştım.Dün telefonum kafayı sıyırdı neredeyse.Elimdeki diğer Görsel Paketleri denerken hata aldığım 2 Görsel Paket telefonu neredeyse bozacaktı.Hemen imha ettim Görsel Paketleri.

Mutlaka gözden kaçırdığınız ve ya yanlış yaptığınız bir yer olmalı.Aksi halde sizde karşılaşılan sorun bende olmadı.Telefon rehberiniz sim kart olarak seçili olmamalı.Tüm rehberi telefonunuza kopyalayıp gösterilecek rehber seçeneğini telefon olarak ayarlayın.Kilit simgesi resimde göründüğü üzere ana ekran dahil heryere eklenebiliyor.Ayrıca bu programı ve görsel paketleri kullanmadan önce telefona temiz bir format atarsanız iyi olur.Ben çok attım inanın.Bazen öyle bir hale geldi ki telefon mecbur kaldım.

Uzun açıklama için kusura bakmayın.Elimden geldiğince açık olmak istedim.Kimsenin çalışmıyor, çıkmıyor, olmuyor gibi mesajlar yazmasını istemediğim için ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum.
kayrabey sadece konuna ilgi duyan arkadaşlar için söylediklerine ek olarak şunu söylemek istiyorum.birden fazla görseli tele yükleyemeyeceğimiz için ben görseli indirip beğendiğim widgeti others klasöründeki ilk yüklediğim shell klasörüne ekliyorum.ve böylece birden fazla görseli bu şekilde kullandım sayende.teşekkürler bir başka görsel daha vardı onun ikonları daha güzel onu bekliyorum.ama daha önemlisi şu karusel olayını ne zaman paylaşacaksın acayip heyacanlandırdı o beni:)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kılıdı yaptım ama rehber olmadı rehber bolumunden telefon ve sım secmeme ragmen rehbere bastıgımda resımler cıkıyor nolar ve ısımler yok.

Dostum Rehber'e bastığında açılan pencere 3 seçenekli bir pencere.Alt tarafa bir bak göreceksin.Soldaki küçük simge gelen aramalar, cevapsız aramalar bölümüdür.Ortadaki simge favori kişiler bölümüdür.En sağdaki simge ise genel rehberi görüntüler.Galibe senin programın ayarı rehbere basınca favori kişileri gösterecek şekilde ayarlanmış olmasındandır.Dediği yap rehber bölümünü incele göreceksin.

Bende bu arada 4ncü paketi paylaşayım :)

--------------- Ekleme ---------------

kayrabey sadece konuna ilgi duyan arkadaşlar için söylediklerine ek olarak şunu söylemek istiyorum.birden fazla görseli tele yükleyemeyeceğimiz için ben görseli indirip beğendiğim widgeti others klasöründeki ilk yüklediğim shell klasörüne ekliyorum.ve böylece birden fazla görseli bu şekilde kullandım sayende.teşekkürler bir başka görsel daha vardı onun ikonları daha güzel onu bekliyorum.ama daha önemlisi şu karusel olayını ne zaman paylaşacaksın acayip heyacanlandırdı o beni:)

Paşam çok heyecan yapma sonra hüsrana uğrarsın :) o dosya elimde mevcut.Bir deneme yaptıktan sonra paylaşacağım.İlk denememde küçük bir sorun çıkardı.Biraz daha araştırdım bugün.İnce bir noktayı gözden kaçırmışım.Deneme bitip verim alırsam paylaşacağım.

İlk denememde ki sorun aşırı derece de ağır çalışmasıydı.Hem tam olarak yani 360 derece dönüyor hemde ayna misali yansıması vardı.Ram yetersiz olabilir diye düşündüm.Programı açtıktan sonra 45MB boşluk vardı ama yine yetmedi.Birazdan bu konu ile alakalı cevabımı vereceğim.Biraz sabır :)

ayaz.87

Üye
evet sagdakıne basınca kışi yok dıyor.bı turlu ayarlıyamadım..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ene5

ayaz.87

Üye
ayarladım ama gene bırsey yok sım karttan tek tek telefon hafızasına yuklememgerekecek sanırım.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ayarladım ama gene bırsey yok sım karttan tek tek telefon hafızasına yuklememgerekecek sanırım.

Dostum yazdıklarımı güzelce oku.Tüm Sim rehberini Telefona kopyalayacaksın.Gösterilecek hafızayı da telefon olarak seçeceksin.Hepsi bu.

Yeni görsel paketler eklendi.Güle Güle kullanın.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
eline sağlık

karazeybeks

karazeybeks

Üye
evet 3d görünüm ona el at bi zahmet.sabahtan beri dört gözle onu bekliyorum

Üst Alt