Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu an bu programı kullanmıyorum c6 fw si kullandığım için. bunu 'da yüklersem ram kalmıyacak
kullananlar için süper bi çalışma olmuş eline sağlık :spr

Rica ederim.

--------------- Ekleme ---------------

3diçin teşekkürler

Rica ederim.

simgeler değişmedi tarz aynı telefonun hackli olması lazım mı bilgi vermemişsin olmuyor ama yapanlar varsa yalan değildir emeğine sağlık :oke:

Hayır telefonun hackli olmasına gerek yok.Açıklamaları tekrar okuyup yeniden deneyin.

Teşekkürler.........

Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: shappee

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah kardeşim, beklenilen bir çalışma

turkemrah

turkemrah

Üye
Sağolasın.Monitörüm gelse daha birkaç paket daha var elimde onlarıda paylaşacağım.

hocam sen iste aramızda toplanıp bir monitör tedarik ederiz sana, gözümüz yollarda kalıyor böyle... :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
telefonunuz ne marka merak ettim?söylermisiniz.eğer 5800 ise nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.
Emekleriniz için teşekkür ederim.. Ben paketlerden 2 sini indirdim ancak henüz yükleme yapmadım.. Ancak bir önceki sayfalardaki mesajlarınızda 3D karusel ile ilgili sıkıntılarınız olduğundan bahsetmişsiniz.. Bende 3D karusel ile ilgili herhangi bir sıkıntı mevcut değil ne bir kasma ne bir yavaşlama ağırlaşma vs vs hiçbir sorun yok karuseli sağa sola yukarı aşağı vs hızlıca hareket ettirdiğimde jet gibi çalışıyor..Sizin bu sıkıntılarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm.Tlf i8910Hd
ayrıca kayrabey nickli arkadaşımıza da yaptığı paylaşımdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
Bende program çalışıyor ama RAM da düşme kasılma mevcut değil.İphone4lerden daha süratlive seri çalışıyor şu anda telefonun menüsü, diyebilirim ki çevremdeki iphone 4 kullanıcıları gıptayla bakıyorlar tlf nun menusu ve menu geçiş süratine..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Emekleriniz için teşekkür ederim.. Ben paketlerden 2 sini indirdim ancak henüz yükleme yapmadım.. Ancak bir önceki sayfalardaki mesajlarınızda 3D karusel ile ilgili sıkıntılarınız olduğundan bahsetmişsiniz.. Bende 3D karusel ile ilgili herhangi bir sıkıntı mevcut değil ne bir kasma ne bir yavaşlama ağırlaşma vs vs hiçbir sorun yok karuseli sağa sola yukarı aşağı vs hızlıca hareket ettirdiğimde jet gibi çalışıyor..Sizin bu sıkıntılarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm.Tlf i8910Hd
ayrıca kayrabey nickli arkadaşımıza da yaptığı paylaşımdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
Bende program çalışıyor ama RAM da düşme kasılma mevcut değil.İphone4lerden daha süratlive seri çalışıyor şu anda telefonun menüsü, diyebilirim ki çevremdeki iphone 4 kullanıcıları gıptayla bakıyorlar tlf nun menusu ve menu geçiş süratine..

Benim telefonum 5800xm.malesef kaldırmıyor.zaten 3d karusel olayı programın orjinalinde var ama program kurulurken kendini kurulduğu telefona göre ayarlıyor olmalı.kısaca 5800 bu özelliği kaldırmıyor

forward_murat

forward_murat

Üye
eline sağilık birader hepsi çok güzel

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Hocam türkçeleştirme işini nasıl yapıyorsunuz. Ben şu an symbian^3 dizaynını kullanıyorum ama , ana menude en altta Panels ve Settings yazıları sinirimi bozuyo. Diğer kısımlar Türkçe çıkıyo. Bir bu ikisinde sorun var . Onları nasıl türkçe yapabilirim. Yardım

holmas

Üye
hocam teşekkürler telefon felaket güzel oldu süper ötesi :oke:

forward_murat

forward_murat

Üye
Teşekkürler birader eline sağlık hepsi birbinden güzel

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni görsel paket (Görsel Paket 7) ana başlığa eklendi.Güle güle kullanın.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya 2 yeni görsel paket eklenmiştir.Ayrıca kendi kullandığım arkaplan resimlerinide ana başlığa ekledim.

eline sağilık birader hepsi çok güzel

Güle güle kullanın.

Hocam türkçeleştirme işini nasıl yapıyorsunuz. Ben şu an symbian^3 dizaynını kullanıyorum ama , ana menude en altta Panels ve Settings yazıları sinirimi bozuyo. Diğer kısımlar Türkçe çıkıyo. Bir bu ikisinde sorun var . Onları nasıl türkçe yapabilirim. Yardım

Yapılan türkçeleştirme pakete değil programa uygulanıyor.Senin kullandığın paketi türkçe yapman için görsel dosyaları (belirttiğin iki kısmı içerenleri) yeniden düzenlemen gerekiyor.Benim paylaştığım birkaç pakette de belirgin yerlrde yabancı kelimeler mevcut.

hocam teşekkürler telefon felaket güzel oldu süper ötesi :oke:

İyi günlerde kullanın.

gözümüz yollarda kalmıştı hocam, teşekkürler...:oke:

Rica ederim.Monitör tamir gördü bakalım ne kadar gidecek.Konuya 2 paket daha ekledim sayı 9 oldu.Test aşamasında 3 paket daha var.Sırası gelen burda yerini alacak inşallah.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Hocam Harika Paylaşım olmuş Saolasın

AYNA

AYNA

Üye
Emeğine sağlık çok teşekkürler..

nurani00

Üye
paylaşım için teşekürler sizden ricam dat uzantılı dosyaların şifreleri varsa böylece bende dosyaları çeşitlendirip sizinle paylaşırım

sercartr

Üye
Çok sağlam skin'ler yeniler de. Teşekkürler.

Bir sorum olacak. GP9 da carousel'e nasıl girebilirim. Alttaki ikonlar farklılaşmış haliyle..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
10 ncu Görsel Paket ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Hocam Harika Paylaşım olmuş Saolasın

Sizde sağolun.

Emeğine sağlık çok teşekkürler..

Ben teşekkür ederim sağolun.

paylaşım için teşekürler sizden ricam dat uzantılı dosyaların kodlari varsa böylece bende dosyaları çeşitlendirip sizinle paylaşırım

Hangi kodlar bunlar anlamadım..?

Bir sorum olacak. GP9 da carousel'e nasıl girebilirim. Alttaki ikonlar farklılaşmış haliyle..

Bazı paketlerde 3D Karusel simgesinin işlevi iptal edilmiş.Paketi olduğu şekilde kullanmanız gerekecek.Yada alt çubuğu başka bir pakettekini kopyalayarak değiştirebiliriz.Bu hangi dat dosyasına denk geliyor bilemiyorum.Aslında bu dat dosyalarının hangisinin hangi simgeye denk geldiğini tek tek araştırıp bulmam gerekli.Pek zamanım olmadığı için üzerinde duramıyorum.

karazeybeks

karazeybeks

Üye

önce sağ alttaki widget eklediğimiz tuşa bas hemen sonra sol tuşa bas carousele girersin

forward_murat

forward_murat

Üye
Hocam çok teşekkürler telefona hayat geldi :) eline sağlık

Üst Alt