Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

turkemrah

turkemrah

Üye
ben yükleme yaptım ama sizin yayınladığınız resimlerdeki gibi tam ekran olmadı yani şarj ve operatör gösterge simgelerikısmı...

1. görsel paketi deniyorum, sürekli "eski formattaki özel dış görünümleri desteklemiyor" uyarısı geliyor, sizin resimlerdeki gibi benim telde de olmuyor.. :(

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ben yükleme yaptım ama sizin yayınladığınız resimlerdeki gibi tam ekran olmadı yani şarj ve operatör gösterge simgelerikısmı...

Eski sürüm kullanıyor olabilirsiniz.Programın son sürümünü indirip yükleyin.

--------------- Ekleme ---------------

1. görsel paketi deniyorum, sürekli "eski formattaki özel dış görünümleri desteklemiyor" uyarısı geliyor, sizin resimlerdeki gibi benim telde de olmuyor.. :(

Görsel paketi ekledikten sonra programı açın ve tüm dizaynı yeniden yapın ve programdan çıkıp tekrar açın.Ya da görsel paketi uygulamadan önce programı açın ve ekranda ne var ne yok silin.Bomboş ekran olsun.Sonra görsel paketi uygulayın.Bakalım aynı hatayı verecek mi?

ayaz.87

Üye
sevgılı kayrabey cok ıyı calısmalarınız var sızı takdır edıyorum.bende sınırsız int. baglantısı var.ama genede hava durumu 1 saatte bır guncelle yapmamam ragmen otomatık olarak guncellemıyor.onu nasıl yapabılırız.arkadaslar guncelleme yapması ıcın devamlı netin acık olması lazım dıyorlar.hava durumu kendısı guncellemıyormu.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
sevgılı kayrabey cok ıyı calısmalarınız var sızı takdır edıyorum.bende sınırsız int. baglantısı var.ama genede hava durumu 1 saatte bır guncelle yapmamam ragmen otomatık olarak guncellemıyor.onu nasıl yapabılırız.arkadaslar guncelleme yapması ıcın devamlı netin acık olması lazım dıyorlar.hava durumu kendısı guncellemıyormu.

Takdire şayan bulunmam beni memnun etti.Asıl ben teşekkür ederim sizlere.Sorunuza gelince hiç üzerinden durmadığım bir konu.Ben sürekli manuel olarak hava durumunu güncelliyorum.Fakat birgün netim açıkken bende programı yeniden açtım ve açıldıktan sonra hava durumunu güncelleyeyim dedim.Ama son güncelleme 1 dakika önce yazıyordu.Yani program ilk açılışta ücretsiz bağlantı bulursa güncelleme yapıyor galiba.Ama durduk yere yapar mı bilemiyorum.

serhatr90

Üye
3d olayını direk file managerden yaptım . oldu hiç kasmada olmadı . teşekkürler bilgilendirme için.. programın en sevdiğim özelliğiydi geri geldi:)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
3d olayını direk file managerden yaptım . oldu hiç kasmada olmadı . teşekkürler bilgilendirme için.. programın en sevdiğim özelliğiydi geri geldi:)
telefonunuz ne marka merak ettim?söylermisiniz.eğer 5800 ise nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.

serhatr90

Üye
telefonunuz ne marka merak ettim?söylermisiniz.eğer 5800 ise nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.

telefonum i8910 hd hxv11fwli.. o yüzden birşey diyemeyeceğim umarım en kısa sürede sizlerde bu sorunu aşarsınız ve rahatça kullanırsınız :)

turkemrah

turkemrah

Üye
Teşekkürler... Yeni yeni öğreniyorum telefonu ve telefonda bişeyler yapmayı... Sorun çözüldü sanırım :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim.

telefonum i8910 hd hxv11fwli.. o yüzden birşey diyemeyeceğim umarım en kısa sürede sizlerde bu sorunu aşarsınız ve rahatça kullanırsınız :)

Aslında hackli bir telefon sahibi denemiş olsa belki sorun ana yazılımdan mı kaynaklanıyor onu anlardık.Keşke bizde de sorunsuz çalışsa.Bu da 5800 hezimeti işte :)

kararobin

kararobin

Üye
tesekkurler guzel calisma olmus emeginize saglik...

salyazza

Üye
selamlar..
öncelikle ellerine sağlık diyorum..

bu versiyonlar 3.7.1 içinmi yoksa son sürümdede sorunsuz çalışıyormu onu bir sorayım dedim..??
3.7.2. yi yüklemek istiyorum fakat bu görsel paketleride kullanmak istiyorum.

ayrıca gp 3 ü yükledim..
bu pakette karusel görünümü nasıl açılıyor bulamadım..
birde profiles widgeti çalışmıyor..

ek olarak sizin eklediğiniz resimlerdeki background ları nerden temin edebiliriz?

şimdiden teşekkürler..

zinse

Üye
Aslında hackli bir telefon sahibi denemiş olsa belki sorun ana yazılımdan mı kaynaklanıyor onu anlardık.Keşke bizde de sorunsuz çalışsa.Bu da 5800 hezimeti işte :)

Benim telefon hackli malesef bende de çok kasıyor.. Bu arada ellerine sağlık kardeşim:) 3d olmasada denemen ve denediklerini bizlerle paylaşman bile yeter :)

kilisli822

kilisli822

Üye
saol kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler guzel calisma olmus emeginize saglik...

Rica ederim

selamlar..
öncelikle ellerine sağlık diyorum..

bu versiyonlar 3.7.1 içinmi yoksa son sürümdede sorunsuz çalışıyormu onu bir sorayım dedim..??
3.7.2. yi yüklemek istiyorum fakat bu görsel paketleride kullanmak istiyorum.

ayrıca gp 3 ü yükledim..
bu pakette karusel görünümü nasıl açılıyor bulamadım..
birde profiles widgeti çalışmıyor..

ek olarak sizin eklediğiniz resimlerdeki background ları nerden temin edebiliriz?

şimdiden teşekkürler..

Ben denemelerimi 3.7.1 versiyonunda yaptım.3.7.2 çıkınca üzerine kurdum sorun çıkmadı.

Bazı görsel paketlerde ufak tefek sorunlar çıkabilir.bu konuda yapabileceğim birşey yok kusura bakmayın.

Monitörüm bozuk olduğu için paylaşım yapamıyorum şu an.hem yeni görsel paketleri hemde kullandığım duvar kağıtlarını paylaşacağım.

Benim telefon hackli malesef bende de çok kasıyor.. Bu arada ellerine sağlık kardeşim:) 3d olmasada denemen ve denediklerini bizlerle paylaşman bile yeter :)

Sağolun bu güzel düşünceleriniz için.Elimden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyorum.

Rica ederim

teknopat

teknopat

Üye

kardeş GP6 PAKET de ruşça olan kısmı türkçe yapabilirsen süper olur ;)

'Şeref'

Emekli Yönetici
Ben şu an bu programı kullanmıyorum c6 fw si kullandığım için. bunu 'da yüklersem ram kalmıyacak
kullananlar için süper bi çalışma olmuş eline sağlık :spr

BAYKEN69

Üye
3diçin teşekkürler

geneluye

geneluye

Üye
simgeler değişmedi tarz aynı telefonun hackli olması lazım mı bilgi vermemişsin olmuyor ama yapanlar varsa yalan değildir emeğine sağlık :oke:

husnukar06

Üye
Teşekkürler.........

Üst Alt