Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
dehşet daha ne olsun süper

Süper ama biraz yavaş.Bu tip görsel için yapılması gerekenleri yazayım sana.Dene bakalım sen nasıl bir sonuç alacaksın.

1) Önce telefona X-plore programını kur.Forumda mevcut.
2) Sonra programa gir.C:\System\Apps klasörünün içine gir.Orda "SpbShell_20028b16.reg" adlı bir dosya var.Onu bilgisayarına kopyala.
3) Kopyaladıktan sonra üzerine sağ tıkla ve Düzenle de.Bu kayıt dosyası not defterinde açılacak.En üstten say.14ncü satırda şöyle bir ibare olması gerek.(Bende 14ncü satırda olduğu için böyle yazdım) " GlEnabled=0 " Burdaki 0 'ı(Sıfır) 1 yap kaydet çık.
4) Sonra bu dosyayı yine telefonunda C:\System\Apps klasörüne kopyala.Eğer bu işlemi telefondan yapabilirsen öyle de yap.Tek yapılması gereken bu dosyadaki "GlEnabled=0 " değerini "1" yapmak.Nasıl ve ne şekilde olduğu önemli değil.

Ben bu şekilde yaptım.Üzerine kopyaladıktan sonra programı aç.Ne demek istediğimi anlayacaksın :)

Tam verimli dönüş için ya bizim telefonun işlemcisi yetmiyor ya da ram.Fakat tuhaf olan birşey var.Az önce de baktım.Programın kendi sitesinde de mevcut sürüm 3.7.1.635 ve hemen yandaki resimde 3 boyutlu görünüm yukarıdaki resim gibi.Üstelik telefon bile 5800 :)Ben hiç ordan indirip denemedim.Hep bu forumdan indirdim.Acaba aralarında fark varmıdır?

İncele...

sercartr

Üye
Çok güzel bir çalışma ve belliki epey emek vermişsin. Teşekkürler paylaşımların için.

muzo1112

Üye
valla 3 boyutlu görüntüyü yapamadım ben biraz açıklasan...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
dediklerini yaptım olmadı.a critical error dedi programı silip yeniden yüklemek zorunda kaldım.sitedekini de denedim 3d yok.bi yerde yanlışlık mı yapıyorum 0 ı 1 yaptım sorun nerde sence

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir çalışma ve belliki epey emek vermişsin. Teşekkürler paylaşımların için.

Rica ederim.

--------------- Ekleme ---------------

valla 3 boyutlu görüntüyü yapamadım ben biraz açıklasan...

Yukarıdaki mesajımda açık açık anlattım.Bundan daha açık nasıl olabilir ki dostum :)

dediklerini yaptım olmadı.a critical error dedi programı silip yeniden yüklemek zorunda kaldım.sitedekini de denedim 3d yok.bi yerde yanlışlık mı yapıyorum 0 ı 1 yaptım sorun nerde sence

Çok ilginç.Aslında çok basit bir olay.C:\System\Apps\ klasörünün içindeki SPBshell_20028b16.reg dosyasındaki Glenable = 0 yazan satırı bulup o 0'ı 1 yapmak o kadar.Ben defalarca denedim hiç sorun çıkarmadı.Bu işlemi yaparken program kapalı olacak tabi...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
tamam yaptım.ben direk x plorerdan değiştirmiştim eror verdi.şimdi oldu.süper bi görsellik oldu.ama programı kasıyor.yavaş dönüyor.hızlandırma şansımız var mı acaba?

karizmajosef

Üye
Teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
tamam yaptım.ben direk x plorerdan değiştirmiştim eror verdi.şimdi oldu.süper bi görsellik oldu.ama programı kasıyor.yavaş dönüyor.hızlandırma şansımız var mı acaba?

Bilemiyorum.Dediğim gibi belki bu özelliği bizim telefonlar kaldırmıyor ya da program ile alakalı bir sorun.Dosyayı baştan aşağı inceledim ama pekte birşey anladığımı söyleyemem :)

dmurtia

Üye
söylediklerinin aynısını yaptım ve oldu.ama seninde söylediğin gibi baya yavaş yani çok kasıyo telefonu."Speedy Go!" programıyla az bir hızlanma oldu gibi sanki ama çok yetersiz.bu şekilde kullanılabilmesi zor gözüküyor.yinede bu bilgi için çok teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
söylediklerinin aynısını yaptım ve oldu.ama seninde söylediğin gibi baya yavaş yani çok kasıyo telefonu."Speedy Go!" programıyla az bir hızlanma oldu gibi sanki ama çok yetersiz.bu şekilde kullanılabilmesi zor gözüküyor.yinede bu bilgi için çok teşekkürler.

Rica ederim.Paylaşmak görevimiz...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
bence bu çözülemeyecek bi sorun değil.kayrabey bu problemi çözebilirsin gibi geliyor bana.yine sitede bu işlerden anlayan arkadaşların desteklerini de bekliyoruz.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bence bu çözülemeyecek bi sorun değil.kayrabey bu problemi çözebilirsin gibi geliyor bana.yine sitede bu işlerden anlayan arkadaşların desteklerini de bekliyoruz.

Aslında farkettiğim birşey var.Eğer yansımayı iptal edebilirsem hızlı çalışacak.Sende dene göreceksin.Hızlıca hem aşağıya hemde sola yada sağa doğru çek.3D karusel uzaklaşıyor ve fırıl fırıl dönüyor.Çünkü uzaklaştığı zaman alttaki yansıma kayboluyor.Defalarca denedim ve gördüm.Yansımayı iptal ettirelim.Bu iş olacak.Dur ben şu dosyayı bir daha inceliyeyim.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
evet yansımayı kapattım biraz daha hızlandı.reflektionu 0 yap bi dene

karazeybeks

karazeybeks

Üye
sağolasın kardeş ben sadece sana yardım etmeye çalışıyorum.az önce Gsensörü 1 yaptım ama olmadı.araştırdım bu g sensör telefonu hareket ettirince karuselin içini görüyorsun ama 1 yapınca anlamsızca hareket ediyor

akasema

Üye
üstad teşekkürler çok iyi bir çalışma olmuş ancak spb5 ve spb7 versiyonların videolarını izledim çok mükemmel olmuşlar acaba bunlrada ulaşmak mümkün müdür. selamlar.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş ben sadece sana yardım etmeye çalışıyorum.az önce Gsensörü 1 yaptım ama olmadı.araştırdım bu g sensör telefonu hareket ettirince karuselin içini görüyorsun ama 1 yapınca anlamsızca hareket ediyor

Gitti de programın ince ayarlarını çözüyoruz.Benim asıl istediğim bu simgeleri değiştirebilmemiz.Bazı forumlarda gördüm.Adamlar simgeleri resim olarak paylaşıyor.Diğeri teşekkür ediyor falan.Onuda çözeceğim inşallah.

üstad teşekkürler çok iyi bir çalışma olmuş ancak spb5 ve spb7 versiyonların videolarını izledim çok mükemmel olmuşlar acaba bunlrada ulaşmak mümkün müdür. selamlar.

Yakında ulaşacağız ama muhtemelen Symbian^3 işletim sistemi olmayanlar kullanamayacak.

Görsel Paket 6 konuya eklenmiştir.Güle güle kullanın...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
kayrabey dostum bizim 3d karuseli ne yaptın.bence tek sorun sol alt köşedeki karuseli açma tuşuna bastığımda karusel ekranına çok yavaş kademe kademe geçiyor.sende de öylemi bunu nasıl düzeltiriz sence onuda yaptık mı gayet güzel kullanılabilir

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayrabey dostum bizim 3d karuseli ne yaptın.bence tek sorun sol alt köşedeki karuseli açma tuşuna bastığımda karusel ekranına çok yavaş kademe kademe geçiyor.sende de öylemi bunu nasıl düzeltiriz sence onuda yaptık mı gayet güzel kullanılabilir

Evet bende de o şekilde.Onuda halledersek işlem tamamdır.

majorx

Üye
ben yükleme yaptım ama sizin yayınladığınız resimlerdeki gibi tam ekran olmadı yani şarj ve operatör gösterge simgelerikısmı...

Üst Alt