Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

gokay03

gokay03

Üye
Benim nokia 5200 im var ama bu forumdan indirirsem indireyim file.ext formatinda iniyor ve açmiyor neden

Tnhn21

Üye
Nokia x3-02 adobe flaş player nasıl yüklerim

k10t10

k10t10

Üye
Bana blueftp lazım fakat ext olmaması gerek en 5 tane indirim hepsi ext çare bulun buna (gerek olursa diye marka c3)

guney28

guney28

Üye
gokay03

gokay03

Üye
o zaman bana nokia 5200 a göre ucweb link verebilirmisin

- - - Eklendi - - -

bana o zaman 5200 ucweb link verebilirmisin

guney28

guney28

Üye
o zaman bana nokia 5200 a göre ucweb link verebilirmisin

- - - Eklendi - - -

bana o zaman 5200 ucweb link verebilirmisin

Buyur kardeş benden olsun :D
1)
2)

ikisinede bak ama 2.Garanti olur.

cebrail131

Üye
C3-00 da varolan tarayıcının yerine başka tarayıcı koymak istiyorum bi ara görmüştüm ama şimdi bulamadım yardım ederseniz sevinirim

mhmt93t

Üye
bazi java oyunlari (rf13 gibi) açilinca sayfa işigi (brightness) fazla artiyor. oyundaki sayfa işiginin default gibi olmasini istiyorum. jar dosyasinda değişiklik verebilirim. ne yapmaliyim?

h0pe1903

Üye
bende nokia asha 302 modeli var..operatör olarak vodafone kullanıyorum fakat uygulamalarda biraz sıkıntı yaşıyorum..kısacası şöyle anlatayım sorunlarımı :)
1-iddaa meraklısı olduğumdan dışarda da maçları takip etmek için mackolik uygulaması buldum java io exp....gibi bir hata veriyor bunu çözemedim..
2-Nimbuzz'a giremiyorum
3-OperaMini de ilk açılışta installing yazıyor üstte çubuk yarıya gelmeden donuyor açılmıyor opera..nokia nın tarayıcısından bağlanıyorum sürekli internete..
yani sizin anlayacağınız nokia tarayıcısından başka hiç bi türlü bağlanamıyorum internete..
ayarları mı yapılacak nesi yapılacak tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

08li

Üye
merhaba arkadaslar telefonun acma tusuna basıyorum ekrana Start up phone without SIM card ? diye bir soru geliyor accept dedikten sonra telefon acılır acılmaz takvim geliyor ve telefon kendini kapatıyor napmamız gerekir acaba ?

Bu sorum karşılıgı phonex ile yazılım yüklemem gerekir cevabını aldım fakat yazılım dosyalarını nereden bulabilirim? Veyabaşka bir çözüm yolu varmıdır

MrTech

MrTech

Üye
Bu sorum karşılıgı phonex ile yazılım yüklemem gerekir cevabını aldım fakat yazılım dosyalarını nereden bulabilirim? Veyabaşka bir çözüm yolu varmıdır
Navifirm
bende nokia asha 302 modeli var..operatör olarak vodafone kullanıyorum fakat uygulamalarda biraz sıkıntı yaşıyorum..kısacası şöyle anlatayım sorunlarımı :)
1-iddaa meraklısı olduğumdan dışarda da maçları takip etmek için mackolik uygulaması buldum java io exp....gibi bir hata veriyor bunu çözemedim..
2-Nimbuzz'a giremiyorum
3-OperaMini de ilk açılışta installing yazıyor üstte çubuk yarıya gelmeden donuyor açılmıyor opera..nokia nın tarayıcısından bağlanıyorum sürekli internete..
yani sizin anlayacağınız nokia tarayıcısından başka hiç bi türlü bağlanamıyorum internete..
ayarları mı yapılacak nesi yapılacak tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Telefonu Formatlayıp Tekrar Deneyin :)

ozgurcelikel

Üye
Bu tip sorunlarda telefonun menüsünden ayarlara gidip yapılandırma ayarlarını örneğin avea wap yerine avea internet yapmaniz gerekiyor. O zaman düzelir.

- - - Eklendi - - -

Navifirm

Telefonu Formatlayıp Tekrar Deneyin :)

Bu tip sorunlarda telefonun menüsünden ayarlara gidip yapılandırma ayarlarını örneğin avea wap yerine avea internet yapmaniz gerekiyor. O zaman düzelir.

- - - Eklendi - - -

2-Nimbuzz'a giremiyorum

kerem28yuksel

Üye
Merhaba Arkadaslar Bu Konuyu Yardımlasmak Amacıyla Actım Baslıyabılırız :D

SORUNLARINIZA MrTech YARDIM EDİCEK ARKADAŞLAR BEN YOKUM (: ARA SIRA YARDIM EDEBİLİRİM AMA

Biraz fazla sorum war ama neyse :)

opera miniye girince turkcell wap gprs dio sonra kalio

telefondan oyun yapabilicegim yada editleyebilicegm program warmi

telefondan oyun indirince 1.mb fazlasini indirince dosya kayit için buyuk dio

telefon: nokia 3120 classic(s40v3)
hat:turkcell

Ahmet7900

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Nokia 3120c de çalışan facebook durum beğendirme uygulaması verin. Bu konuda da yardımcı olursanız helal olsun[/SIZE][/COLOR]

the-_-hawk

Üye
Bende MAUI BASED GENERIC marka iphone 4s modeli var. *#3646633# menüsünden mikrofon ayarlarını değiştirdim, eski ayarları bi kenara yazmayı unuttum, şimdi karşı tarafa yankı yapıyor, orjinal ayarları bulabilirseniz çok sevinirim

blackre

Üye
s.a arkadaşlar benım n97 var videoları izleyemıyorum bu konuda yardım eden arkadaslara sımdıden tşk ederim cvp larını beklıyorum

kazanova10

Üye
nokıa c3-00 whatsaap indirdim fakat programı kapattığım halde internet açık kalıyor arka planda çalışıyo mobil guard diye bir programdan söz eiliyor ama nereye girdiysem telefonu uygun olanı bulamadım lütfen acilen bana bir link verebilirmisin

stormy20

Üye
nokia6230 telefonum var hattımı vodafone taşıdım fakat *123# yaptığımda sonuç bilinmiyor diyor sadece benim hattimda yapıyor hattı başka tele taktığımda veya başka kartı telefona taktığım da bu sorun olmuyor sebebini biliyor musunuz

Üst Alt