Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Scemsengul

Üye
Benim Telefonum asha 303 .Alalı 1 ay olmadı. Telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor diye 2 kere servise yolladım. ilkinde virüs vardı temizledik dediler geri verdiler ,2.sinde belirtilen sorun bulunamadı dendi. Şu an telefona hafıza kartını takınca telefon açılıp kapanma yapıyor . Hafıza kartını biçimlendirdim ona rağmen..

HereİsJohnny

Üye
Benim Telefonum asha 303 .Alalı 1 ay olmadı. Telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor diye 2 kere servise yolladım. ilkinde virüs vardı temizledik dediler geri verdiler ,2.sinde belirtilen sorun bulunamadı dendi. Şu an telefona hafıza kartını takınca telefon açılıp kapanma yapıyor . Hafıza kartını biçimlendirdim ona rağmen..

yazılım güncelleme/düşürme/yükseltme işe yarayabilir aynı sorun bende de var yapılandırmaya giremiyorum. S40ların hepsinde var bu sorun.

messevim

messevim

Üye
nokia c3 için arama engelleme program i varmı ?

HereİsJohnny

Üye
malesef s40 telefonlarda mümkün değil

barutbarut46

Üye
arkadaş nokaıa 6303ci modelde telefonum var harap oldu ya tele bi yazılım atem dedim ya telde bütün orjinal ayarlar gitdi fabri ka ayrına dön yok olmu yo yanı teldeki orjinal temalar bile silindi ya ne var sa silindi nap cez agag ya

Erenkalmuk3

Üye
Arkadaş bütün forumu gezdim s40 formatında jar yada jad uzantılı bir tane kağıt oyunu(batak,pisti,vs) göremedim yardım lütfen ya..!

HereİsJohnny

Üye
Arkadaş bütün forumu gezdim s40 formatında jar yada jad uzantılı bir tane kağıt oyunu(batak,pisti,vs) göremedim yardım lütfen ya..!

gameloft holdem poker oyununu görmedin mi? Ya da gamyun sitesinden indir online aynı zamanda

fika68

Üye
6300 out of memory error!
Yardm lutfn

HereİsJohnny

Üye
malesef nokia s40 sorunlarının başında gelen ve baş belası bi durum bunun çözümünü ne nokia buldu ne başka birisi.. tek çare uygulamadan/oyundan vazgeçmek :(

baba264

Üye
arkadaşlar bende x2-00 var arama kaydında iki numara var silemiyorum geçersiz seçim diyor bi bilginiz var mı?

HereİsJohnny

Üye

HereİsJohnny

Üye
kapatıp açtım, fabrika ayarlarını yükledim ama sonuç aynı arkadaşım da c3 var ondada oldu aynı sorun

o zaman benim yapabileceğim bir şey yok kusura bakma ama yazılım atmak belki işe yarar uzmanıyla bi görüş bence :)

baba264

Üye
teşk. Ederm ynede kardeşm

• Beğen
Tepkiler: kazelburak

akcinalican

Üye
3120 nokia telefonumda gameloft oyunlarının hepsinde aynı hatayı veriyor açılmıyo oyun acaba neden yardımcı olabilirseniz sevinirim

HereİsJohnny

Üye
3120 nokia telefonumda gameloft oyunlarının hepsinde aynı hatayı veriyor açılmıyo oyun acaba neden yardımcı olabilirseniz sevinirim

1) ekran boyutlarına göre attığına dikkat et.
2) telefonun geçici belleği (ram) yeterli değildir.
3) oyunun boyutu büyük olabilir

iblalim

Üye
S40 v3 lerde ev ekranını dikey nasıl yapabiliriz ppm atılarak yapılıyor yalniz ayrıntı levazımat ne lazım bulamadım?

HereİsJohnny

Üye
S40 v3 lerde ev ekranını dikey nasıl yapabiliriz ppm atılarak yapılıyor yalniz ayrıntı levazımat ne lazım bulamadım?

ppm ve hack işlerini pek bilmiyorum ama ppm dosyaları JAF ile ekleniyor diye biliyorum. Ev ekranını dikey istiyosan ona göre editlenmiş ppm bulmalısın. Forumda jaf konusunda uzman arkadaşlar var danışabilirsin :)

tugrul32

Üye
bende nokia 5130 xm var telefonu şarja taktıgımda kapatıyor sonra şarj dolum ekranı geliyor telefonu açıyorum sonra tekrar kapatıyor yazılım yükledim v7.97 attım değişme olmadı sorun tekrar ediyor sizce nedendir?

Üst Alt