Benim nokia 5200 im var ama bu forumdan indirirsem indireyim file.ext formatinda iniyor ve açmiyor neden
Flash Sitesinde Eger Yükleme Yoksa Telefonunuz İcin Yapıcak Bisi Yok.Nokia x3-02 adobe flaş player nasıl yüklerim
Bana blueftp lazım fakat ext olmaması gerek en 5 tane indirim hepsi ext çare bulun buna (gerek olursa diye marka c3)
o zaman bana nokia 5200 a göre ucweb link verebilirmisin
- - - Eklendi - - -
bana o zaman 5200 ucweb link verebilirmisin
merhaba arkadaslar telefonun acma tusuna basıyorum ekrana Start up phone without SIM card ? diye bir soru geliyor accept dedikten sonra telefon acılır acılmaz takvim geliyor ve telefon kendini kapatıyor napmamız gerekir acaba ?
NavifirmBu sorum karşılıgı phonex ile yazılım yüklemem gerekir cevabını aldım fakat yazılım dosyalarını nereden bulabilirim? Veyabaşka bir çözüm yolu varmıdır
Telefonu Formatlayıp Tekrar Deneyinbende nokia asha 302 modeli var..operatör olarak vodafone kullanıyorum fakat uygulamalarda biraz sıkıntı yaşıyorum..kısacası şöyle anlatayım sorunlarımı![]()
1-iddaa meraklısı olduğumdan dışarda da maçları takip etmek için mackolik uygulaması buldum java io exp....gibi bir hata veriyor bunu çözemedim..
2-Nimbuzz'a giremiyorum
3-OperaMini de ilk açılışta installing yazıyor üstte çubuk yarıya gelmeden donuyor açılmıyor opera..nokia nın tarayıcısından bağlanıyorum sürekli internete..
yani sizin anlayacağınız nokia tarayıcısından başka hiç bi türlü bağlanamıyorum internete..
ayarları mı yapılacak nesi yapılacak tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Navifirm
Telefonu Formatlayıp Tekrar Deneyin![]()
bende nokia asha 302 modeli var..operatör olarak vodafone kullanıyorum fakat uygulamalarda biraz sıkıntı yaşıyorum..kısacası şöyle anlatayım sorunlarımı![]()
1-iddaa meraklısı olduğumdan dışarda da maçları takip etmek için mackolik uygulaması buldum java io exp....gibi bir hata veriyor bunu çözemedim..
2-Nimbuzz'a giremiyorum
3-OperaMini de ilk açılışta installing yazıyor üstte çubuk yarıya gelmeden donuyor açılmıyor opera..nokia nın tarayıcısından bağlanıyorum sürekli internete..
yani sizin anlayacağınız nokia tarayıcısından başka hiç bi türlü bağlanamıyorum internete..
ayarları mı yapılacak nesi yapılacak tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
Merhaba Arkadaslar Bu Konuyu Yardımlasmak Amacıyla Actım Baslıyabılırız
SORUNLARINIZA MrTech YARDIM EDİCEK ARKADAŞLAR BEN YOKUM (: ARA SIRA YARDIM EDEBİLİRİM AMA