MrTech
Üye
1.Opera tekrar yükleyin ve ayarlardan internet yapınBiraz fazla sorum war ama neyse![]()
opera miniye girince turkcell wap gprs dio sonra kalio
telefondan oyun yapabilicegim yada editleyebilicegm program warmi
telefondan oyun indirince 1.mb fazlasini indirince dosya kayit için buyuk dio
telefon: nokia 3120 classic(s40v3)
hat:turkcell
2.bilmiyorum
3.hafıza kartına atmanızı tavsiye ederim

suanlık yok.[COLOR=""][SIZE=""]Nokia 3120c de çalışan facebook durum beğendirme uygulaması verin. Bu konuda da yardımcı olursanız helal olsun
*#7370# yaparsanız bütün ayarlar düzelir yada standart 0 ayarına getirmeniz gerekebilirBende MAUI BASED GENERIC marka iphone 4s modeli var. *#3646633# menüsünden mikrofon ayarlarını değiştirdim, eski ayarları bi kenara yazmayı unuttum, şimdi karşı tarafa yankı yapıyor, orjinal ayarları bulabilirseniz çok sevinirim
n97 buranın yeri degil s60v5 oradan bakabilirisnizs.a arkadaşlar benım n97 var videoları izleyemıyorum bu konuda yardım eden arkadaslara sımdıden tşk ederim cvp larını beklıyorum

yabancı sitelerde bulabilirsiniznokıa c3-00 whatsaap indirdim fakat programı kapattığım halde internet açık kalıyor arka planda çalışıyo mobil guard diye bir programdan söz eiliyor ama nereye girdiysem telefonu uygun olanı bulamadım lütfen acilen bana bir link verebilirmisin

telefonunuz cekme disleri oynadıgı icindir ayarları bastan yükleyin ve tekrar deneyinnokia6230 telefonum var hattımı vodafone taşıdım fakat *123# yaptığımda sonuç bilinmiyor diyor sadece benim hattimda yapıyor hattı başka tele taktığımda veya başka kartı telefona taktığım da bu sorun olmuyor sebebini biliyor musunuz
[/SIZE][/COLOR]