Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
Biraz fazla sorum war ama neyse :)

opera miniye girince turkcell wap gprs dio sonra kalio

telefondan oyun yapabilicegim yada editleyebilicegm program warmi

telefondan oyun indirince 1.mb fazlasini indirince dosya kayit için buyuk dio

telefon: nokia 3120 classic(s40v3)
hat:turkcell
1.Opera tekrar yükleyin ve ayarlardan internet yapın
2.bilmiyorum
3.hafıza kartına atmanızı tavsiye ederim :)
[COLOR=""][SIZE=""]Nokia 3120c de çalışan facebook durum beğendirme uygulaması verin. Bu konuda da yardımcı olursanız helal olsun
suanlık yok.
Bende MAUI BASED GENERIC marka iphone 4s modeli var. *#3646633# menüsünden mikrofon ayarlarını değiştirdim, eski ayarları bi kenara yazmayı unuttum, şimdi karşı tarafa yankı yapıyor, orjinal ayarları bulabilirseniz çok sevinirim
*#7370# yaparsanız bütün ayarlar düzelir yada standart 0 ayarına getirmeniz gerekebilir
s.a arkadaşlar benım n97 var videoları izleyemıyorum bu konuda yardım eden arkadaslara sımdıden tşk ederim cvp larını beklıyorum
n97 buranın yeri degil s60v5 oradan bakabilirisniz :)
nokıa c3-00 whatsaap indirdim fakat programı kapattığım halde internet açık kalıyor arka planda çalışıyo mobil guard diye bir programdan söz eiliyor ama nereye girdiysem telefonu uygun olanı bulamadım lütfen acilen bana bir link verebilirmisin
yabancı sitelerde bulabilirsiniz :)
nokia6230 telefonum var hattımı vodafone taşıdım fakat *123# yaptığımda sonuç bilinmiyor diyor sadece benim hattimda yapıyor hattı başka tele taktığımda veya başka kartı telefona taktığım da bu sorun olmuyor sebebini biliyor musunuz
telefonunuz cekme disleri oynadıgı icindir ayarları bastan yükleyin ve tekrar deneyin :)[/SIZE][/COLOR]

mustopala

Üye
Merhaba . Nokia C300 model telefonum var . Uygulamaları yükleyemiyorum. sertifika hatası veriyor . ne yapmalıyım ?

by nhtk

Üye
Kardeşim javanın class dosyalarnı nasıl düzenleyeblrim...ve aynen class uzantsnda kayddblrm..

hacuteam

Üye
İyi günler arkadaşlar. bende digiphone dg67 var. telefonda opera mini 5.1 yüklü idi. uygulamanın kendi klavyesi olduğu için çok kullanışlıydı. bi gün yeni sürüm yüklemek istedim. ön tanımlı oyun güncellenmiyor hatası verdi. yüklü olan 5.1 i sildim fakat telefonun kendinden gelen bir de opera 4.2 sürümü vardı onu silemedim. şimdi yeni sürümü de yükleyemiyorum. 5.1 ide yükleyemiyorum.

ben telefonla gelen opera sürümünü nasıl kaldırabilirim? veya kaldırmadan nasıl yeni bir sürüm yükleyebilirim. bi yardımcı olurmusunuz...

stormy20

Üye
Ayarları nasıl baştan yükleyeyim anlamadım

kerem28yuksel

Üye
Jzip man ile exe ve zıpli dosyalara basıyorum ama hiç bişi olmuyo yani ıslem gormuyo

rjht.kurt

Üye
Daha yeniyim Nokia 6500 v kullanıyorum telefonuma uygun program indirmek istiyorum nasıl yapabilirim

kafkas55

Üye
2700 classic telefonum var . opera miniyi açınca şebeke onayı istiyor . fakat sis uygulamalı web tarayıcılarında program açıldıktan sonra şebeke onayı istiyor . ben aylık sınırsız facebook kullanıyorum . telefonun kendi tarayıcısından girdiğim zaman facebook'a firek girebiliyorum kontör falan gitmiyor ama kendi tarayıcısı çok yavaş . opera mini ise şebeke onayı istediği için kontör gidiyor , facebook'a direkt bağlanabileceğim bir program yok mu ?

C.S

C.S

Üye
C3-00 'da whatsapp yükledim , en başta kaydolurken numara istiyor yazdığımda hata verip kilitleniyor bunun sebebi uygulama mı yoksa internet bağlantısından mı kaynaklanıyor?

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlarınızı En Kısa Sürede MrTech Arkadaşımız Cevaplıyacaktır Takipte Kalın...

question555

question555

Üye
Nokia asha 311 telefonum var opera miniyi yükledim. açınca yükleniyor yazısı cıkıyor ama yüklenmiyor .neden kaynaklanıyor bu.

legol4ss

Üye
nokia 6303 classic için uyarlı whats up programı lazım lütfen yardım

HereİsJohnny

Üye
Nokia asha 311 telefonum var opera miniyi yükledim. açınca yükleniyor yazısı cıkıyor ama yüklenmiyor .neden kaynaklanıyor bu.

internet ayarlarından kaynaklanıyor. yapılandırma ayarlarından internet olanı değil wap gprs ya da gprs wap olanı seç düzelecektir

question555

question555

Üye
haayy sagooll hacı senin sayende oldu cok sagol

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım? senin mi yardım etmen gerekiyodu yoksa iyi bişey mi yaptım?

Hayır Hayır Ben Bu Konuyu Açtım Ama Milletle İlgilenemiyorum İlgilenecek Birini Bekliyorum Eğer Ben Yardım Edebilirim Diyorsan Konunun Başlığına Size Bundan Sonra Bu Arkadaşımız Yardım Edecek Yazacam :)

HereİsJohnny

Üye
Hayır Hayır Ben Bu Konuyu Açtım Ama Milletle İlgilenemiyorum İlgilenecek Birini Bekliyorum Eğer Ben Yardım Edebilirim Diyorsan Konunun Başlığına Size Bundan Sonra Bu Arkadaşımız Yardım Edecek Yazacam :)

olur tabiki sık sık giriyorum zaten. elimden geldiği kadar yardımcı olurum :)

Üst Alt