Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
şu konunun sonundaki usb ara kablosu sıkıntı değil yazılmışya asıl sıkıntı olan o :) hiç bi yerde 6085 in usb ara kablosu yok.:off:

:ehe :ehe genel diş türünden ise rahatlıkla bulursun.olmadı bluetooth ile dene.

- - - Eklendi - - -

jar oyun yüklüyorum oyunu açıyorum oyun java ekranındayken birden bire java hatası geçersiz biçim diye bir hata geliyor.Bu sorunu nasıl geçirebilirim?

yeniden yazılım at.yada fabrika ayarlarına döndür telefonu.

15097

15097

Üye
:ehe :ehe genel diş türünden ise rahatlıkla bulursun.olmadı bluetooth ile dene.

- - - Eklendi - - -

yeniden yazılım at.yada fabrika ayarlarına döndür telefonu.

bir şey değişmiyor

adler03

Üye
maxicepte konuyla ilgili düzeltme yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Sebebi ne olabilir.

MrTech

MrTech

Üye
maxicepte konuyla ilgili düzeltme yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Sebebi ne olabilir.

kendi konunda düzeltme kısmı var.olmadı site hakkında'ya bak burdaki konuyla bi alakısı yok kardes :)

15097

15097

Üye
sen bi yerde hata yapıyorsundur.

hayır ya ne hatası yapıcam.oyunu ben üretmedim ya! yok mu bir çaresi falan :D not defterinde falan acılıp bir şeyler yapılıyordu ya aynı onun gibi bir çaresi yok mu :D

adler03

Üye
Sağol mrtech

Atilla44

Üye
Nokia 6303i classic telefonum var buradaki oyunları indiriyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyo. Sebebini ne acaba ?

konyarapp

Üye
kardeş bende Nokia 6500 C var bugün güncelleme yaptım güncellemeden sonra ahizeden ses az gelmeye başladı sebebi ne olabilir ?

MrTech

MrTech

Üye
Nokia 6303i classic telefonum var buradaki oyunları indiriyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyo. Sebebini ne acaba ?

ya rar olarak direk atıyorsundur.yada ext türü dönüştürüyordur.

- - - Eklendi - - -

kardeş bende Nokia 6500 C var bugün güncelleme yaptım güncellemeden sonra ahizeden ses az gelmeye başladı sebebi ne olabilir ?

aramada mı yoksa normalde mi ?

aramada ise arama esnasında ses yükseltme tuşuna 4 veya 5 defa bas.
yok normalde diyorsan normal tel boştayken tuşa 4 veya 5 defa aynen bas.

lynx41

Üye
küçük 2 rica. Arkadaşlar nokia 5130 xpressmusic kullanıyorum son zamanlarda muzikcalar yavaşladı oyun oynarken ve operayla internette gezerken 'memory' hatası alıyorum telefon hafızasının coğu da boş. Nedeni ve cozumu nedir? İkincisi telefonumda 7.95 versiyonu yüklü daha kullanışlı ileri versiyonlar var mı piyasada?

MrTech

MrTech

Üye
küçük 2 rica. Arkadaşlar nokia 5130 xpressmusic kullanıyorum son zamanlarda muzikcalar yavaşladı oyun oynarken ve operayla internette gezerken 'memory' hatası alıyorum telefon hafızasının coğu da boş. Nedeni ve cozumu nedir? İkincisi telefonumda 7.95 versiyonu yüklü daha kullanışlı ileri versiyonlar var mı piyasada?

1.cevap=ram rahatlatıcı uygulamalar kısmında indir ve denemeni tavsiye ederim.
2.cevap=7.97 var onu kullanabilirsin fakat biraz risk ister ve biraz bilgin gerekiyor.

lynx41

Üye
eyvallah kardeşim sayende şimdi hiç hata almıyorum. Şu 7.97 sınavdan sonraki ilk işim olcak gercekten biraz ugraş istiyor. Kolay gelsin..

aseker54

Üye
nokia x3-02 winrar bulamıyorum,lütfen yardımm

t5445t

Üye
Arkadaşlar, Cihazım Nokia 2730
Classic. Sorunum Şudurki,
Turkcell Mobil Tv Üyeliği Yaptım.
Ancak Kanalları Açtığımda
"Dosya Biçimi Desteklenmiyor"
diye bir sorunlar karşılaşıyorum.
Daha önce Mobil Tv yaptım
Sorunsuz Bir şekilde İzliyordum.
Bilgilerinizi Bekliyorum
Teşekkürker.
Not :
Yazılım Sürümüm: V 10.45 (En
güncel Sürüm) [alıntı yaptım aynı telefonda aynı problem bendede var bu nasıl çözülür]

MrTech

MrTech

Üye
Arkadaşlar, Cihazım Nokia 2730
Classic. Sorunum Şudurki,
Turkcell Mobil Tv Üyeliği Yaptım.
Ancak Kanalları Açtığımda
"Dosya Biçimi Desteklenmiyor"
diye bir sorunlar karşılaşıyorum.
Daha önce Mobil Tv yaptım
Sorunsuz Bir şekilde İzliyordum.
Bilgilerinizi Bekliyorum
Teşekkürker.
Not :
Yazılım Sürümüm: V 10.45 (En
güncel Sürüm) [alıntı yaptım aynı telefonda aynı problem bendede var bu nasıl çözülür]

yeniden yazılım güncelle.

bigbang12

Üye
Arkadaşlar bende 6700 classic var...bir kaç gün önce yere düşürdüm...o günden beri kamerasına ne zaman girsem ''Video kaydedici beklemede'' yazısı çıkıyor...Acaba sorunu nasıl çözerim...

t5445t

Üye
yeniden yazılım güncelle.

deniyorum yeni yazılım yok diyor fabrika ayarlarına 3 kez döndürdüm ama sorunum devam ediyor
bunun için nokia bayisine mi gitmeliyim yoksa turkcell bayisine mi?

Üst Alt