MrTech
Üye
turkcell bayisine bence götür bideniyorum yeni yazılım yok diyor fabrika ayarlarına 3 kez döndürdüm ama sorunum devam ediyor
bunun için nokia bayisine mi gitmeliyim yoksa turkcell bayisine mi?
turkcell bayisine bence götür bideniyorum yeni yazılım yok diyor fabrika ayarlarına 3 kez döndürdüm ama sorunum devam ediyor
bunun için nokia bayisine mi gitmeliyim yoksa turkcell bayisine mi?
Oyun oynarken 2 tip hata alıyorum. pointer ve diğerinde index out of bounds gibi bir şey yazıyordu. Bunlar neyden kaynaklanıyor? Telefon nokia 5130. Ve burdaki oyunları .jar yerine .ext uzantısıyla indiriyor açamıyorum.
arkadaşlar bende nokia x2 00 var ve ben blacklist gibi bir program ariyorum yardimcı olursaniz sevınırım...
Denicem teşekkürlerturkcell bayisine bence götür bi
blacklist yok.suan onun ile ilgili bisi arastırıyorum.bulursam buraya yazıcam.
iyi günler nokia c3 00 telefonumla ahizeden konusurken ses az geliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
Bazı Linkler Öyle Problem Verebiliyor.Baska Videoları Deneyin.C3 youtubeden video izleyemiyorum akış ayarları dediler yaptım ama yanıt yok,tekrar deneyin diyor ?
kardeşim denedim ama hepsi aynı ?
Bazı Linkler Öyle Problem Verebiliyor.Baska Videoları Deneyin.
Telefona Format At.Olmadı Bi Kac Ayarlar Var Operatör Sitelerinin Online Bölümlerinde Bulabilirsin.kardeşim denedim ama hepsi aynı ?
Nokia Magazınsa Bulabilirsin.5800 Nokia internet radio programı arıyorum bulamadım yardımcı olurmusunz
Yazılım Denedin mi Hocam ?Selam arkadaslar bende x3-02 var amma 05.65 surumunde calisiyo teli suratli calistirilinca donuyor ve "SIM CARD REJECTED" yaziyor caresini bilen varsa allah rizasi icin paylassin.
numara engelleme program varmı s40 için