Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
deniyorum yeni yazılım yok diyor fabrika ayarlarına 3 kez döndürdüm ama sorunum devam ediyor
bunun için nokia bayisine mi gitmeliyim yoksa turkcell bayisine mi?
turkcell bayisine bence götür bi

lynx41

Üye
Oyun oynarken 2 tip hata alıyorum. pointer ve diğerinde index out of bounds gibi bir şey yazıyordu. Bunlar neyden kaynaklanıyor? Telefon nokia 5130. Ve burdaki oyunları .jar yerine .ext uzantısıyla indiriyor açamıyorum.

MrTech

MrTech

Üye
Oyun oynarken 2 tip hata alıyorum. pointer ve diğerinde index out of bounds gibi bir şey yazıyordu. Bunlar neyden kaynaklanıyor? Telefon nokia 5130. Ve burdaki oyunları .jar yerine .ext uzantısıyla indiriyor açamıyorum.

hata kodu verir onu yaz digeri ise tarayıcı'dan indir.

1ufuk

Üye
arkadaşlar bende nokia x2 00 var ve ben blacklist gibi bir program ariyorum yardimcı olursaniz sevınırım...

MrTech

MrTech

Üye
arkadaşlar bende nokia x2 00 var ve ben blacklist gibi bir program ariyorum yardimcı olursaniz sevınırım...

blacklist yok.suan onun ile ilgili bisi arastırıyorum.bulursam buraya yazıcam.

furkancif

Üye
iyi günler nokia c3 00 telefonumdan ahizede konuşurken ses az geliyor bunun nedenini açıklayabilir misiniz?

furkancif

Üye
iyi günler nokia c3 00 telefonumla ahizeden konusurken ses az geliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

cebrail131

Üye
C3 kullanıyorum telefonda varolan operanın yeni sürümünü yükledim eski operayla yeniyi degiştirmek istiyorum ayrlardan feln yapmak mümkünmüdür ? Şimdiden tşk...

guney28

guney28

Üye
iyi günler nokia c3 00 telefonumla ahizeden konusurken ses az geliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Aynı sorun bendede vardı 3 defa garantiye gönderdim 3ündede ahizeyi değiştirdiler sonuncuda düzeldi.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
C3 youtubeden video izleyemiyorum akış ayarları dediler yaptım ama yanıt yok,tekrar deneyin diyor ?

çevpa

Üye
5800 Nokia internet radio programı arıyorum bulamadım yardımcı olurmusunz

KENGERLI_OGLU

Üye
Selam arkadaslar bende x3-02 var amma 05.65 surumunde calisiyo teli suratli calistirilinca donuyor ve "SIM CARD REJECTED" yaziyor caresini bilen varsa allah rizasi icin paylassin.

ugurgonca

Üye
numara engelleme program varmı s40 için

Üst Alt