Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
sen devam et o zaman :) sandım'ki ben fazla sorun çıkmaz sayfa doldu taştı yokum ben bu işte :D hayatımda ilk defa duyduğum hatalar var :D

:D beyler sorununuz varsa yazın ben cevaplarım. :)

fffsz

Üye
1. Bu gün nokia x3-02 aldık öncelikle başlangıçtaki arayüzü kaybedip sadece resim koymak istiyorum(nasıl halledebilirm)
2. Bu telefona uygun güzel grafikli ve dokunmatik oyun önerir veya paylaşır mısın? (cok az buldum)

MrTech

MrTech

Üye
1. Bu gün nokia x3-02 aldık öncelikle başlangıçtaki arayüzü kaybedip sadece resim koymak istiyorum(nasıl halledebilirm)
2. Bu telefona uygun güzel grafikli ve dokunmatik oyun önerir veya paylaşır mısın? (cok az buldum)

Actıgın Konudaki 1.Cevap Telefonun Sistemi S40..Arayüz İçinde Git>Etkin bişi yazıyor onu pasif etmen gerekiyor..S40 Kısmında İstediğin Kadar Oyun Var Eğer Başka İstediğin Varsa İsimlerini Bana PM at.

fffsz

Üye
Actıgın Konudaki 1.Cevap Telefonun Sistemi S40..Arayüz İçinde Git>Etkin bişi yazıyor onu pasif etmen gerekiyor..S40 Kısmında İstediğin Kadar Oyun Var Eğer Başka İstediğin Varsa İsimlerini Bana PM at.
cevap ve yönlendirme için tsk

osman387

Üye
arkadaşlar ben nokia C3-00 kullanıyorum bazı uygulamalarda veya oyunlarda uygulama hatası veriyor silip tekrar yükledim olmadı telefona en son yazılımı indirdim olmadı yani kısacası bildiğim her yolu denedim olmadı düzeltemedim daha başka ne yapabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

MrTech

MrTech

Üye
arkadaşlar ben nokia C3-00 kullanıyorum bazı uygulamalarda veya oyunlarda uygulama hatası veriyor silip tekrar yükledim olmadı telefona en son yazılımı indirdim olmadı yani kısacası bildiğim her yolu denedim olmadı düzeltemedim daha başka ne yapabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

tahminimce 'out of memory' hatası.onun cozumu bı program uygulamalar kısmında ram rahatlatıcı dıye bulabılırsın. :)

osman387

Üye
çok sağol inşallah işe yarar teşekkür ederim..

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
tahminimce 'out of memory' hatası.onun cozumu bı program uygulamalar kısmında ram rahatlatıcı dıye bulabılırsın. :)
MrTech benim konumda iyi iş çıkarıyorsun tebrik etmek lazım (:

yunny35

Üye
6303 klasik kullanyrum. Dailymotion videolarını nasıl izler yada indirebilrim.?

MrTech

MrTech

Üye
6303 klasik kullanyrum. Dailymotion videolarını nasıl izler yada indirebilrim.?

normalde izlenmez diyorlar.ama benimkine bi gün bolt tarayıcı yüklemiştim açılmıştı.sen bi uygulamalar kısmından bolt tarayıcı'yı indirip dene kardes.

cloud092

Üye
Kardeş sitendeki oyunlarnn çoğunu biliyorum ama indiremiyorum. Telefonum samsung ch@t 335 telefonum 700 kb ve üstü oyunları indirmiyo ve en çok istediğim oyun ceptemetin2 650-700kb lık samsung ch@t kullananlar için bi metin2 yaparmsn kardeş???

MrTech

MrTech

Üye
Kardeş sitendeki oyunlarnn çoğunu biliyorum ama indiremiyorum. Telefonum samsung ch@t 335 telefonum 700 kb ve üstü oyunları indirmiyo ve en çok istediğim oyun ceptemetin2 650-700kb lık samsung ch@t kullananlar için bi metin2 yaparmsn kardeş???

samsung ch@t için jar uzantılı lazım ki var.hafıza kartını okutup içine at açılır.

pc_man01

Üye
nokia 6085 de güvenlik kodunu birtürlü kıramadım yardımcı olabilirmisiniz ?

pc_man01

Üye
yazılım atarsan şifre sıfırlanır.yada su konudakini yap

şu konunun sonundaki usb ara kablosu sıkıntı değil yazılmışya asıl sıkıntı olan o :) hiç bi yerde 6085 in usb ara kablosu yok.:off:

15097

15097

Üye
jar oyun yüklüyorum oyunu açıyorum oyun java ekranındayken birden bire java hatası geçersiz biçim diye bir hata geliyor.Bu sorunu nasıl geçirebilirim?

Üst Alt