Genzo *
Üye
sen devam et o zamanben bakarım ara sıra![]()
sandım'ki ben fazla sorun çıkmaz sayfa doldu taştı yokum ben bu işte
hayatımda ilk defa duyduğum hatalar var 
sen devam et o zamanben bakarım ara sıra![]()
sandım'ki ben fazla sorun çıkmaz sayfa doldu taştı yokum ben bu işte
sen devam et o zamansandım'ki ben fazla sorun çıkmaz sayfa doldu taştı yokum ben bu işte
![]()
beyler sorununuz varsa yazın ben cevaplarım. 
Benim sorunum yok sadece güzel oyunlar güzel programlar istiyorum![]()

1. Bu gün nokia x3-02 aldık öncelikle başlangıçtaki arayüzü kaybedip sadece resim koymak istiyorum(nasıl halledebilirm)
2. Bu telefona uygun güzel grafikli ve dokunmatik oyun önerir veya paylaşır mısın? (cok az buldum)
cevap ve yönlendirme için tskActıgın Konudaki 1.Cevap Telefonun Sistemi S40..Arayüz İçinde Git>Etkin bişi yazıyor onu pasif etmen gerekiyor..S40 Kısmında İstediğin Kadar Oyun Var Eğer Başka İstediğin Varsa İsimlerini Bana PM at.
arkadaşlar ben nokia C3-00 kullanıyorum bazı uygulamalarda veya oyunlarda uygulama hatası veriyor silip tekrar yükledim olmadı telefona en son yazılımı indirdim olmadı yani kısacası bildiğim her yolu denedim olmadı düzeltemedim daha başka ne yapabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

MrTech benim konumda iyi iş çıkarıyorsun tebrik etmek lazım (:tahminimce 'out of memory' hatası.onun cozumu bı program uygulamalar kısmında ram rahatlatıcı dıye bulabılırsın.![]()
MrTech benim konumda iyi iş çıkarıyorsun tebrik etmek lazım (:

Bundan Sonra Bu Görevi Sana Bırakıyorum İnsanlara Yardım Eteyvallah sagol kardes![]()

6303 klasik kullanyrum. Dailymotion videolarını nasıl izler yada indirebilrim.?
Kardeş sitendeki oyunlarnn çoğunu biliyorum ama indiremiyorum. Telefonum samsung ch@t 335 telefonum 700 kb ve üstü oyunları indirmiyo ve en çok istediğim oyun ceptemetin2 650-700kb lık samsung ch@t kullananlar için bi metin2 yaparmsn kardeş???
nokia 6085 de güvenlik kodunu birtürlü kıramadım yardımcı olabilirmisiniz ?
yazılım atarsan şifre sıfırlanır.yada su konudakini yap
hiç bi yerde 6085 in usb ara kablosu yok.