Sorunun Neyse Yaz Care Bulalım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ınternetım kesılmıstı geldı soyleyın bakalım dertlerınızıde derman olayım :D

sane31

Üye
uc browser da url nasıl
kopyalanıyor

sane31

Üye
Ona benzer önerebileceğin bir browser var mi s40?

sane31

Üye
Opera hariç varmı bi araştırırmisin?

sanal_deli41

Üye
6300 orjinal zil sesleri ve temalarını indirebileceğim bi yer var mı :(

okitoki

okitoki

Üye
Öncelikle selamlar maxicep ailesi.... Arkadaşlar bende 6300 var güzel telefon demin burdan luca ve dragon indirdim oyuna giriyorum oyna diyorum başta dedeyle konuşuyor konuştuktan sonra şu hatayi veriyor [ java/lang/illegalArgumentExcaption ] bu hatayı veriyor oynayamıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim acaba şimdiden teşekkürler...

sanaldunyali

Üye
nokia c3 telefonum var. sms ve çağrı engelleme programı arıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

.PROFESSIONAL.

Üye
sorunum yok sorunsuz .d

baykal_77

Üye
samsung d900i şebeke sorunum var çektiği halde arama yapmıyor.

SHS

SHS

Üye
Öncelikle selamlar maxicep ailesi.... Arkadaşlar bende 6300 var güzel telefon demin burdan luca ve dragon indirdim oyuna giriyorum oyna diyorum başta dedeyle konuşuyor konuştuktan sonra şu hatayi veriyor [ java/lang/illegalArgumentExcaption ] bu hatayı veriyor oynayamıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim acaba şimdiden teşekkürler...
oyunu kaldır tekrar yükle belki hata olmuştur yüklemede

---------- Eklendi @ 13:25:15 ---------- Yazıldı @ 13:24:26 ----------

samsung d900i şebeke sorunum var çektiği halde arama yapmıyor.
servise vericen kardeş, burdan yardımcı olamayız

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyla ılgılenmıyorum artık :D

SHS

SHS

Üye
ben bakarım ara sıra:)

aykutaktas_1989

Üye
x3 kullanıyorum mağaza güncellemesinden sonra menüde mağaza simgesi kayboldu yok giremiyorum ayrıca telefon hafızasındaki hiçbirşeyi hafıza kartına atamıyorum salt okunur dosyalar çalışamaz diyo ne yapmalıyım sizce arkadaşlar Nasıl düzelir

ss54ss61

Üye
arkdaslar bana care bulun ben cep telefonundan gırıyom nete telefonumda olan av vıdeolarını ızlıyemıyom bana acıl cozum lutfen

ozgens

Üye
telefona format atarken şarja takmadığımdan kapandı "usb flashing generic ve usb generic parent" olarak iki şey görüyor ve telefon açılmıyor nasıl formatlayabilirim

Üst Alt