musaıt oldugum zamanda gelıcek cozumTeşekkür edyrm. Ne zaman yardımcı olursun? Gerçekten lazım da..
mp3 sıtesı bulucam sana dert etme senbakalim çözüm ne zaman gelecek
![]()
banamı dedın ?Okan ben sana kendi üyeliğimi veriyim istersen?
valla ben anladımda anlatması uzun ıs onemlı olan senın anlamanwww.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/nokia-c3-00-internet-radio-s40-acil-yardim-629117.html#post4583307 şundan bişey anlıyosan yardım et linke tıkla bak

Adam yardım etmek ıcın burda arkadaşlar emir vererek konuşmayın bence emrivaki olmasın ayıptır

dertlendim bak
ben opera 7 kullanıyom ama 2mb dan fazla indirme yapmıyo bunun bi çözümü varmı daha yüksek boyutlarda içerik indirmek istiyorum olmuyor yardım edersen sevinirim
dedeminoglu:
Bizim mp3 sitesi ne oldudertlendim bak
Al kardeşim 10 numara bir site
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteyi biliyorum dostum da bunda pek yabancı mp3 yok gibi daha iyisi var mi?
ben 2 mb dan fazla indiremiyom hata veriyoBizim mp3 sitesi ne oldudertlendim bak
---------- Eklendi @ 21:21:21 ---------- Yazıldı @ 21:20:07 ----------
bende opera 7 kullanıyorum fakat senin sorun bende olmuyor..senin indirdiğin dosyalar kac mb lik ?
arkadaşlar benim 6300 internetten video indiremiyorum İZİN YOK OLARAK İSARETLENDİ diyor yardım lütfen
Bi kaçtane buldum:
1)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(bu 1. den daha iyi galiba pek bakmadım ama)

dostum opera uygulamasına gel..operayı açmadan seçenekler de sonra uygulama erişimi sonra ordan veri ekle düzelt seçeneğini bul onu her zaman izinli yap.bu kadar.
---------- Eklendi @ 23:08:55 ---------- Yazıldı @ 23:07:16 ----------
eyvallah dostum ikinci site yabancı şarkılar için yapılmış süper![]()