Hayır haberde Sony güncelleme İlk önce Xperia Z Ultra Google Edition cihaza 1-2 hafta içinde verecekmiş.Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak.şuan ki walkman art ile çalışmıyor.
![]()
Benim TFT senin Amoledi döverTftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım![]()

kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldırBenim TFT senin Amoledi döver
Ciddimisin sen Atakan![]()
Tftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım![]()
, 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor 
samsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya, 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor
![]()

Hayır biliyorum öyle bir yazmışsınkikardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır
bende dövüş olur anca dedim 
nexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzelkardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır
, amoled güneşte pek belli olmuyor.
lg de aynı şekildesamsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya![]()
, g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar 
aynen birinci versiyon,ama lgnin 450tllik tvsinde bile ekran çok iyinexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzel, amoled güneşte pek belli olmuyor.
lg de aynı şekilde, g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar
![]()

eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok.5.0 ile neler geleceğini biliyor musunuz arkadaşlar?
note2yi falan geçtim de daha s5 falan 4.4.4 alacak L ne zaman gelecek yaSony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor.
pardon ya s5 L mi alcaktı karıştı 
Samsung LTE değilde avrupa kısmı alırsa alsınSony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor.
exynos illetinden vazgeçemediler
bi an önce gelse şu lte de kurtulsak 
Bunu yaparken stabilliği bozmasalar iyi olur. Sonuçta Sony'i bir nevi de stabil olduğundan seçtim..eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok.