Haber Sony'den Açıklama : Tüm Xperia Z Serisi için android 5.0 Lollipop güncelleme!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Sony'den Açıklama : Tüm Xperia Z Serisi için android 5.0 Lollipop güncelleme!!!

Evet arkadaşlar bugün Sony kendi resmi sitesinden bu haberi paylaştı. Tüm Xperia Z Serisi için android 5.0 Lollipop güncelleme artık yolda.
Eğer elinizde bi Xperia Z serisi veya daha doğrusu, bu aşağıdaki cihazlardan birisi varsa Lollipop'tan bir tat alacaksınız demektir:
*.Xperia Z
*.Xperia ZL
*.Xperia ZR
*.Xperia Tablet Z
*.Xperia Z Ultra
*.Xperia Z1
*.Xperia Z1S
*.Xperia Z1 Kompakt
*.Xperia Z2
*.Xperia Z2 Tablet
*.Xperia Z3
*.Xperia Z3v
*.Xperia Z3 Kompakt
*.Xperia Tablet Z3 Kompakt

Daha genişleyin bilgi almak için siteye ziyaret edin!!
Kaynak:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, TheDarkStar7, 0MG90 ve 2 diğerleri

caps6

caps6

Üye
xperia z ye baya güncelleme verdi sorunsuz güncelleme verecekse iyi:alkis

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Penci Hoca
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Zaten şu anda Xperia Z android 4.4.4 kıt kat kullanıyor ve hiçbir sorun yok.

AHKE

AHKE

Üye
xperia z alcak note 2 almıcak.helal olsun sonye

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, muhammettvurucu, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
caps6

caps6

Üye
4.4.2 de batarya çabuk bitiyordu sony güncellemelerinde bazen sorun olabiliyor

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 de batarya çabuk bitiyordu sony güncellemelerinde bazen sorun olabiliyor
4.4.4 ile bu sorun düzeltildi. Isterseniz Xperia Z kullanıcılardan sorabilirsiniz veya internetten! :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z1 Compact mı alsaydım ya? Ah biraz ekranı büyük olsa bendeydi şuan da. LG güncelleme yayınlasın diye sloganlar atıp duruyoruz sosyal medyadaki hesaplarına. Biraz HTC ve Sony'i örnek alsınlar şu güncelleme işlerinde.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tarih ertelemesi olabilir erken sevinç hüsran olmasın :oke: testler uzayabilir :oke:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Penci Hoca
caps6

caps6

Üye
4.4.4 ile bu sorun düzeltildi. Isterseniz Xperia Z kullanıcılardan sorabilirsiniz veya internetten! :)
evet biliyorum genel olarak yazmıştım xperi s de de sorunlar olmuştu xz de kullanıyorum 4.4.4 sürümünü kullandım denedim sony nin bazı güncellemelerinde sonradan düzeltme güncellemesi ya veriyor ya vermiyor.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Tarih ertelemesi olabilir erken sevinç hüsran olmasın :oke: testler uzayabilir :oke:
Geç olsun güç olmasın. En azından güncelleme geliyor. Şuan da Z'nin desteği kesilseydi kimse bir şey demezdi ama Sony imajını düzeltmeyi seçti ve iyi de gidiyorlar güncelleme bakımından. Android L final olur Z için sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geç olsun güç olmasın. En azından güncelleme geliyor. Şuan da Z'nin desteği kesilseydi kimse bir şey demezdi ama Sony imajını düzeltmeyi seçti ve iyi de gidiyorlar güncelleme bakımından. Android L final olur Z için sanırım.
Katılıyorum evet ama son olacağını düşünmüyorum geçmiş tecrübelere dayanarak :oke:. En Azından Port için açık kapı bırakılır. Bir ara bootloader unlock sorununda olduğu gibi

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gibi kökten güncelleme bitti artık vermiyorus demesinler yeter. Bana kalırsa testleri kaç aya çekerse çeksin ama sonunda eski Xperia Z gibi cihazlarına android 5.0 verseler oluyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Invoke

Invoke

Üye
Oha, helal valla.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Penci Hoca
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Konu düzenlendi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eğer dedikleri gibi hepsine verirse güncellemeyi sony adamdır demek :) kullanıcılara hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, Penci Hoca ve Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Helal olsun Sony'e

PriZm

PriZm

Üye
Samsung ibret alsın artık.

• Beğen
Tepkiler: AHKE

bulentercan

Üye
Artık sonyden şaşmamArtık sonyden şaşmam

Invoke

Invoke

Üye
Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak. :D şuan ki walkman art ile çalışmıyor. :(

• Beğen
Tepkiler: lazye, Nextman ve Penci Hoca

Üst Alt