yusufcan764
Üye
biliyorumStore Apple gir bir daha bak istersen.

ama orası kazık

biliyorumStore Apple gir bir daha bak istersen.

Alakası yok neden yavaslatsin telefonu.
Apple anca virüs girmesin diye uğraşıyor o yüzden sd kart yok
Apple zengin işi. Telefon taksit yapılmıyor. Taksitsiz nakit alan Apple store dan ya da zorlu centerdan alıyor. Buradaki fiyatları da gösterdim. Veya operatörlerden 3000tl ye taksitle alıyor. 2400lira Nakit verip telefoncudan alan görmedim ben.biliyorum
ama orası kazık![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefona attığın resimi telefondan silemiyorsun. Dosya yöneticisi de nedir kiİos cularla hiç tartışmaya giremem mantık olarak zaten ios a sd kart yanlış. Dosya yöneticisi bile olmayan sisteme sd kart takılsa nolur kullanamadiktan sonra![]()
)İos cularla hiç tartışmaya giremem mantık olarak zaten ios a sd kart yanlış. Dosya yöneticisi bile olmayan sisteme sd kart takılsa nolur kullanamadiktan sonra![]()
apple zengin işi ama artık firmalar da az paraya çıkarmıyo baksana s6 z3+ m9 vb hepsi 2500 üstüApple zengin işi. Telefon taksit yapılmıyor. Taksitsiz nakit alan Apple store dan ya da zorlu centerdan alıyor. Buradaki fiyatları da gösterdim. Veya operatörlerden 3000tl ye taksitle alıyor. 2400lira Nakit verip telefoncudan alan görmedim ben.
alakasız iki sistem ve sürekli bunu anlatıp karşılaştırmaya çalışmak21. yüzyılda hala iTools ve alternatif pek çok dosya yöneticisi olduğundan habersiz birine SD kartın gerekmediğini anlatsan ne fayda.

Android tercih edenler ile Apple aynı değil işte. Benim günüm mobil sektörde geçiyor. Millet troy veya Apple store dan nakit alıyor 2 şer 2 şerapple zengin işi ama artık firmalar da az paraya çıkarmıyo baksana s6 z3+ m9 vb hepsi 2500 üstü

zenginlik başka yaAndroid tercih edenler ile Apple aynı değil işte. Benim günüm mobil sektörde geçiyor. Millet troy veya Apple store dan nakit alıyor 2 şer 2 şer![]()

Yanımda hep pc ile mi dolasicam itool için. Yazma artık uzatma.
aynı şey değil amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çöp dosyadan kastın nedir ? Telefonunda devlet kaydı mı tutuyorsunaynı şey değil ama
bende i4 var pc olmadan çöp dosya bile silemiyorsun![]()

mesela hergün takıp temizliyorum en az 400 mb insta, 150 civarı fb , 500 falan tumblr snapchat tapatalk falan derken rahat 1 gb çöp oluyoÇöp dosyadan kastın nedir ? Telefonunda devlet kaydı mı tutuyorsun![]()
Dostum çöp dosya dediğin instagram verisi, onu silersen instagramı kullanamazsın.mesela hergün takıp temizliyorum en az 400 mb insta, 150 civarı fb , 500 falan tumblr snapchat tapatalk falan derken rahat 1 gb çöp oluyo
telefonda 1.5 gb boş ver var zaten
cache dosyalarından bahsediyorum sistem falan değil önbelleğe alınmış şeyler yaniDostum çöp dosya dediğin instagram verisi, onu silersen instagramı kullanamazsın.
aynen öyle zaten eylül civarı almayı planlıyorum bi 6s çıksın ona bakalım o zamana başka şeyler de çıkar :/Şuan telefon alan cebine sıkar. Acil değilse bekleyin istikrar olmalı ki bir şey almak için uygun zamanı kestirebilelim. Acilse Note 3 Z2 G3 gibi "3GB RAM" li cihazlar alın derim.