Haber Sony Xperia Z3+ resmi olarak duyuruldu: 5.2 inç, Snapdragon 810, 3GB RAM, 20.7MP kamera

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3+ resmi olarak duyuruldu: 5.2 inç, Snapdragon 810, 3GB RAM, 20.7MP kamera
Sony'nin geçtiğimiz ay Japonya'da tanıtılan Xperia Z4 modelinin global versiyonu Xperia Z3+ tanıtıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan Xperia Z3+ 5.2 inç büyüklüğünde 1080 x 1920 çözünürlük sunan ekran ile karşımıza çıkıyor. Metal kasaya sahip olan telefonun kalınlığı 6.4mm, ağırlığı ise 144g.

Sony Xperia Z3+ gücünü 64-bit mimarisine sahip sekiz çekirdekli (octa-core) Snapdragon 810 işlemcisinden alıyor. 3GB sistem belleğine (RAM) sahip olan akıllı telefon 32GB dahili hafıza sunuyor.

Arka tarafında Exmor RS sensöre sahip 4K video kaydı yapabilen 20.7MP çözünürlüğünde kamera bulunan Xperia Z3+'nın ön yüzünde ise 5MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile çalışan ve 2900mAh batarya kapasitesine sahip Sony Xperia Z3+ Temmuz ayında ülkemizde satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Invoke

Invoke

Üye
2.videoda 00:11 sana da bir dizi vardı ya adını unuttum onu hatırlatmadı mı? @0MG90

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dual SIM gelse keşke tadından yenmez :cool

Bülent872

Bülent872

Üye
Bence güzel olmuş RAM 4 GB olsa daha iyi olurdu galaxy S6 yerine alınabilecek telfonlardan biri.

man20

man20

Üye
Bari pilini azaltmasaydın sony ve en azından ön kamerayı 8 MP filan yapsaydın. Gerçi çok bişi beklememek lazım adından da anlaşıldığı gibi z3+

Luck Star

Luck Star

Üye
Yine aynı cihaz ismini değiştir sat :D

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
cici60

cici60

Üye
Z3'ün bitek şarj soketini değiştirip bataryayı düşürüp birazda hafifletip koymuşlar
Z3 aldım en iyi cihaz Z4'de cıktı Z3+'de çıktı sadece şarj soketi değişik bana göre, Sony aldığıma hiç pişman değilim :D belki ilerde Z5 çıkarsa onu alırım: ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir tanesi kilitlensin @ANIL
Haber - Sony Xperia Z4, Z3+ Olarak Satılacak! - MaxiCep

Ayrıca adamlar daha ne yapsın? S810 koymuş, ön kamerayı 5.1MP yapmış, yazılım geliştirmiş daha ne yapacak? Uzaya mı çıkmasını bekliyorsunuz telefonun anlamıyorum.
Kötü değil ancak ne 2k ekran var ne parmak izi var. İşlemci değişmek gereksizdi kamera iyi olabilir geri kalan aynı zaten. Çıkarmaya gerek yoktu yeni modeli, yeni diye fazla fiyattan çıkacak şimdi bu. İşlemcinin sürekli değişmesine gerek yokki sonuçta olimpiyatlara katılmıyor bu telefonlar. Ram 4, ekran 2k ve çeşitli sensörler eklenip tasarım değiştirilebilir...

Luck Star

Luck Star

Üye
Ayrıca senin konun daha önce açılmıştı bu durumda sonradan açılan kilitlenmesi gerekir. (y)

0MG90

0MG90

Üye
Kötü değil ancak ne 2k ekran var ne parmak izi var. İşlemci değişmek gereksizdi kamera iyi olabilir geri kalan aynı zaten. Çıkarmaya gerek yoktu yeni modeli, yeni diye fazla fiyattan çıkacak şimdi bu. İşlemcinin sürekli değişmesine gerek yokki sonuçta olimpiyatlara katılmıyor bu telefonlar. Ram 4, ekran 2k ve çeşitli sensörler eklenip tasarım değiştirilebilir...
Bunu her firma yapıyor ki. G4'te gereksizdi, S6 bile gereksizdi o zaman (S5'in plastik kapağını çıkar cam koy, yanlara metal çerçeve koy tamamdır). 2K ekran bana göre gereksiz. Şu an kullanılmaması lazım. Z3'ün biraz düzeltilmiş modeli olduğu için bende çok fazla satacağını sanmıyorum bana göre hata yapıyorlar. Umarım Z5'te tasarım daha iyileşir, yeni kamera lensi kullanırlar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ya abi gidin alla aşkına en çok şeyi değişen s6 dir. S5 ile s6 yi yanyana koyun arada ne benzerlik göreceksiniz acaba. Hakkını yemeyin bari adamlar islemciden tut kasaya kadar herşey değişti. Neyi gereksiz acaba. G4 de değişim var kamera sadece tabi :D ama bu cihazda pek fark yok bence çıkarması gerekmiyordu boşu boşuna kendisini yoruyor sony. Snapdragon 810u es geçip direk s820 ile Eylül ayında falan çıkar saydı düzgün bişey. Yeni bir işlemci çıkıyor firmalarda her çıkan işlemciyi illa 3-6 ayda bir telefon çıkarıyor piyasa gitti zaten

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Bunu her firma yapıyor ki. G4'te gereksizdi, S6 bile gereksizdi o zaman (S5'in plastik kapağını çıkar cam koy, yanlara metal çerçeve koy tamamdır). 2K ekran bana göre gereksiz. Şu an kullanılmaması lazım. Z3'ün biraz düzeltilmiş modeli olduğu için bende çok fazla satacağını sanmıyorum bana göre hata yapıyorlar. Umarım Z5'te tasarım daha iyileşir, yeni kamera lensi kullanırlar.
Sana göre bana göre 2k gereksiz ama kıyaslama için gerekli...

Luck Star

Luck Star

Üye
Ya abi gidin alla aşkına en çok şeyi değişen s6 dir. S5 ile s6 yi yanyana koyun arada ne benzerlik göreceksiniz acaba. Hakkını yemeyin bari adamlar islemciden tut kasaya kadar herşey değişti. Neyi gereksiz acaba. G4 de değişim var kamera sadece tabi :D ama bu cihazda pek fark yok bence çıkarması gerekmiyordu boşu boşuna kendisini yoruyor sony. Snapdragon 810u es geçip direk s820 ile Eylül ayında falan çıkar saydı düzgün bişey. Yeni bir işlemci çıkıyor firmalarda her çıkan işlemciyi illa 3-6 ayda bir telefon çıkarıyor piyasa gitti zaten
Ben de böyle düşünüyorum ancak g4 te baya değişti. Kamera, tasarım ve eğimli ekranı göz önünde bulundurmak lazım... İşlemciyi hiç saymıyorum bile bazılarına göre kötüymüş :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Polymath

Polymath

Üye
Z3 varken bu gereksiz

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
0MG90

0MG90

Üye
Ya tabi tabi en çok değişim S6'da. Adamlar 14nm koymasa ne diyecektiniz merak ediyorum. Samsung kölesi olmuşsunuz başka bir şey demiyorsunuz. Devrimde falanda filan. S5'in plastik kapağı çıkmış cam koyulmuş, ön taraf hala aynı, yanlara metal, alt üst bildiğin iPhone ama ortaya karışık olunca devrim oluyor. Çok komiksiniz.

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
Luck Star

Luck Star

Üye
Şahsen ben sevdiğim marka hakkında yorum yaparım. Samsung benim gözümde çöp :) Sony ye bunu yakıştıramıyorum hepsi bu...

byAndroid

byAndroid

Üye
2 senedir sony aynı tasarımla geliyor niye laf yapmıyorsunuz acaba sizde sony kölesi misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Koradam
0MG90

0MG90

Üye
Yukarıda ne yazmışım okuma zahmetinde bulun
Dahada bir şey dememe gerek yok her şeyi yazdım yukarıda

Üst Alt