Murat Alper
Üye
699euro avrupa fiyatı 2500 tlyi bulur heralde türkiyeye gelmesiFiyat ne kadar belli mi ?
699euro avrupa fiyatı 2500 tlyi bulur heralde türkiyeye gelmesiFiyat ne kadar belli mi ?
2500 tl bekleniyormuşFiyat ne kadar belli mi ?
bence alınır z3den artıları biraz daha hafif 144 gram işlemcisi en iyi işlemcilerden biri şuanda en hızlı işlemcilerden birini kullanıyor2500 tl bekleniyormuş
Alınmaz.Ya android olarak hepiniz daha bilgilisiniz konuyu dağıtmakta istemiyorum ama sizce bu paraya bu telefon alınır mı :/
bence alınır z3den artıları biraz daha hafif 144 gram işlemcisi en iyi işlemcilerden biri şuanda en hızlı işlemcilerden birini kullanıyor
Alınmaz.
Valla bnim gözümde 2 telefon var biri z3+ diğeri lg g4. Bir de Nexus 5 2015 var ancak daha ortada hiç bir şey yok. G4 2000lira eder ama z3+ 2500 vermem şahsen.
piyasa rayına oturmadan telefon değil hiç bişey alınmaz
piyasa rayına oturmadan telefon değil hiç bişey alınmaz
karışcak zaten piyasa biraz, doğru :/Aynen katılıyorum.
ip 6S tamamen kafadan söylüyorum herhalde başlangıç fiyatı 2800 tl falan olur herhalde ayrıca ios 9 beklentileri karşılayacakmı acaba ios a gıcık olmaya başladım birazKronik sorunlardan,teknik servisin berbat olmasından alınmaz, 6S beklerdim ben olsam.
ip 6S tamamen kafadan söylüyorum herhalde başlangıç fiyatı 2800 tl falan olur herhalde ayrıca ios 9 beklentileri karşılayacakmı acaba ios a gıcık olmaya başladım biraz

İphone 6 şuan 16gb fiyatı 2700...ip 6S tamamen kafadan söylüyorum herhalde başlangıç fiyatı 2800 tl falan olur herhalde ayrıca ios 9 beklentileri karşılayacakmı acaba ios a gıcık olmaya başladım biraz
ip 6 plus 16gb fiyatı oİphone 6 şuan 16gb fiyatı 2700...

2400'e Apple Türkiye garantili var.İphone 6 şuan 16gb fiyatı 2700...
anlamadığım şu hadi neyse 50 tllik sd kart için neden 300-400 tl fazla para istiyorlar insan gibi 128 gb satsalar ya makul fiyata2400'e Apple Türkiye garantili var.
SD kart telefonu yavaşlatır ondan, Apple bunu bildiği için hiç SD kart kullanmadı günümüze kadar, diğer firmalar da yeni farkına vardı bunun.anlamadığım şu hadi neyse 50 tllik sd kart için neden 300-400 tl fazla para istiyorlar insan gibi 128 gb satsalar ya makul fiyata
doğru o yüzden demekki ama bu telefon piyasası cidden uçmaya başladı taksit olayını da kaldırdılar zatenSD kart telefonu yavaşlatır ondan, Apple bunu bildiği için hiç SD kart kullanmadı günümüze kadar, diğer firmalar da yeni farkına vardı bunun.

Store Apple gir bir daha bak istersen.ip 6 plus 16gb fiyatı o
ip 6 64 gb 2700 zaten![]()