Haber Sony Xperia Z3+ resmi olarak duyuruldu: 5.2 inç, Snapdragon 810, 3GB RAM, 20.7MP kamera

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Yukarıda ne yazmışım okuma zahmetinde bulun
Dahada bir şey dememe gerek yok her şeyi yazdım yukarıda
Okudum kardeşim. Z5 te vs falan değişir eyvallahta s6 daki değişimide kabul edin yani. İphone mayfone çakma herneyse sonuçta cihaz baştan aşağı değişti

Polymath

Polymath

Üye
Ya tabi tabi en çok değişim S6'da. Adamlar 14nm koymasa ne diyecektiniz merak ediyorum. Samsung kölesi olmuşsunuz başka bir şey demiyorsunuz. Devrimde falanda filan. S5'in plastik kapağı çıkmış cam koyulmuş, ön taraf hala aynı, yanlara metal, alt üst bildiğin iPhone ama ortaya karışık olunca devrim oluyor. Çok komiksiniz.

Kardesim siz neden baska görüslere acik değilsiniz. Yok kolesiniz falan filan. Baskalarida lgye laf ettirmiyor. Harbi garipsiniz yani. Cebinize parami giriyor bu firmalari savununca. Z1den z4e kadar aynı tasarim. E performans tada bir değişim yok? Samsungun işlemci mükemmel. Artik eski tasarimdanda vazgeçtiler. Note serisinin zateb rakibi yok. E zaten adamlar boşuna dünya devi değil.

Ama m9dan sonra z+da hayal kırıklığı. Zaten htcnin gelirleri düştü. Sony de düşer

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Kasan ve her modelin kasası soyulan firma bir dünya devidir. Cam da soyulur sonuçta samsung yapıyor.

0MG90

0MG90

Üye
Kardesim siz neden baska görüslere acik değilsiniz. Yok kolesiniz falan filan. Baskalarida lgye laf ettirmiyor. Harbi garipsiniz yani. Cebinize parami giriyor bu firmalari savununca. Z1den z4e kadar aynı tasarim. E performans tada bir değişim yok? Samsungun işlemci mükemmel. Artik eski tasarimdanda vazgeçtiler. Note serisinin zateb rakibi yok. E zaten adamlar boşuna dünya devi değil.

Ama m9dan sonra z+da hayal kırıklığı. Zaten htcnin gelirleri düştü. Sony de düşer
Ben bu konuda Sony'i savunmadım yani yazdıklarınız boşuna. O arkadaşlar her konuda Samsung 'u savunuyor benim lafım onlara kim üstüne alınıyorsa alınsın.

Polymath

Polymath

Üye
Ben bu konuda Sony'i savunmadım yani yazdıklarınız boşuna. O arkadaşlar her konuda Samsung 'u savunuyor benim lafım onlara kim üstüne alınıyorsa alınsın.

E arkadasim herkesin fikri kendine. Samsungu savunanda kendi görüşüdür. Köle filan hos olmuyor. Bazi arkadaslar gibi adabinizi bozmayıniz

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
E arkadasim herkesin fikri kendine. Samsungu savunanda kendi görüşüdür. Köle filan hos olmuyor. Bazi arkadaslar gibi adabinizi bozmayıniz
O da benim fikrim. HTC konusuna bir yorum attım nasıl üstüme geldiler onlara ne desem hak ederler. Ya yaşları küçük ya da...

Emre

Üye
:tşk:

Son düzenleme:
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Vaay 10 dakikalık şarjla 5,5 saatlik kullanım :10numara:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wow devrim Z3+ ta @ANIL madem konu kitlendi video linkleride buraya koysaydiniz.
Htc konusuna gelirsek orada bir sahis bir cihazın üst guncelleme almaması o cihazın bir sonraki üst güncellemeyi alacağını iddia ediyordu ki buna gerek yoktu firma kendisi aciklamış cihhaz 5.0 güncellemesi almayacak.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Yeni kamera özellikleri çok güzel umarım güncellemeyle alırız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
cihaz avrupa satış fiyatı 699 euro olarak satışa çıkacakmış

0MG90

0MG90

Üye
Bizde 2500 liraya satılırsa o da iyi ama yinede hepsi pahalı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G4 yine en ucuzu. eh tabi plastik olunca..

MaxipmaN

Üye
damacana note2 soyulmadı, jilet mi atıyosunuz telefonlara?

Luck Star

Luck Star

Üye
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90885517&p=1#90885517

S3 boya soyulması ??? - MaxiCep

gerekirse daha da atarim.

Luck Star

Luck Star

Üye
kendini tek bile sayabilirsin bence :)

Üst Alt